Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 - Mi 6X ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ Resmi Türkiye Fiyatları Belirlendi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.002
Cevap
55
Favori
273.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • atihanlı A kullanıcısına yanıt
    Hocam migrostakiler ritzy firmasından garantili yani ithalatçı. Kalınlığı dikkat çekici değil, ele oturuşu güzel. Küçük elli arkadaşlar için çok uygun, p20 litela aynı boyut bir tık kalın. Ben beğendim ve aldım. Öncesi note 4x kullanıcısıyım benim açımdan tek sıkıntı miui os tan sonra saf android biraz fazla saf kaldı :) alışmaya çalışıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çözemediğim bir sorun var. Mİ A2 lite cihazımda kişiler kısmında rehberde herkes tek görünürken, arama uygulamasından girdiğimde bütün isimler çiftleniyor. WhatsApp ile rehberdekiler ayrı ayrı görünüyor. Whatsapp senkronunu kapattım, sildim yükledim vs bir türlü teke düşüremedim. Tek tek elle silsem bile kapatıp açınca geri geliyor. Bu whatsapp ve rehberi birleştirme, yada bu sorunu çözme imkanı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MI6X Eu rom Miui10 beta 8.8.16 Update Link :

    https://androidfilehost.com/?fid=1322778262903983493

    Changelong

    Lockscreen, Status Bar, Notification Bar
    New - Fingerprint watermark is always displayed when the lock screen
    Fix - Issue with black wallpaper after the fingerprint is unlocked (Mi 8 EE)
    New - Option to disable unpack first notification
  • Fiyatlara bakınca iyiki Mi A2 yi beklemeyip mi 6X almışım diyorum. 6/128 lik versiyonu 1850 ye aldım, adamlar 4/64 lük versiyonu 2500 küsüre satıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi6x (Vayne) custom romlar



    ⇛https://www.google.com.tr/amp/s/www.cyanogenmods.org/forums/topic/lineageos-lineage-os-15-1-for-xiaomi-mi-6x-wayne/amp/



    ⇛https://xiaomifirmware.com/tag/mi-6x/



    ⇛https://downloads.aospextended.com/wayne/



    ⇛https://download.mokeedev.com/?device=wayne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dokucan kullanıcısına yanıt
    Vayne romlar ne işe yarar nedir ne değildir Doğukan biraz bilgi verirmisin :)

    8.8.16 yı kuralım mı pek ehemmiyetli bişey yok gibi sanki
  • Explosions in the Sky E kullanıcısına yanıt
    Vayne , mi6x cihazının yazılım olarak kod adıdır. Yani wayne = MI6X.
    Custom romlar resmi olmayan(UNOFFİCAL) bazı ekiplerin geliştirdiği romlardır. Bunlar miui nin romlarından daha akıcı, daha performanslı veya daha uzun pil ömrü sunan romlar olabilir. Deneyip tecrübeleri yaşamak gerek ben yüklemedim henüz.

    8.8.16yı birkaç saat önce kurdum sorun yok kurmak veya kurmamak size kalmıs hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokucan -- 19 Ağustos 2018; 11:5:9 >
  • Selamlar bende 4/64 mavi urunu Singapurdan aldim 289 singapur dolarina yani 1267 lira ya. Cok begendim telefonu ikinci hattin icin aldim. Asil telefonum iphone ikinci icinde iphone alicaktim android one oldugu icin bunu tercih ettim. Sahsen cok hosuma gitti icinde on yuklemeli hic bir seyin olmamasi. Birde soyle bir ilginc durum var. Dun telefonu eve getirip kisa bir kurulumdan sonra satja taktim %30 civarlarindaydi 35 40 dakika sonra baktigimda %100 olmustu ve ekranda hizli sarj oluyor yazisi cikmisti. İnternetten girip biraz yabanci kaynaklara bakinca hindistan urunlerinin sarjlarinin quick sarj oldugu yaziyor. Bende urunu singapurdan alirken size nerden geliyor bu urun cinden mi dedigimde hindistan dedi satici sanirim benim sarj quick 3.0 yada 4.0 ama yinede emin degilim


