Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
131.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İhtiyaç varsa alin derim ama sahiden kazik..birakin 3200 u 2700 bile fazla..hemde 4/64 olan bu fiyat..6/128 kimbilir kaça gelecek..elinde cihazı olan varsa beklesin bence..dusecektir aylar sonra..ama cihazi kirilan bozulan ve ihtiyacı olan varsa alsin tabi.. kurların daha da artmasi muhtemel..artmasa bile ineceğini pek sanmiyorum..cihazin eksigi yok..nfc pek eksik sayilmaz bence, sahsen ihtiyacım yok..max2 ye gore pil omru ve ekran süresi daha az deniyor ama yine de elimizdekilerden daha iyi olduğu kesin . bende r5+ var,1.5 gun civarı gidiyor..max 3 2.5 gun görürur gibime geliyor..sahsen 6-8 ay sonra alabilirim,hem yaygin olarak satilir hem de fiyati düşer biraz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 21 Eylül 2018; 23:43:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, max3'ü olanlara bir şey sormak istiyorum, yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Telefonla ilgili internette ne kadar video varsa izledim, beğenime uyan özellikleri nedeniyle uygun fiyata bulduğum anda almayı düşünüyorum fakat izlediğim videolarda telefonun video kayıt örneklerinde uzak noktaları çektiğiniz anlarda görüntüde hafif bir titreme ya da odaklama sorunu varmış gibi bir şeyler oluyor. Acaba bu çekim modunu, kalitesini, frame rate'ini doğru ayarlamadıkları için mi yoksa izlediğim videolardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Şöyle manzara modunda çok kısa bir video çekip böyle bir şey olup olmadığını söyleyebilir misiniz? (yakın çekimlerde böyle bir şey yok, uzak çekimlerde sabit tutunca da yok ama uzaktaki bir manzarayı panaromik şekilde telefonu hareket ettirerek komple almak isteyince oluyor gibi) eğer bu şekildeyse gerçekten üzülürüm çünkü uzun zamandır beklediğim bir telefondu... Söylediğim görüntü için You tube video linki koyuyorum, 5:40'tan itibaren başlıyor >https://youtu.be/FrF27RUjTo4 bir diğer youtube videosunda da 10:20den itibaren verilen dış çekimlerde aynı olay var onun linki de şu >https://youtu.be/foXeBqfs1Fc şu videoda da 8:50de yakın planda da aynı titreme atlama benzeri bir şey oluyor >https://youtu.be/EbodBej_vpg tamam bir süper segment telefon performansı beklemiyorum ama böyle bir şey varsa çok can sıkıcı bir durum.... Max3 kullanıcılarından biri bir deneyip bu olaya bakar ve yok öyle bir şey kardeşim, onların çektiği videolara denk gelmiş öyle derse gerçekten memnun olacağım çünkü bir daha en baştan telefon seçimine gitmek çok uzun iş... Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış hatırlamıyorsam mi max 2 de de böyle bir sorun vardi ama kamera ayarlarında bi ayari caf moduna mi ne alıyorduk düzeliyordu. Videosunu bulamadım şimdi. Max 3 te de düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah öyledir. Cevap için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Bence Mi Note 3'den geçilmez, daha yavaş kalır mı Max 3. Biri Snap 660, diğeri Snap 636. Mı Max 3 ilk çıktığında, Snap 710 pro version söylentisi çıkmıştı ama yalanlandı. İleride öyle güçlü bir versiyonu mantıklı bir fiyatla gelirse ancak geçilir. Benim yaş geçti,gözler yakını görmüyor, o yüzden Max istiyorum ama çok da elzem değil, 6 inçlik Redmi Note 5 pro kullanıyorum zaten, bu fiyatlara almam, beklerim ben, inat ettim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu kullananlar ekran süresi olarak ne kadar saat alıyor, yazabilir mi acaba ?

