Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Note 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
19
Favori
24.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • theprof T kullanıcısına yanıt
    Cok guzel ses ve kamera isi onemli. Ben rus forumunda takip ediyorum orda baya olu pikselden ve ekranin ust ya da altinsa sararmadan bahsetmisler. Hem de bircok ornekte denk helmis. Boyle birsey gozlemledinIz mi acaba?

    Valla ben cok hevesleniyorum bu telefon icin ama henuz pahali geliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 haftadır 6gb versiyonu kullanıyorum. Telefondan çok memnunum şimdiye kadar. Telefonu aldığım yerde 1 kişinin telefonunda sarı ekran göründü onu da geri aldı satıcı. Genel bir sıkıntı olduğunu siz yazınca gördüm ama çok sık olan bir şey olduğunu sanmıyorum.

    Telefonu belli başlıklar altında degerlendireyim:

    1- Performans : Performansına diyecek hiçbir şey yok. Eu unstable Rom kullanmama rağmen miui kayıyor resmen.. Takılma, donma, arada bir reset ihtiyacı olmadı. Oyunlarda grafikler geçişler çok iyi..

    2- Ekran: Ekranın iyi yanları siyahı iyi vermesi, güç tüketiminin düşük olması, eğik kenarların göze hoş görünmesi. Kötü yanları ise, görüntü Ips ekrandaki gibi çok keskin değil sanki çok dikkat ederseniz hafif bir bulanıklık var. Bu oled panelin teknolojik altyapısı nedeni ile olsa gerek ama dediğim gibi illa bir eksik bulacağım derseniz o da.. Yoksa görüntü güzel. Parlaklığı genelde otomatik parlaklıkta en düşükte kullanıyorum yeterli oluyor. Güneş altında otomatik olarak aşırı parlaklığı geçiyor ve size okutuyor yazanı ama o sırada aşırı parlaklıkta renkler biraz bozuluyor. Ben parlaklığı konusunda tatminkarım. Eğik kenarın oyun oynarken avuç içi değmesi nedeni ile oyunda sizi yaniltabildigini söylemem lazım. Renk için daha önce gördüğüm Samsung amoledler gibi aşırı gerçekten uzak renklerin olmadığını da artık hanesine koymak lazım.

    Ses : 24 bit ses çıkışı normal telefonlara göre çok iyi. Seslerdeki ayrım iyi ama derinlik ve doygunluk çok iyi değil. Xiaomi ben profesyonel hifi sunuyorum ama en iyisi olma iddiam yok demiş bence burada ama piyasadaki telefonlara göre daha iyi bir ses altyapısı sunduğu kesin. Bu arada hifi hires müzik çalarlarım olduğu ve ses konusuna ilgili olduğum için ve çok pahalı daha iyilerini dinlediğim için bana böyle gelmiş olabilir, daha önce hı res müzik deneyimi olmayanlar uyumlu bir hı resmen kulaklıkla bu ne güzel ses diyecektir. Telefon yüksek çözünürlüklü müziğin altyapısını sunuyor. Bir kulaklık amfisi ve iyi bir müzik çalar programı ile çok iyi sonuç alınabilir. Telefonda daha önce kullandığım V10'daki kadar etkilemedi ama ona yakın. Kullanır mıyım, KESİNLİKLE!

    Pil : V10 demişken telefonu değiştirmeleri öncelikli sebep pil ömrü idi. 2.5 saat ekran ömrü nedeni ile şarj cihazı ile dolaşıyordum, çünkü gün içinde işim gereği mail yazmam resim çekmem çokça gerekiyordu. Mi note 2 ilaç gibi geldi bu konuda. Genel izlenimim, hiç durmadan 1 saat boyunca internet ve oyun karışık ekran açık kullanıldığında yaklaşık %10 pil gidiyor. Yani 10 saat hiç durmadan ekran açık kalsa ve o sırada oyun oynasaniz ya da arabada bluetooth dan sesini alarak video izlemeniz sizi götürür. Ben genelde 1 günü 5 saat ekran ile bitiriyorum. Şu anki pilim mesela %26 kalmış, 19bsaat 15 dk olmuş şarjdan çıkaralı, 6 buçuk saat ekran açık kalmış bunun 1 saat 45 dk sinde clash Royale ve çocuk oynamışım geri kalan internet vb.. Bence pili müthiş...

    Kamera : Kamerası eis nedeni ile sarsıntısız çekime olanak sağlanıyor. Otomatik odaklanması iyi, 22. 5 mpx in uzaktaki detayı yakalamaktaki yardımı güzel. Nesi kötü? Karanlıkta kumlanma okuyor, az ışık iyi gelmiyor. Kamera biraz ses gibi olmuş yani piyasadakilerden üstte ama en iyisi mi hayır. Kamerayı kullanır mıyım kesinlikle...

    Ek özellikler : parmak okuyucu ve gps şu ana kadar kullandığım en hızlı ve başarılı olanlar. Telefonun tasarımı 1. Sınıf. Lte evden 60mbitps alıyorum. WiFi alıcısı çok güçlü. Telefonun çekmeme ya da ısınma sorunu yok.

    Eksiklik : 128 gb iyi ama arttırılabilir olsaydı telefona müzik yukleyeceklere iyi bir imkan olurdu. Telefon genelde kaygan cam olduğu için, şu geçirmezlik olsa iyi olurmuş.

    Ben telefona 100 üzerinden 93 veriyorum.