    Edit: Aldigim urunun garantisi yok bunu bilerek aldim ama orda odemeyi yaptiktan sonra acip calistirip kontrol ediyorsun bir sorun varsa degistiriyorlar. Xiaomi nin singapur magzasinda 1 sene local garantili yaklasik 85 dolar daha fazlaydi singapur dolari yani o da 450 liraya falan denk geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 19 Ağustos 2018; 11:55:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gepe kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunu bende yasiyorum cozemedim daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereden aldın dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi a2 ve mi a2 lite da fm radyo var mı? yabancı forumlarda donanımsal fm radyo olduğu halde o donanımı çalıştıracak uygulama olmamasından şikayetçi olanlar var.



    fm radyo benim için önemli bir özellik. Telefonları kullanan arkadaşlar lutfen bilgi verir misiniz bu konuda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patapon_00

    nereden aldın dostum
    Forumda bu işlerle uğraşan turkishboy07 nick'li arkadaştan aldım dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gepe

    Arkadaşlar çözemediğim bir sorun var. Mİ A2 lite cihazımda kişiler kısmında rehberde herkes tek görünürken, arama uygulamasından girdiğimde bütün isimler çiftleniyor. WhatsApp ile rehberdekiler ayrı ayrı görünüyor. Whatsapp senkronunu kapattım, sildim yükledim vs bir türlü teke düşüremedim. Tek tek elle silsem bile kapatıp açınca geri geliyor. Bu whatsapp ve rehberi birleştirme, yada bu sorunu çözme imkanı var mı?

    Telefonun kendisi, sim kart, gmail vb bir sürü hesaba kişileri kaydedebilirsiniz. Telefon arama yada kişiler menüsünde ayarlara girerseniz görüntülenecek kişileri tek tek bakıp hangi hesapta kişiler var görebilirsiniz. Telefona ve sim karta kesinlikle kaydetmeyin çünkü telefona yada simkarta bişey olursa gider hepsi. Yada arada yedeklemeniz lazım. Gmail hesabına kaydederseniz her android cihazında hatta iphone da bile geri getirebilirsin bişey olduğunda. Hatta bilgisayrada gmaile girdiğinde bile kişileri görürsün. Kişileri içe dışa aktar menüsünden hepsini biyere kaydetip diğerlerini silin o zaman düzelir.

    Sizde bi kaç hesapta var sanırım aynı kayıtlar o yüzden böyle.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 2 gün önce migrostan mi a2 lite aldım , telefonun şarjı çok hızlı bitiyor (normal kullanım ve sadece denemek için biraz oyunla 7.30 saat ekran süresi aldım) ve aynı zamanda şarjda ve oyunda çok fazla ısınıyor (şuan mobil veri ile sadece Chrome açıkken ki sıcaklığı 38 derece)Kullananlar sizde durum nasıl aynı mı yoksa bataryad bir sıkıntı mı var acaba ,cevap verirseniz sevinirim ona göre garantiye gönderip iade isticem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce aldım. Ne ısınma ne de hızlı bitme sorunu var. Arka planda güç tüketen uygulamaları kontrol edin öncelikle. Pek oyun oynamam ama bu gün 2 saat kadar internette gezindim. %10 bile bakmadı pil. Ama bu durum kullanımdan kullanıma değişir tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajda bulamadim mi a2-6x farki tam olarak nedir acaba? Biri cin digeri global surum mu sadece? gsmarena'dan bakinca ikisi de ayni urun olarak gosteriliyor ancak forumda daha once ikisinin de bambaska urunler oldugu tartisiliyordu. Android one farki da mi mevcut acaba tam bilgi alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mars51 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için , arka planda çalışan uygulamaları kontrol ediyorum yazılımsal değilde donanımsal olduğunu düşünüyorum, eğer boştayken ve nette gezinirken ki sıcaklık değerlerini paylaşırsanız sevinirim.Bu arada baska arkadaşlar da varsa paylaşabilir mi ekran sürelerini ve ısınma durumunu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Tedbir amaçlı birçok yerde saklarım kişilerimi. Telefon ve sim hariç. Sıkıntı kişiler uygulamasında yalnızca gmail hesabımdaki kişiler senkronize olsun seçili olmasına ve kişiler uygulamasında yalnızca gmail kişilerim görünmesine rağmen, arama uygulamasında whatsapp kişileride ayrı kayıt olarak görünüyordu hocam. Sistemsel bir sıkıntıydı sanırım. 1 gblık bir güncelleme geldi ve sorun düzeldi şuan sıkıntı yok. Teşekkürler ilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi a2 liteda fm radyo yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.