Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.513
Cevap
67
Favori
74.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir internet kullanıcısı B kullanıcısına yanıt

    Engineer rom günlük kullanım için uygun bir rom değil hocam. Deneyen var 13T için ve geri stok roma dönmesi 2 saati bulmadı. Eng rom custom hali de yapılamayan bir rom.


    Custom rom için geliştirici lazım. Bizim cihazlar için çalışan maksimum 2-3 kişi var. Onlar da çok uğraşmıyorlar. Daha TWRP yok doğru düzgün çalışan. Türk geliştirici sayısı daha da az yurt dışına göre. O yüzden bu cihazlar için custom geliştirmelere çok heves etmemek lazım.


    Siz biraz bilgi sahibi olup kendi cihazınızı modlayabilirsiniz tabi. En basitinden HyperOS uygulamalarının modlu sürümleri var, modül olarak kuruluyor. LLions ve Kronos Mods bu konuda sürekli çalışıyor.

  • Bir internet kullanıcısı B kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum hocam ülkemizde yazılımcı eksiği çok şu eleştirdiğimiz hintlilerde tonla developer mevcut zamanında miui sevdalısı bir kaç tane developer vardı onlarda elini eteğini çekti camiadan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geliştirici olmadığı için bende 13t yi elden çıkardım. 13 ultra ya geçtim

    gresshan roma geçtim direk 1-2 yıl sonra aosplara geçeriz.

  • Selamlar, Xiaomi 13T Pro cihaz için BL başvurusu bitişi sonrası dün Direnç ve Kayıt işlemi yapıldı.

    Sorun olmadı. BL kilidi açık HyperOs
    1.0.1.0.UMLMIXM Global güncelleştirmesi ile teslim aldım.
    Teslim aldıktan sonra Benim beklentim, Ota üzerinden güncelleme almayacağı ama Ota üzerinden
    1.0.3.0.UMLMIXM Mart 2024 güvenlik güncellemesi geldi ve sorunsuz bir şekilde yükledim.

    Yd cihaz direnç ve kayıt işlemi cihazlar HyperOs güncellemesini Ota üzerinden alabiliyor. Bu şekilde almak isteyenler için bilgi olarak geçebilirim.

    Bundan sonra kaldırılamayan gereksiz uygulamaları kaldırıp cihazı daha verimli kullanmak için ayarları yapacağım.


    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 4 Mayıs 2024; 11:14:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar bende 13t var ama hayalet ekran veya camlı ekran koruyucu taktırdım ama sol üst kısmı asla yapışmıyor. Çeşit çeşit denediler olmadı. Telefon da tasarım hatası olabilir mi? Normal esnek Nano koruyucularda sorun olmuyor. Sadece cam tipli koruyucular da sorun oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde HyperOS üzerinde BL açık olunca güncelleme almaması lazımdı ama HyperOS yayınlandıktan sonra böyle bir engel çıkmadı. Derken geçenlerde Xiaomi açıklama yayınladı, ileriki sürümlerde bu engeli getirecekler. Şimdilik sıkıntı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moonquad kullanıcısına yanıt

    Cihaz yamuk olmasın hocam? Benim eski cihazımda öyleymiş, sonradan fark etmiştim ben. Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smaug kullanıcısına yanıt

    Bende onu anlamadım. Garanti kapsamına girer mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da guncelleme geldi, OS1.0.4.0 UFMMIXM 5.7GB görünüyor. Sizde de böyle mi? Güncelleme yapanlar yorumlarını paylaşabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum hocam cihaz yamulmalarına istisnasız kullanıcı hatası olarak bakıyorlar düz bir zeminde farklı açılardan inceleyin cihazı garantili cihaz alırken bile insanın başına gelebilecek en kötü hadiselerden

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt

    Direnç kaydını nerede kaça yaptırdınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt
    Özelden bilgi verdim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kılıf ve ekran filmi ne alabilirim, hangi film uygun olur kılıf bulamadım normal dükkanlarda, Kaliteli bir kılıf ve hayalet ekran parmak izi bırakmayan bir ekran filmi iyi olur gibi. Tavsiyeleriniz alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 5 Mayıs 2024; 18:56:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sim kullanma süresi dolup kapandıktan sonra direnç yapılıyor mu yoksa bir sonraki seneyi mı beklemem lazım? (Bir ümit yazılım ile kayıt çıkar diye bekliyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozturk.b O kullanıcısına yanıt

    Yazılımsal kayıtı unutun hocam. Artık direnç bile zor yapılacak. BL açık olduğu sürece ister IMEI'lerin kapanmasını bekleyin ister öncesinde IMEI tamiri yaptırın, size kalmış.

