Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.559
Cevap
68
Favori
76.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende İ harfinde sorun yok

  • -MorpheuS- kullanıcısına yanıt

    diablo immortal denemek için indirip oynadım hiç ısınma yok

  • bende poco x3 gt var,degistireyim diyorum ama canavar gibi ne isinma,ne kasma ne batarya eskiler daha iyi,islemci dimensty 1100
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

    bundan iki önceki telefonum x3 gt evet güzeldi, nedense poco'nun bende ayrı bir sempatisi var ama bundaki hızı bulamazsın hocam denemeni tavsiye ederim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -MorpheuS-

    Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır 13t pro kullanıyorum. Genel itibari ile memnunum. Yalnız bazı oyunlarda(diablo immortal, pubg) aşırı ısınıyor sizde de öyle mi?


    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

    Ayrıca benim sorunum şu not defterinde büyük İ harfi yazmak istediğimde görseldeki karakterde yazıyor düzeltemedim bir türlü.

    Aşırı ısınma sorunu yaşıyorsanız Pc üzerinden yukarıdaki mesajlarda paylaştığım adb kodlarını kullanabilirsiniz ayrıca Uygulamalar kısmından Uygulamaları Yönete girip Pil ve Performans uygulamasının tüm verilerini silin.

    İ harfindeki bozukluk da yazı stilinizden kaynaklanıyor. Tema uygulamasında Türkçe destekli yazı stillerinden kullanın.




  • Merhaba arkadaşlar youtube ve dizi film sitelerinde video izlerden ekranın kenarları kırpılıyor 6.67 inç ekranda 5.5 inç gibi izlemek zorunda kalıyorum , videoların ekran formatının 16/9 oluğunu ve telefonun ekran formatının 20/9 olduğu için olduğunu biliyorum ama bunun bir çözümü var mı acaba? yaklaştırınca zoom yapmış oluyor ekran kenarları kayboluyor diğer türlü de çok can sıkıcı, bir çok sitede denedim hep küçük ekran oluyor videolar

  • erkany07 E kullanıcısına yanıt
    Brave gibi yakınlaştırma desteği olan tarayıcılar deneyin ya da Stremio veya Cloudstream gibi uygulamalardan film izleyin. Bu uygulamalar varken tarayıcıdan izlemek çok saçma zaten.
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt

    ben bu tip uygulamalardan bahsetmiyorum bunlar sorunuma çözüm üretmedi örneğin teşkilat dizisini izleyeceğim bunu trt uygulamasından izlediğimde de kırpılmış oluyor youtube izlerkende aynı veya atv de yayınlanmış herhangi bizi dizi yine aynı şekilde oluyor buna bir çözüm var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkany07

    ben bu tip uygulamalardan bahsetmiyorum bunlar sorunuma çözüm üretmedi örneğin teşkilat dizisini izleyeceğim bunu trt uygulamasından izlediğimde de kırpılmış oluyor youtube izlerkende aynı veya atv de yayınlanmış herhangi bizi dizi yine aynı şekilde oluyor buna bir çözüm var mı?

    Ona bir çözüm maalesef yok. O uygulamaların 20:9 ekran formatını desteklemesi lazım ama çoğunlukla 16:9 desteklenir bu yüzden kenarlarda boşluk kalır. YouTube da aynı şekilde. O bahsettiğim programlar üzerinden ya da MxPlayer ya da VLC player gibi oynatıcılar üzerinden ekranı kaplayacak şekilde video izleyebilirsiniz sadece.
  • Videoda diğer cihazlarla ekran süresi testi yapılmış bizimki ilk başlarda gayet güzel ekran süresi verecek gibiyken hem %50 den sonra hızlı düşüş yaşama (bataryanın tam optimize olmaması) hem de testin sonuna doğru performans isteyen testlere geçildiğinden performans gerektiren kısımlarda çok pil tükettiğinden 2. Likten 6.lığa gerilemiş test sonunda. Dimensity 9200+ performans isteyen uygulamalarda verimsiz ama performanslı, sosyal medya ve tarayıcı gibi uygulamalarda ise güzel ekran süreleri veren bir işlemci sonuç olarak.


    https://www.youtube.com/watch?v=M8nocB1FkVk&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 8 Kasım 2023; 22:50:20 >




  • Arkadaslar telefonu alirken pesin mi aliyorsunuz yoksa kredi karti ile mi,taksitlendirirken farkta koyuyor mu
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

    Cep telefonları taksitle alınmıyor ama sen kredi kartı ile satın aldıktan sonra kendin taksitlendirebilirsin o zaman da ciddi farklar oluyor

  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

    Ben peşin fiyatına 6 taksitle aldım Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] 


    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]
  • hbk58 kullanıcısına yanıt

    hocam esnaf kartiyla mi aldiniz bana vade farki koyuyor

  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

    yok normal bonus kart ile aldım, nasıl oldu bilmiyorum lakin ben alırken 3 tane ürün görünüyordu ve taksit aktif idi akşam eve gidince bakıyım dedim tekrar baktım hala aktif idi ve 1 tane kalmıştı kart bilgilerimi girdim ödeme onaylandı ve ürünü aldım sanırım sistem hatası vardı çünkü telefonda taksit yapılamadığını biliyordum bu biraz süpriz oldu, aslında lansmanda bu fiyata yanında bir sürü hediye kupon vs. vermişlerdi lakin peşin fiyatına taksit olayı daha tatlı geldi o yüzden hiç ses etmedim :)


    Benzer bir durum hepsiburada da iphone 15 önsiparişinde olmuştu aslında lakin hepsi burada çabuk farkedip iptal etti diye biliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbk58 -- 9 Kasım 2023; 9:35:28 >
  • hbk58 kullanıcısına yanıt

    Valla hocam bana ziraat bankasina 3 taksit 700 tl civari vade farki koydu..

  • Merhaba ,bir sorum olacaktı .Mi 10t Pro'dan ,13t ye geçiş yaptım ancak kulaklık ses seviyesi bariz şekilde düşük geldi.Aynı kulaklık ile denememe rağmen mi 13t çok düşük seviyede ses geliyor .Bunun bir çözümü var mıdır? Geliştirici ayarlarından seviye(160ta)cevaplar için şimdiden teşekkür ederim .
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    Merhaba hangi ayarlarda oynadınız? İlk indirip oynadığımda bende de ısınmıyordu,toplam 6 7 saat oynadım. Oyuna girdikten bi 10 15 dk sonra ısınmaya başlıyor.

  • serdaronlinenet kullanıcısına yanıt
    Youb daki kod girmeli videodan biraz arttırdım sesi. Dikkat edin başka ayar değiştirmeyin. Geliştirici modu açık olacak.
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt

    Tema değiştirdim, yazı tipi değiştirdim hala aynı sorun var. Belki uygulamadan kaynaklı bir sorundur.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.