Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.922
Cevap
182
Favori
763.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihazdaki tüm güncellemeri aldım ilk gün gibi hala akıcı. sadece aracın altında kaldığı için ön cam değişimini geçen sene 730tl'ye değiştirmiştim. ama hiç bir sıkıntı yaşamadım. hala gideri var cihazın. geçenlerde redmi 11pro ile takası sordum 2 bin tl istediler. düşüneyim dedim çıktım özellikleri karşılaştırdım, elimizdeki cihaz hala bir tık önde. tamam güncelleştirme diye bir kural var ama bu cihaz android 13 14 hatta 15 bile alabilecek kapasitede miui desen sınırsızca yürür diye düşünüyorum... şuan piyasada bunu verip ustüne şunu alırım dediğim bir cihaz bulamadım. 12pro 13pro olabilir. fakat yapacağı işlem ve fiyat oranına bakarsak yinede elimdeki çok iyi bir cihaz. lite ile 13 pro arasında 5 7 bin lira bir fiyat olsaydı düşünebilirdim ama sadece düşünürdüm güncellik adına.

  • viper17 kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam miu 13 sürümü güncel bi sıkıntı yok👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • viper17 kullanıcısına yanıt

    Hayattaki bütün şansını burda kullanmış benim ön kamera mefta oldu açılmıyor hiç. Ne uyduruk marka. Para olsa asla alınmaz...neyse


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hiç sorun yaşamadım. Arkadaşın dediği gibi muadili bir telefon göremiyorum ben de. Batarya, ekran, kamera hepsi çok iyi. Miui 13 ile de canavar gibi. Ben de sürekli turbo şarj cihazı ile kullanıyorum 2,5 yıldır halen bataryam çok iyi.

  • SyLaR046 kullanıcısına yanıt

    Son 2 haftadır ben de maxinum kullanamıyorum. Nfc geri yükleme falan yaptım ama olmuyor. Cozebildiniz mi sorunu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Always on display animasyonlu analog saatleri kullanırken animasyon kasıyor sizde de oluyor mu güncellemelerle düzelir dedim ama hala aynı en fazla mor renkli saatte kasma belli oluyor. (önizleme ekranı değil normal aod un devreye girdiği zamandan bahsediyorum önizleme de kasma yok)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • slamdunk393 kullanıcısına yanıt

    Maalesef sorunun çözümünü bulamadım. Yeni miui sürümünü bekliyorum. Eski sürüme düşürmek gözümde büyüdüğünden beklemedeyim şuanda.

  • SyLaR046 kullanıcısına yanıt

    Bende de Yapıkredi NFC kullanırken son 1 aydır problem yaşıyorum acaba nasıl düzelir bu problem bilemedim...

  • teknocati herkes ağlattıkça susmamaya devam ediyo kudurmasını izlemek çok eğlenceli, muhtemelen fblidir bu fdklgjfdlkgjfldk

  • 3 sene iyi kötü idare etti. Bir 3 sene daha kullanırdım ama para ediyorken elden çıkarıyorum. Samsung A73 aldım. Uzun süre güncelleme vermesi, şarj ve amoled ekranı etkili oldu.

    2. el piyasasını hiç bilmiyorum. Bir yerden 3.500 TL fiyat verdiler. Ortalama kaça gidiyor bilgisi olan var mı ?

  • piperka106 kullanıcısına yanıt
    1 ay olmadı daha satalı 5bine verdim ben ama 0 ayarındaydı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekranında ve telefonda hiç bir sorun yok. Sadece arka tarafta ufak çizikler var doğal olarak. Biraz daha fiyatı zorlayayım o zaman. Teşekkürler yanıt için.