  • ozturk.b O kullanıcısına yanıt
    Profesyonel sadece bu işlerden anlayan bir ustaya verip cihazı kullanmadan önce direnç ve kayıt işlemlerini yaptırın. Yazılımla olmasın diye zaten direnç koymuşlar tekrar yazılım ile olacağını zannetmiyorum. BL açık kayıt yaptırın kafanız rahat olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 5 Mayıs 2024; 20:42:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt

    "ZORE Xiaomi Mi 13T Pro Uyumlu Rugan Armor Darbeye Dayanıklı Deri Görünümlü Silikon Kapak/kılıf"


    Mecvut şeffaf silikon kılıftan memnun olmadığım için yukarıda ismi yazan ama 13T uyumlu olan kılıftan aldım. Kasalarında ebat farkı yok zaten. Ekran koruyucu olarak mevcut koruyucuyu kullanıyorum şimdilik. Zamanla çizilip görüntüyü bozmaya başlarsa güzel bir plastik koruyucu alırım.

  • Smaug kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Rsa koruması saçmalığından vazgeçmeyecek üstüne üstlük çift katmanlı anakart vb aplikasyonlarla repair olayının önünü kapatmasada oldukça zorlaştırdı zaten f/p skalasından oldukça uzaklaştı premium segmentteki hiçbir cihazı rakiplerinin çeyreği etmez materyal ve donanım yönünden Türkiye pazarına adios diyecekler maalesef ülkemizde developer ve yazılımcı yönünden büyük eksiklik var repair yöntemlerinin alayı yurtdışından Hindistan, Endonezya, Malezya, Rusya vb ülkelerden aşırma kullanılan panel ve aplikasyonlar dahil direnç şemaları bile yurtdışı kaynaklardan bizimkilerin eline geçmese öküzün trene baktığı gibi kalıyorlar ortada çoğu yazılımcı geçinen halbuki bir tane HTML kodu bile yazmayı bilmeyen adamların piyasadaki namı statüsü yazılımcı ellerindeki kiralık panel ve hazır scriptlerle iş yapıp yabancı gsm forumlarında okuduğunu anlayıp yazabilecek adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez şu camiada Rsa koruması olmayan çok sayıda marka var ama uğraş vermek isteyen yok..

    İnfinix ve Tecno grubu Rsa koruması kullanmadığı gibi repair işlemi için tüm kapıları ardına kadar açık bırakıyor bu marka f/p odaklı başladı ileride amiral gemisi premium cihazları çıkacak orta segmentte farklı donanım ve varyantları çoğalacak halen gelişim aşamasında bizim insanımız Xiaomi tutkusundan sıyrılıp önerileri dikkate alırsa çok marka mevcut Xiaomi artık Android'in özgür dünyasına aykırı hareket ederek İOS çakmasıyım ve taklitçisiyim diye haykırıyor heleki HyperOS tam anlamıyla fiyasko hiçbir yenilik yok menüleri ve ayarları içiçe toplamaktan başka Miui geçmişide maalesef övgüler yağdırabileceğimiz bir şey yok buglar, hatalar silsilesi vs.. Geçmişte çok sıkı Xiaomi fanı olarak her etkinlik ve lansmanında yer almama rağmen yaşanan gelişmeler beni soğuttu sempatimi yitirmeme sebep oldu..

    Bizim ülkemizde nedense Meizu sevilmedi giriş segmenti cihazı bile materyal kalitesi yönünden Xiaomi'nin en premium cihazından ötedeydi şanssız bir şirket aksilikler yaşadı iflas etti satın alındı tekrar küllerinden doğdu artık sadece amiral gemisi odaklı üretim yapıyorlar Meizu İnfinity 21 Pro selefi olan İnfinity 20 Pro ya kıyasla Xiaomi'nin çok önünde bir cihaz..

    Eskiden olduğu gibi forumda insanların cihaz kültürünü değiştirmek için çalışma yapmak şart geçmiş zaman olduğu gibi Cubot,Ulefone,Zopo, Lenovo, Meizu,Zte farklı modellerini getirmek için biraz çalışma yapmam lazım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • genckaptan kullanıcısına yanıt
    Evet bunlar tam oturuyor bunların biraz arkası değişik olanları gördüm onlarada bakayım. Ekran filmi bendekide üstünde çıkan ama iyi değil çizilmiş hemen biraz daha kaliteli birşey olması lazım. Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt

    İşte direnç işlemi RSA kilidi yüzünden yapılıyor. RSA ise Qualcomm işlemcilerde var. Sırf bu yüzden MediaTek işlemcili diye 13T pro aldım şansa bak bunda da yazılımla IMEI atma çıkmadı. Neyse şu ikinci hattında süresi dolsun da o zamana telefoncular iyice ustalaşır inşallah. Bileydim böyle olacağını çift katman olmadığından 13T alırdım en azından


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.