    Sormak istediğiniz olursa beklerim arkadaşlar şimdilik bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_edge -- 4 Aralık 2016; 11:15:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • slm mi note 2 ile ilk gunum muhteşem telefon
  • the_edge kullanıcısına yanıt
    Ya hocam ballandira ballandira anlatiyorsunuz insanin cani cekiyor :)))) yana yana bu telefonu bekliyorum. Su an icin pahali geliyor stok durumlari nedeni ile ama elim surekli gearbestte siparis butonuna gidiyor. Hele boyle yazilari gordukce :) mi hesabimi actim, kilif ve cam koruma da begendim o derece :))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam minote2 ana konu hala yokmu derken konuya denk geldim. Ama gelmez olaydım. 2 resim ekle be kardeşim. Bende 1 haftadır kullanıyorum. Deneyimlerimi paylaşırım. Değinilmesi gereken çok konu var. Öz olarak xiaomi bi kaç yıla kalmaz ip ve samsungu sarsacak. Gün içinde inceden inceye değiniceğim birde yanlış bilinen çok şey var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda kullanan arkadaslardan biri konuyu sahiplense. Moderator arkadaslar da devretse konuyu. Genel hatlariyla ana mesajda olurdu en azindan bilgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunduns -- 9 Aralık 2016; 20:38:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi note 2 Alanlar nereden aldı acaba.birde fiyat nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yurt dışından alınmak üzere iphone 6s plus yada mi note 2 6-128 arasında kaldım. Daha önce android yada iphone kullanmadım. Tavsiyelerinizi öğrenebilirmiyim.
  • Kılıf sorun değilde ekran koruyucu konusunda sıkıntılıyım. 1 aydan fazladır kullanıyorum eninde sonunda çizilecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: windshair

    Kılıf sorun değilde ekran koruyucu konusunda sıkıntılıyım. 1 aydan fazladır kullanıyorum eninde sonunda çizilecek.

    Merhaba ekran koruyucu gercekten sıkıntı aliexpressten aldığım com koruma beş para etmez cıktı yapıştıramadım bile bende çareyi samsung s6 edge plus tam koruma alarak geçici olara çzdüm olçule hemen hemen aynı sadece ustten ahize kısmı tam denk gelmiyor o kısmıda kesip düzeltince gayet güzel otur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lionheart1905


    quote:

    Orijinalden alıntı: windshair

    Kılıf sorun değilde ekran koruyucu konusunda sıkıntılıyım. 1 aydan fazladır kullanıyorum eninde sonunda çizilecek.

    Merhaba ekran koruyucu gercekten sıkıntı aliexpressten aldığım com koruma beş para etmez cıktı yapıştıramadım bile bende çareyi samsung s6 edge plus tam koruma alarak geçici olara çzdüm olçule hemen hemen aynı sadece ustten ahize kısmı tam denk gelmiyor o kısmıda kesip düzeltince gayet güzel otur





    ★ Xiaomi Mi Note 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★




  • Arkadaşlar cihazin kamera performansi nasildir acaba? Gece cekimleri ve en merak ettigim konu OIS olmamasi cok etki ediyor mu? Sirf bu yuzden almaktan vazgecebilirim cevaplayabilir misiniz? EIS olduğunu biliyorum ancak dijital olduğu icin optik sabitlemenin yerini almaz diye düşündüm. Cihazin ayrica kronik bir sorunu var midir alirken dikkat etmem gereken bir sey falan? Tesekkurler
  • Gece cekimleri vasat cok kumlanma oluyor ben begenmiyorum eis ois olayını tam bilmiyorum kullanadım hiç oise sahip cihaz ama video performansı fena sayılmaz cok sarsınsıntı olmuyor kronik problem olarak bazı cihazların ekranlarında alt kısımlarda sarılık var ve sanırım tüm cihazlarda olan ekran ısıgını kısınca hafif bulanıklık oluyor dikkatli bakanın gözüne carpıyor ama ortalama ışık şiddetinde sorun yok bu durumun donanımsal değilde yazılımsal olabileceği kanısındayım artık global romla mı olur miui9 ile mi bilmiyorum ama düzelme olucaktır kanısındayım beklemedeyim miui 9 da da kamera yazılımı iyeştirilecek deniliyor nekadar etki eder belirsiz son olarak kamera için alıcaksanız bu cihazı bence uzak durun fotoğraf odaklı bir cihaz değil çünkü bunu yerine huawei mate 9 bakmanızı tavsiye ederim.
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam aklimdaki bir cok seyi cevaplandirdiniz
  • İstanbul'da garantili ve uygun fiyata satan yer tavsiyelerinizi alabilirmiyim arkadaslar.
    Reklam olur derseniz ozelden de alabilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganis -- 17 Ocak 2017; 18:3:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Global roma geçmek için kaynak varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettiğim konu şu arkadaşlar, Ana konu ve kullanıcı kulübü yazmak veya başlık rezerve etmek ne kadar sağlıklı bir fikir?



    Eğer bir argüman hazırlamadıysan, iki satır yazmadıysan neden topic açıyorsun ki? Diğer kullanıcı kulüplerine bir bakın Allah aşkına... İnsanlar emek harcıyor! Sırf kulüp olsun diye başlık açmıyor... İlgilenen biri öncelikle inceleme, peşinden yorum ve root / rom gibi bilgiler aktarır mı acaba? Yakında Mi Note 2 alacağım lakin şuradaki saçmalıklar dahi abone olma diyor bana...



    Not: Yorumlar şahsi değildir ve polemiğe kapalıdır arkadaşlar, amaç iyi bir şeylerin yapılmasıdır. Herkese iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İSTANBUL İÇİNDEN NEREDEN ALABİLİRİM
  • Sahibinden, donanımhaber ikinci el

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.