    Mı Max 2 ekran süresinden az deniyor. Mı Max 2 kaç saat veriyordu ki acaba, daha önceden mı Max 2 kullanan vardır herhalde burada.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar telefon kipa markete gelmiş, gittim gördüm.... 2650 tl fiyat koymuşlar (4gb ramli model) telefonu piyasada daha ucuza bulmak mümkün o konuyu geçiyorum. Telefona baktım, tamam güzel ama gerçekten GEREKSİZ bir büyüklüğü var. Neden gereksiz? Telefon devasa boyutuyla kullanım zorluğu çıkartır mı, diğer özellikleri nelerdir falan demiyorum direkt olarak ekranı açtım benim samsung note3 telefonun ekranını da açtım üst üste koyup ekranı soldan hizaladım (telefonları değil, ekranları) valla note 3ten tam 3-4 mm kadar geniş, yani enden en fazla 4 mm geniş (kesinlikle 5 değil ya 3 ya 4 mm) geri kalanını boydan ince uzun ölçüye vermişler. 3 mm için telefonu değiştirmeye değmez ve o kadar uzun büyük bir telefon günlük kullanımda gerek cebe koyarken gerek tek elle kullanırken o kadar ağırlıkla rahat ettirmez. Tamam, telefonu gerçekten çok eski küçük model olanlar, hem tablet hem telefonu birlikte kullananlar uygun fiyatlı bir yerden alıp max3e geçebilir ama 5.5 inç telefonu olanlara geniş ve büyük ekran rahatlığı sağlaması hakikaten göreceli bir şey. Çıktığından beri şu kumanda gibi dar ince uzun telefonlar bana hep kullanışsız geliyordu bundaki boyut farkı enden bir santim atar uzunluğunu da sineye çekeriz diyordum ama bu ölçülerde bile sadece benim telefonun uzunluğu artmış gibi yeni bir telefon almak çok gereksiz. Şimdi döndük dolaştık yine başa döndük, geniş ekranlı ama enden de boyutu büyümüş bir model aramaya başlayacağım. Adamlar kesip atacakları uzun kısmı ölçüye dahil edip toplam alanı büyütüyor ama enden daracık telefon yapıyor ve piyasa ne yazık ki hep 18:9 oranındaki telefonlarla dolu. Ben de yaparım öyle 7 inç ekran hatta 20cm uzunluk 2 santim en, hiçbir işe yaramaz... Gidip bir c9proya bakacağım, eski telefon ama bari adam gibi bir ekran boyutu var. Sinir oldum valla. Siz siz olun sakın gidip elinize alıp ekranı açmadan eski telefonunuzla karşılaştırmadan hiçbir telefonu almayın. Hiç telefonum olmasa süper bir seçim ama 5 inç ve üzeri telefon kullananların sadece büyük ekran diye geçmesi "bana göre" anlamsız olur. Karar sizin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    C9 proya bulaşma derim şahsen..6"ekrana göre boyutları büyük..r5 plus ya da note pro daha mantikli bence..c9 prodaki 4000 lik pil de o kadar verimli değil ayrıca..aksami zor ediyordu..kullandim 1 ay kadar oradan biliyorum..sahsen fiyat harici sorun yok max 3 te..almayi düşünüyorum fiyatı düştüğünde.. büyüklüğü dert degil benim için..ama cihazi görüp incelemedim simdiye kadar..bir bakip inceleyip oyle karar veririm..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öneri ve uyarı için teşekkür ederim, uzun bir süredir bütün telefonları inceliyorum, gidip gelip yine ya samsung'a ya xiaomi'ye dönüyorum ama ya fiyatlar pahalı ya ikinci el riskine girmek zorundasın ya da uygun modelin ekranı küçük :) bakalım artık araya taraya yapacağız bir şeyler. O kadar söyledim ettim ama yine max 3 en uygunu gibi duruyor, şöyle bir 15 gün geçsin ithalatçı fiyatları netleşsin tekrar bakacağım. Samsung a8+ fena değil gibi ama fiyat uçmuş ve yine dar bir ekran.... Bakalım artık... Forumda benim çocuğa ve kardeşime telefon aldığım Sefa var, ona max 3 gelsin bir fiyat alalım sonra yine bakacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    Zamanında 5"ler büyük geliyordi ama alıştık,6"lere yuh dedik ama onlar bile ufak gelmeye başladı.. çerçeveler ufaldi,batarylalar büyüdü kullanım amaçları genişledi..bence iyi olmuş max3..hem max serisini de epey kullanan var..elime aldığımda karar verecem ben.. fiyatlar bir insin de önce

