Şimdi Ara

Xiaomi Mijia 1080p IP Kamera - Detaylı İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
8
Favori
38.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de bebek için farklı odalara bu kamera setinden almayı düşünüyorum. Ama bu kameralara ait kayıtların bir serverdan cep telefonuna aktarıldığı düşünüldüğünde mahremiyet garantisinin de olmayacağını görüyorum. Bu sorunu aşmak için mutlaka eve CCTV tarzında bir yapı mı kurmak gerekiyor? Bu cihazı alan arkadaşlar bu mahremiyet ve güvenlik konusunu nasıl aştılar acaba?
  • Arkadaşlar bu ikisi arasında çok mu kalite farkı var. Yoksa değmezmi fark vermeye.

    Xiaomi Mijia 1080p IP Kamera - Detaylı İnceleme


    Xiaomi Mijia 1080p IP Kamera - Detaylı İnceleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefondan ev dışından bağlanmak için, sabit IP gereksinimi var mı acaba?
  • Merhaba
    Mi360 1080p kamera aldım bende. Fakat ne yaparsam yapayım evde kurulum yaparken QR kodu okumuyor. Kamerayı iş yerinde kurulum denedim iş yarında başarıyla kuruluyor. Fakat evde QR kodu bir türlü okumuyor. Evde ttnet fiber kullanıyorum. Sanırım modem ile ilgili bir sorun var. Nasıl tanıtacağım konusunda fikri olan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm, 5g yi destekliyor mu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamera 2.4 destekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera 1080p yazıyor ancak, 720 p (hd, low, auto modları var)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 16 Ekim 2019; 18:20:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekiz

    Merhabalar
    Yi Home kullandığım bir kamera değil, ancak yaptığım araştırmalar Mijia modeli ile arasındaki tek farkın Yi Home'un bebek ağlama alarmına sahip olması, Mijia'da böyle bir sesli alarm sistemi yok. Onun haricinde Mijia modeli 64gb'a kadar sdcard desteklemekte, Yi Home'da 32gb'a kadar desteklediği yazılmış, bundan da tam emin olamadım belki o da 64e kadar desteklemekte.
    - Öncelikle benim tavsiyem aradaki iki katlık fiyat farkına göre çok da bir avantajı olmadığı için Yi Home modelinden vazgeçmeniz. Bahsettiğiniz sistemi rahatlıkla Mijia ile de kurabileceğinizi düşünüyorum.
    - Ben 4G bağlantım ile evin dışında HD çözünürlükte rahatlıkla görüntüleme yapabiliyorum. China server üzerinden cihaza bağlıyorum, belki bunun da avantajı vardır bilmiyorum ama bahsettiğiniz sorunları hiç yaşamadım diyebilirim.
    - Yazdığım gibi Mijia modeli 64gb'a kadar microsd kart destekliyor. 1080p ve 20fps kayıt yapmakta, bu da 64gb için hiç aralıksız yaklaşık 6 günlük kayıt tutabileceği anlamına geliyor.
    - Bulut kayıt konusunu ne yazık ki hiç denemedim, ama uygun fiyatlı ya da ücretsiz bir bulut alan alırsanız gayet mantıklı bir çözüm olabilir. 6 gün de iyi bir süre tabiki, çok sık kartı alıp boşaltmanız gerekmiyor. Kart dolduğunda en eski kayıtları silerek yenilerini tutacağı için her zaman son 6 günlük kayıtlar kartta depolanacaktır çünkü.
    Merak ettiğim şey sd carda attığımız görüntüleri tekrardan nasıl izleyebiliyoruz? Telefondan üzerinden izleyebiliyormuyuz çünkü ben iphone kullanıyorum sd card girişi yok telefonumda cihazdaki sd card görüntülerini telefonumdan izleyebilir miyim?




  • nas ayarı yapabilen var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgenc

    nas ayarı yapabilen var mı
    +1 Bende yapamadım.


