Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.384
Cevap
63
Favori
69.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AzRocK kullanıcısına yanıt
    1080 sadece 30 da var diğerleri hangi lens ise o malesef.
  • 2Berk kullanıcısına yanıt

    Her şeyi anladım da hesap makinesini niye kapattınız?

  • ozturk.b O kullanıcısına yanıt

    Eski cihazımda ben de devre dışı bırakırdım. Xiaomi'nin uygulaması yerine çok daha düşük boyutlu ve hafif başka bir hesap makinesi kurardım. Bir uygulama için değil de, hepsi için böyle alternatif kullanılınca rame ve kullanıma ekstrası oluyor. Tabi 8+ ramlerde gerek var mı bilemedim, belki alışkanlıktandır hocamızın kaldırması.  

  • Smaug kullanıcısına yanıt

    Estaf Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] 


    Acikcasi hesap makinesi dahil cogu uygulamayi kapatma nedenim internetten bazi yerler ile haberlesmesi. Hesap makinesi neden interneti kullanir ki ? Doviz vs cevirmedikce.

  • Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

    13t
  • jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    Daha gelmedi bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jammer1903

    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

    13t

    13T için Tr bölgeye geldi. İndiriyorum ben de

  • 13t pro gelmedi
  • Eşimde poco x5 pro 5g var ona gelmişti gecen hafta. Bende ki 13T ye halen gelmedi. Çokta acil degil zaten. Gelse bile hemen geçmem sanırım.
  • Xiaomi 13T Pro cihaz için;

    Yurtdışı direnç kayıtlı cihaz güncellemede ve sıfırlama da kayıt gitmiyor diye biliyorum.

    Hyperos güncellemesinde bir sorun teşkil edermi herhangi bir sorun olur mu, bootloder kilidi açık mı kalmalı devamlı olarak.

    Çin yada global CE sertifikalı cihazı nasıl ayırt edebilirim.

    Y.D. almaya karar verdim. Sorunsuz olması için neler yapmam gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 24 Nisan 2024; 22:52:11 >
  • dahool kullanıcısına yanıt

    HyperOS etkilemiyor bir şeyi hocam, yine IMEI tamiri yapılıyor. BL kilidiniz açık olsun ne olur ne olmaz. Brick durumu olursa BL kapalı olunca işlemler zorlaşıyor ve pahalılaşıyor.


    Cihaz globalde satılıyor sadece zaten hocam. K60 Ultra olmadığınız sürece alacağınız tüm 13T Pro'lar global cihazdır.

  • dahool kullanıcısına yanıt
    Direnç kayıtlı cihazda model ve sürüme bağlı olarak değişkenlik gösterebilir Mi 13 T sorunsuz cihazlardan güncelleme ve sıfırlamada kayıt gitmez HyperOS güncellemesi sorun teşkil etmez bootloader kilidi açık cihazlar güncelleme almaz bl kilidinin açık olmasının avantajı kolay müdahale ve cihazınıza uzaktan erişim ile müdahale şansı tanıması Xiaomi artık katı politika izliyor kullanıcı hatasından kaynaklanan bazı sorunlarda yetkili hesap müdahalesi gerektirebilir fiyatı biraz tuzludur Global cihazda kapağın arkasında CE logosu mevcut ayrıca varyant bilgileri ile anlaşılıyor zaten son olarak sorunsuz olması için sorunsuz satıcı tercih etmelisiniz bu bağlamda profilimi ziyaret ederek satışını yaptığımız cihazlara ulaşabilirsiniz..
  • Teşekkürler. Güncellemeleri sorunsuz almam, bir daha IMEI tamirine gerek kalmaması önemli. Ama bir sonraki Alex Murphy 'nin mesajında benmi yanlış anladım. bootloader kilidi açık cihazlar güncelleme almaz demiş yani açıksa güncelleme gelmeyecek mi nasıl olacak bu cihaz standart şekilde kullanamayacak miyiz hep tamir vb. işlemmi görmesi gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 25 Nisan 2024; 10:42:18 >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    üstad bl kilidi açman şart değil işinin ehli bir satıcıdan alırsanız başınız ağrımaz xiaomi politikası değişti bl kilidi açık cihazlar güncelleme alamayacak tabi dünyanın sonu değil twrp üzerinden yükleyebilirsiniz global stabil rom kullanacağım ileri düzeyde özelleştirmeler yapmak istemiyorum diyorsanız hiç düşünmenize dahi gerek yok bl kilidi kapalı kalsın ilerleyen zamanlarda açarsanız zaten direnç kayıtlı kullanmanıza engel değil eu rom,custom romlar kullanmak istiyorum cihazım rootlu olsun magisk yüklü olsun standart android deneyiminin dışında takılmak istiyorum derseniz açarsanız kilidi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dahool

    Teşekkürler. Güncellemeleri sorunsuz almam, bir daha IMEI tamirine gerek kalmaması önemli. Ama bir sonraki Alex Murphy 'nin mesajında benmi yanlış anladım. bootloader kilidi açık cihazlar güncelleme almaz demiş yani açıksa güncelleme gelmeyecek mi nasıl olacak bu cihaz standart şekilde kullanamayacak miyiz hep tamir vb. işlemmi görmesi gerekiyor.