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda bahsettiğim video çekimlerindeki titreme konusu bu youtube videosunun 5.dakikasından itibaren başlayan örnek çekimde çok bariz belli oluyor. Seyrederken gözlerim yoruldu.https://youtu.be/730lWSrHUrc acaba bir ayarı var da onu mu açmıyorlar yoksa otomatik sabitleme gibi bir şey var da onun kapatılması mı gerekiyor bilmiyorum ama bu video çekiminde bir sorun var. Biri alıp çekse ve durumu açıklasa da bizim de içimiz rahatlasa. Çünkü piyasada bu tarzda bir telefon yok gibi ve uygun fiyata bulunursa alınabilir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XakaV

    Cihaz akıyor resmen normalde op6 8/128 kullanıyorum bunu sadece film izlemek için aldım ama tahminimdenn daha çok hoşuma gitti op6 evde artık
    Pil resmen bitmiyor
    Hiç kasma donma olmadı
    Kamera gayet yeterli
    Ekran ölçüleri süper
    İki hattimda açık
    Ses tatmin edici ama daha yüksek olmalıydı
    Stereo hoparlör mevcut
    Siyah renk çok güzel olmuş
    Op6 dan sonra daha sağlam geliyor metal kasadan dolayı
    Kulaklık sesi efsane
    Parmak izi gayet stabil ve hızlı
    Portre modu mevcut kamerada
    Arayüz akıcı
    Honour note 10 bekliyecektim ama bence değmezmiş aradaki 1200 lira farka
    Hocam gün ışığında ekran parlaklığı nasıl ekran rahat görünüyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 24 Eylül 2018; 11:14:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modelin yurtdışı fiyatında 15 dolar indirim yaptı Xiaomi, artık arkası çorap söküğü gibi gelir. Bakalım bu indirim Türkiye'de satılan cihazlara ne zaman yansıyacak?

    https://www.gizmochina.com/2018/09/23/xiaomi-mi-max-3-price-slashed-by-100-yuan-15-ahead-of-global-launch/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    Bizim satıcılar haberleri yokmuş gibi kazıklamaya devam ederler bence :)

    Kipa ve Migros genelde HB ile benzer fiyatlardan satıyor genelde, sanırım diğer ithalatçılarda 2500 TL. civarı yazar fiyat etiketine.
  • bence kimse almasın su aralar..kazıktan baska bırsey degil..zaten cihazın global versiyonu cıkacak deniyor aysonunda ya da ekim de..redmi ve note 5 modelleri de böyle gelmisti,çin versiyonları getirip kazıkladılar milleti,sonra gelen global versiyon ithalat cihazları bile daha dusuk fıyata girdi piyasaya..ayrıca xiaomi cihazlarının çin versiyonlarına global rom yuklenemeyecek artık denıyor..bu saatten sonra global olmayan xiaomi alınmaz..az beklemek gerek; hem fiyatlar ucuzlasın hem de (eger cıkacarsa) global versıyon alınsın derım..
  • Bir ay önce global versiyonu çıkacak diye haberi çıkmıştı zaten, demek ki iyice yaklaştı çıkış zamanı...

    https://www.gizmochina.com/2018/08/27/xiaomi-mi-max-3-launched-in-taiwan-global-launch-loading/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Kipa ve Migrostakilerde Global değilse alınmaz haklısın. Hatta golabalse bile çok elzem değilse alınmaz kazık dediğiniz gibi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 24 Eylül 2018; 15:54:13 >
  • valla anlamak mumkun degil..tum dunyaya cıhaz satıp para kazanmak ısteyen bir firma neden boyle yapar ki?.. cıhaz cıkarıyorlar band destegı yok,olanların da global romu yok..simdi de çin versiyonu cihazlara global rom yuklenemeyekmıs..redmi 5 plus kullanıyorum,her 2 versiyona da kararlı global rom kurabılıyorduk kilit acıldıktan sonra..ama artık ona da ayrım getıreceklermıs..karar versin artık xiaomi bir zahmet; bu cihazları kime satmak istiyorlar..çin e mi dunyaya mı? bu markanın cihazları arasında o kadar cok karmasa var kı; isimleri,band destekleri,romları,kilit hadisesi,mi account sacmalıgı..tam anlamıyla curcuna..almayın hocam..almayın gözüm..almayın kardeslerım..az sabredin de belli olsun neyin ne oldugu kacak cıhaz almaya tesvık edıyorlar nerdeyse..ulan 2700 e yuh diyorduk adam 3200 e cakmıs resmen..hem de 4/64 olanı..global mıdır nedır bellı degıl..6/128 ı kaca kaptıracak kımbılır..bir de cevap veriyor elestırenlere piskin piskin,buyrun bakın neler yazmıs cakal