    Ayrıca benim bir sorunum daha var. Cihaza mikro SD kart taktım. Kayıt yapıyor ancak tüm kayıtları 1 dakika ara ile yapıyor. Yani 1 saatlik kayıttan 60 video dosyası çıkıyor. Çok kurcaladım ayarlarını ancak sorunu çözecek bir yola ulaşamadım.
  • Ras0 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Ben de bir süredir bu ürünü kullanıyorum. Telefonunuzdan kolayca erişip, eski kayıtları rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. İstediğiniz kaydı da, telefonunuza kaydedebilirsiniz. "Sürekli kayıt" ya da "hareket algıladığında kayıt" özelliğine göre kayıtları kolayca izleiyorsunuz. Benim tavsiyem; "hareket algıladığında kayıt" özelliğini seçmeniz olacaktır. Tabi bu, kişiye ve şartlara göre değişir.

    Ben de iphone kullanıyorum, ne kurulumda, ne kontrolde, ne iletişimde, ne de kayıt izlemede bir sıkıntı yaşamadım.

    Önce (eğer varsa)güncellemeyi yaptım. Sonra MicroSD kartı taktığınızda, cihazı yeniden başlattım, sonra kartı biçimlendirdim, daha sonra ise kayıt ve resim ayarlarını yaptım. En son, yine yeniden başlattım.

    Eğer, hafıza kartı "error" hatası yazrsa, sakın biçimlendirmeyin, cihazı yeniden başlatın yeter. "error" verdiği zamanlardaki kayıt olmasa bile en azından o kısım hariç diğer kayıtlara sıkıntısız ulaşırsınız. Bu tür "error"lara sanırım, ya çevresel (ısı vs.)faktörler ya da elektrik kesintileri sebep oluyor sanırım. Kayıt çözünürlüğünü ise "auto" olarak ayarladım, bu ve yukarıda belirtmiş olduğum "hareket algıladığında kayıt" ile birlikte kayıt geçmişi 6-7gün ile sınırlı olmuyor. Ben şu ana kadar 10gündür aktif kullanıyorum ve tüm kayıtlara ulaşabiliyorum. Dahası, hafıza kartında hala yer mevcut.

    NAS ve PC kayıt için şuana kadar bir girişimde bulunmadım. Bir değişiklik halinde yine bu kanaldan belirtmeğe çalışırım.

    Güzel ve kullanışlı bir cihaz, tavsiye ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kilinc

    Ben de bebek için farklı odalara bu kamera setinden almayı düşünüyorum. Ama bu kameralara ait kayıtların bir serverdan cep telefonuna aktarıldığı düşünüldüğünde mahremiyet garantisinin de olmayacağını görüyorum. Bu sorunu aşmak için mutlaka eve CCTV tarzında bir yapı mı kurmak gerekiyor? Bu cihazı alan arkadaşlar bu mahremiyet ve güvenlik konusunu nasıl aştılar acaba?
    Merhaba, uzak izleme yazılımı ile izlenen tüm kameralar bir Server üzerinden izletiyor. Burada güvence markanın bilinirliğine kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigidoo kullanıcısına yanıt
    Bende de 1 er dakika bende arttıramadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • se7ennio kullanıcısına yanıt
    Merhaba telefona kayıtları nasıl indiriyorsunuz ekran görüntüsü atabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 240₺ n11 den aldım yarin gelecek bakalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dgenc D kullanıcısına yanıt
    Araştırdım bunu normalmiş. Kayıtlar birer dakika şeklinde oluyormuş. Çok saçma geldi bana.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, benim de 2 sorum olacak. Yanıtlarsanız sevinirim.

    1) Görüntü, aynı anda olmasa bile 2 farklı cihazdan izlenebiliyor mu?

    2) İnternet kesilse dahi, cihaz sd karta kayıt yapmaya devam edebiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekiz

    Aynen, bu konuyla ilgili bir video cekmeyi dusunuyorum hocam
    Hocam kayıt için video hazırlayacaktın ne oldu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhabalar,

    Ben de 2 gün önce xiaomi mijia smarthome 360 modelini satın aldım kargonun gelmesini bekliyorum.

    Nas bağlantıdan söz edilmiş ama deneme şansınız oldu mu? Benim de turkcell superonline huawei modemim var ve nas bağlantıyı destekliyor. Ben evdeki 1tb'lik taşınabilir hdd'yi modeme usb yoluyla bağlayıp üzerine nas yolu ile kamera kayıt ayarını yapabilir miyim? Yada 1tb ağır gelir ise modeme usb flashdisk takarak da mümkün olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.