    MTK'lı cihazlar için BL'nin açık olmasına gerek yok hocam. Sıfırlama, güncelleme işlemleri sorunsuz oluyor. Ancak herhangi bir çökme yaşama durumunda Xiaomi bu, emin olamıyoruz da. Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] 


    Güncellemeler şu anlık HyperOS'ta da geliyor ancak Xiaomi geçen gün açıklama yaptı, yakında tüm cihazlarda HyperOS güncellemeleri direkt cihaza gelmeyecak artık. BL açık cihazlar gelen güncellemeleri ya TWRP üzerinden (cihaz için düzgün çalışan TWRP yok henüz) ya da fastboot bağlantıları sayesinde Mi Flash ile bilgisayardan yapabilecek (Mi Flash'ın güncelleme özelliği var).


    13T kullanıyorum ben. BL açık, cihaz rootlu, güncelleme gelirse fastboottan Mi Flash ile yapacağım güncellemeyi.





  • Yani kafam karıştı, Ben anlatmak istediğimi anlatamadım her halde. Ben Dirnç islemi görmüş bootloder kilidi açık kendi global romu olan cihaza normal örnek ilerisi için hyperos 2.0, android 15 yeni güncellemesi gelince telefona güncelleme gelip bastığımda yuklemeyecekmi yani bunu yapınca imei tamirimi olacak her güncelleme de yada güncelleme yi normal yolla değilde twrp yada telefon tamircisi mi yükleyecek. Ben cihazı normal şekilde, kendi yazılımını sorunsuz alması, guncelleyebilmem, ilerisi için imei tamirine gerek duymadan TR cihazından fark olmadan kullanmak istiyorum rom, root, vb işlerle uğraşmak istemiyorum.
  • dahool kullanıcısına yanıt
    anlattım zaten direnç kayıtlı cihazını al kullan güncelleme vs hepsi sorunsuz bl kilidi muhabbetinden uzak dur bunu anlamayacak ne var tabi anlamadığınız diğer husus tercih edeceğiniz satıcı yüklediği rom ve satış sonrası hizmet, yazılım garantisi veriyormu bu opsiyonları sunan satıcı tercih edin.
  • Smaug kullanıcısına yanıt
    HyperOs vb güncellemeleri Ota üzerinden almayacağız yani bundan sonra
    BL kilidi açık kalması lazım.
    Twrp yok olsa onun üzerinden romu indirip güncellemeyi yükleme işlemi oluyor.

    Sizin kullanımınız gibi Sadece şu anda güncellemeyi bu şekilde mi alabilecegiz

    BL açık. Root istemiyorum ben. Fastboot moda girip
    Mi flash ile güncellemeyi yükleyeceğiz.
    Bunu yaparken IMEI gitmeyecek ve cihazdaki bilgiler silinmeyecek değilmi?
  • Herşey çok karıştı, direnç ve kayıt işlemi sonrası BL kapalı olursa resmi güncellemelerini alacak mı.
    BL açık kalması ilerisi için imei tamiri
    mi flash vb. Her hangi bir hatada tamir yapmak için gerekli mi.
    Ben Tr cihaz gibi ilk direnç ve kayıt işlemleri bittikten sonra resmi güncellemesini almak için ne yapmam lazım BL açık kalıp mi flashla yada twrp çıkarsa tabii kendimizmi yapacağız.
    yoksa BL kapalı direnç ve kayıt işlemleri bittikten sonra ota üzerinden alacakmiyim güncellemeyi

    Komik oldu ama gerçekten anlamadım. Kusura bakmayın
    😂🙏



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 25 Nisan 2024; 12:16:0 >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    üstad ilk etapta hiçbir şey yapmanıza gerek yok xiaomi açıklama yaptı bootloader kilidi açık olan cihazlar hyperOS güncellemelerini alamayacak diye siz yd cihazı alınca resmi güncelleme almak için herhangi bir işlem yapmanız gerekmiyor bootloader kilidi açmanın mantığı uzaktan erişim,firmware,rom,root,magisk,twrp vb ayrıcalık tanıması cihazı standart haliyle kullanmanız güncelleme almasına mani değil takın sim kartı olduğu haliyle kullanın ileride zayıf ihtimal olsada çökme ihtimali imei patlaması durumu dünyanın sonu değil bl kilidi açık olmasa bile yetkili hesap ile açılabilir ücreti karşılığında takılmayın böyle şeylere xiaomi saçmalıkları farkındayım insanları bin kere düşündürüyor ama çözümleride mevcut hatta samsunglarda olduğu gibi cpid server kaydıda mevcut ama çok tuzlu fiyat belki ilerleyen zamanlarda ucuzlar..
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.