    Mustafa Çatalçam (Ürün)
    üslup cok onemli tabiki sizin dediğiniz doğru. isteyen istedigi yerden alabilir. Ama müşterilerinize bu sekilde hitap etmeseniz satışlarımız artacaktir. bende max 3 alip almama arasındayım. siz sorulari bu uslupla cevaplarsaniz. bu yuzden kararsiz kaldim 24 Eylül 2018 Pazartesi
    platinfırsat Cevap Bekleniyor

    mehmet mahfuz ölmez (Ürün)
    g hocam ürün kutusunda global etiketi mevcutmu. hangi garanti altında 23 Eylül 2018 Pazar
    platinfırsat Cevap Bekleniyor

    Tuba Çakır (Ürün)
    3200TL ???? Yurt dışı fiyatı 250 dolar olan bir ürünü 500 dolara satmak ne demek! Bu ürünün fiyatının 3200 TL olması mümkün değil. Ben mi max 2 kullanıcısıyım, mi max 3 almak istiyorum, mi max 2 nin şu anki fiyat aralığı bile 1650-1900. 23 Eylül 2018 Pazar

    platinfırsat TÜM TÜKETİCİLERİN DİKKATİNE!!!!! Bizim ülkemizde dolar geçmiyor sayın tüketiciler hala kalkmışsınız şukadar dolar bu kadar dolar gidin ordan alın o zaman kimse seni zorlamıyor benden satın al demiyor.eğer çok uygun almak istiyorsanız gidin o yazdığınız ülkelerden alın kullanın.ŞUANDA ÜRÜNÜN GÜNCEL FİYATI BUDUR NERDE NE KADAR OLDUĞU BENİ İLGİLENDİRMİYOR BENİM SATIŞ FİYATIM BU.İSTEYEN ALIR. 23.09.2018

    Hakan Erkutlu (Diğer)
    Fırsatçılık Türkiye'nin en büyük sorunu. "fırsatçılık". Bu ürünün fiyatindada fırsatçılık görüyoruz. Ürünün maksimum fiyatının 2200-2300 lira bandında olması gerekir. 22 Eylül 2018 Cumartesi

    platinfırsat YANILIYORSUNU ZİRA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SORUNU 'CEHALET'! 22.09.2018



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 24 Eylül 2018; 16:46:50 >




  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Zaten stoklara girdiği günden beri ürün sayısı ayni :) bu üslup ve yaklaşımla zaten satamazlar. Karşısındaki bilinçli tüketiciyide cahil etiketi ile etiketlemeye çalışıyor. Böyle insanların ticaret yapmasına son derece karşıyım. Evet isteyen istediği yerden alır konusunda haklı ama eleştiriye açık olmak lazım bence dil dökmeye bile değmez. Yakında 2400 bandında satışa sunulduğunda o fiyati çekmezse bende bişey bilmiyorum :) Zaten o zamana kadar mümkün değil satamaz. Ben Izmirdeyim dün bi telefoncuyu aradım o da 3200 TL fiyat çekti. Global mi belli değil global olsa nolur ki fırsatçılıkta damping. 2700 çok derken buna oha dedim zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahiden stokta kalan son 10 adet yazıyor..kalıbımı basarım 10 tane gelmistir zaten

    duser yakında kımse merak etmesın..global olanlar satısa cıksın ve fıyat ınsın almayı dusunuyorum..ama 6 ay beklemek lazım galıba en az..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 24 Eylül 2018; 18:8:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.