Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
66
Favori
74.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • shunter kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba. 13 T pro mu kullanıyorsunuz acaba?

  • hbk58 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeye hiç takılmam hocam stabil çalışıyor mu tamam gerisi hikaye . Bunlarda 5 sene güncelleme sözü verdi zaten .
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Cihaz değiştirme hastalığı ve henüz kayıt durumunda bir belirsizlik olması .
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam evet 13t pro kullanıyorum.
  • shunter kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam :) en son 12T alıp kullanmıştım onunda batarya performansından hiç hoşnut kalmadığım için satmıştım. Sanıyorum işlemciyle alakalı sıkıntı var gibi. Gerçi 11T de kullandım onda da Mediatek vardı ama onun batarya performansı çok iyiydi. Son 2 seridir bataryalar iyi değil.

  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Benim aklım 11t ye gitti . Uzun süre kullandım beraber çalıştığım arkadaşım hala kullaniyor . Batarya çok iyi hala . Çok iyi ekran süresi veriyor.
  • shunter kullanıcısına yanıt

    Babamada almıştım 11T hâlâ kullanıyor ve aşırı memnun :) Bataryadan dolayı 13 T pro almamam isabetli olur öyleyse. Neyse artık Hocam paramı ayırdım Xiaomi 14, One Plus 12 ve işlemci tercihine göre S24 Ultra alabilirim. iPhone 15 Pro Max aldım ama o da kısıtlamalardan dolayı tat vermedi sattım. Şuan evde duran A54 vardı onu kullanıyorum. Bende sizin gibiyim sürekli telefon alıyorum. Hobi mi yoksa bağımlılık mı adını koyamıyorum :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 4 Kasım 2023; 11:0:52 >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Çok kötü bir huy diyelim hocam :). iPhone hiç ilgi alanıma girmiyor malesef işletim sistemi beni bunaltıyor . Bende 14 bekliyim diyordum ama sabredemedim . Hayır işin ilginç tarafı 5000 mah bütün telefonlar çok iyi süre verirken bunun böyle olması .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 4 Kasım 2023; 11:39:33 >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Öğlen şarjdan alıyorum ertesi gün tekrar şarja aynı saatte takıyorum gece de açık. 120w yerine hızlı şarj kullanıyorum 13t pro

    Daha ne olsun?? İphone dan geçtim
  • ben de benim telefonda sıkıntı var sanmıştım neyse ki genel bir sorunmuş...telefon %100'de baya bir süre duruyor ama %99 dan sonrası çabuk aşağı salıyor, öyle aşırı kötü şarjı yok ama bundan önce 12t kullandım o bir tık daha iyiydi şarj konusunda..


    bu olay ekranın yüksek değerlere sahip olmasından kaynaklanıyor şahsi fikrim, telefonda dışarıda ekran 2600 nite kadar çıkıyor 144 hz de sürekli açık, pwm değeri de bugünkü en yüksek değer, umarım güncelleme ile bir miktar rahatlar zaten 120 w şarjı var 8-10 dkda %55-60'dan %100 oluyor zaten sorun yok.

  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Ben 60 Hz de kullanıyorum hocam animasyonlar kapalı. 100 de duruyor baya evet sonrası seri gidiyor.
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    Kötü değil hocam sarj diğer amiral gemilerine göre düşük. iPhonedan her halükarda iyidir .
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

    Aslında bu herkesin kullanımına göre değişir bir durum. Önemli olan beklentinin karşılanması. Size göre iyiyse zaten sorun yok. İyi günlerde kullanın :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 4 Kasım 2023; 12:46:52 >
  • shunter kullanıcısına yanıt

    12T'de de şarj konusunda sıkıntı yaşamıştım. Bilemiyorum belki 1-2 güncelleme ile düzelebilir, daha iyi hale gelebilir bir durumdur.

  • -Telefonun ekranından ziyade sensörleri çok pil tüketiyor ve uyandırıyor cihazı. Onların kullanmadığımızı kapatmak için de root lazım.


    -Ekran adaptive yenileme hızı çalışsın diye karanlıkta dahi yüksek parlaklıkta tutuyor kendini (otomatik parlaklık açıkken)


    -Dimensity 9200 pek verimli bir işlemci değil açıkçası 8 gen 2 telefonlara göre bir tık verimsiz kalıyor bu bilinen bir gerçek ama onlar gibi ağır yük altına girince işlemcinin performansını çok daha hızlı kısmıyor. Performans odaklı bir işlemci.

  • Bana öyle geliyor ki : forumda yazılan çoğu yorumun teste tabi tutmadan yabancı kaynakları ve şikayetleri, yamaları incelemeden "bence öyle" mantığı ile yazılıp geçiliyor
    İster kötüleme ister başka bir olumsuz uydurma deyin fark etmez.
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    Ben çok telefon kullanan bir insan olarak kendi kullanımım sonucu diğer telefonlarla kıyas ediyorum hocam bir memnuniyetsizliğim de yoktur . İncelemelerle ilgilenmiyorum.
  • gsmarena'da da yazıyor zaten 13t pro batarya 102h rating almış,

    12t 104h,

    s23 ultra 126 h

    12t pro (SD işlemci) 91h






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 4 Kasım 2023; 13:51:24 >
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır 13t pro kullanıyorum. Genel itibari ile memnunum. Yalnız bazı oyunlarda(diablo immortal, pubg) aşırı ısınıyor sizde de öyle mi?


    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

    Ayrıca benim sorunum şu not defterinde büyük İ harfi yazmak istediğimde görseldeki karakterde yazıyor düzeltemedim bir türlü.

  • -MorpheuS- kullanıcısına yanıt

    evet bende şimdi denedim not defterinde büyük İ yazınca aynı resimdeki gibi oluyor belli ki bir hata mevcut. Geri bildirimde bulunabilirsiniz ben bulundum. Oyun hiç denemediğim için birşey diyemeyeceğim.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.