  • Garantisinin son gününde denemek adına yakınlık sensörünün çalışmaması sebebiyle garantiye verdiğim cihazıma tamir yerine Xiaomi Mi 11T teklif ettiler, sıfır cihazımı dün teslim aldım. Mi note 10 lite çok sevdiğim bir telefondu beğenerek kullandım, artık veda ediyorum. Yokluğumda teknocati kudurtma işini diğer forumdaşlarıma bırakıyorum, gayretlerinizden şüphem olmayacak. Herkese iyi forumlar <3

  • tatataftaf kullanıcısına yanıt

    Valla süper olmuş, keşke geçen ay garantim bitmeden ben de deneseydim, belki tutardı.

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    aynen hocam, büyüklüğü haricinde çok çok beğendim her şeyiyle, büyüklüğe de alışılır gibi, ilerde düşünürseniz tavsiye ederim genel yorumlara da göz attığımda

  • tatataftaf kullanıcısına yanıt

    İş yerinde kullanan 2 arkadaşım var, telefonu biliyorum güzel, 120hz ekranı var. Ben satarsam yurtdışı olarak mi11T almaya niyetliyim aslında. güle güle kullanın.

  • çok teşekkür ederim hocam, sizi de beklerim umarım alabilirsiniz

  • tatataftaf kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi serviste gerçekleştirdiniz bu işlemi?

    Gerçekten şahane bir olay olmuş. Hayırlı olsun. İnsan inanamıyor. Bu dönemde bir de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 2 Şubat 2023; 10:32:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam, valla ben de çok şaşırdım böyle bi şans nazara gelmesin diye 1250 liraya yıllık kasko yaptırdım servisten kırılmaya karşı vs. Ama sanırım olay servisle ilgili değil. Çünkü servistekiler de şaşırdı çok şanslısınız merkezden böyle bi karar çıktı diye. Servisi iletiyorum aşağıda yine de


    İzmir Alsancak Xiaomi Yetkili Servis ve Mağaza


    http://www.genpateknikservis.com.tr/servis-merkezlerimiz

  • tatataftaf kullanıcısına yanıt
    Hocam konusu burası değil ama 10S ile maceralı bir deneyimim olmuştu benim.

    Telefon servis değişimi çıktı. Kutu sıfır gibiydi bantları vs yerindeydi fakat kutuyu açtığımda telefonun üzerinde jelatin vs yoktu. Önce önemsemedim. Kuruluma başladım. Her şey eksiksiz doğru gözüktüğü için hattımı taktım. Fakat o da ne. Şebeke çalışmıyordu inatla.

    Kadıköy Genpa servisine gittim, cihazı götürdüm. İmei sorgusu sonucu bu telefon ile işlem yapamam. Bu telefonun satışta bile olmaması gerekirdi vs dedi yetkili bana orada. Neden diye sorduğumda bu telefonun bir arızadan dolayı serviste işlem gördüğü kullanıcının telefonun da değiştiği bu telefonun servisteki o telefon olduğunu söyledi. Şaşırdım, böyle bir telefonu satışa kim sunabiliyor peki dedim. Yetkili bu telefondan değişim de olmaz siz bi arayın aldığınız yeri ürün iadesi isteyin dedi.

    Çiçeksepeti'ne durumu bildirdim. Anlayışla karşıladılar. Yurtiçi kargo'ya cihazı gönderdim. Yaklaşık 1 hafta sonra da para geri yattı. Yani az kalsın elalemin kullanıp servise bozuk diye yolladığı telefonu benim elime kalacaktı.

    Xiaomi'den ağzım yandı. Vatan'da anlık indirim yakaladım A33 aldım. Artık büyükler dışında hiçbir yerden/satıcıdan da alışveriş yapmamaya dikkat ediyorum. Maalesef dönem 3'ün 5'in hesabını yapmamız gereken dönemi de geçirdi. Benim için Xiaomi defteri gerçek anlamda kapanmış oldu.

    Ya o cihaz bana mâl edilseydi ben ne yapacaktım. Böyle arızalı bir cihazın sıfır gibi kutulanıp satışa sunulmasında mantık neydi anlamış değilim. Yetkili bazen böyle durumlarla rast geliyoruz deyince kan beynime sıçradı zaten. Benim için o zaman Xiaomi bitti işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 2 Şubat 2023; 10:52:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.