Şimdi Ara

Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
47
Favori
143.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mijia HD Smart Home IP Kameranın firmware ına nerden ulaşabilrim acaba bilen var mı? model sxj02zm. update sırassından sorun oldu ve ürün brick oldu
  • Benzer fiyata tp-link tapo c200 var, görüntü kalitesi bir tık daha düşük ama bağlantı problemi yaşayana hiç rastlamadım. Bu kronik sorunlu galiba pek güven vermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yaklaşık 1 yıldır kullandığım xiaomi mijia 360 kameram 1 haftadır offline durumda. Resetlenmiyor, fişi çıkarıp takmak fayda etmiyor. Offline olduğu için uygulamdan da kontrol edemiyorum. Üstündeki sarı ışık sabir şekilde yanıyor ama hiçir şekilde tepki vermiyor. Ne öneriyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkan79 E kullanıcısına yanıt
    merhaba 1. maddede belirttiğiniz ses sorununu ben de yaşıyorum. Çözüm bulabildiniz mi?


    Bu arada bu ürünü almak isteyen kim varsa tavsiye etmiyorum. Ben pişman oldum. İstikrarsız. Böyle ürünlerde güven çok önemlidir. Geç bildirim gelecekse, ses gitmeyecekse, her bağlanmaya çalıştığımda en az 30 saniye bekleyeceksem, bazen bağlanamayacaksam ne anlamı kaldı. Odaya video kamera kurup kablo uzatıp tv den bebeği izlesem içim daha rahat olurdu. Programı karışık ve üstüne yetersiz. Ses ile ilgili bir tane bile ayar yok. Xiomi'nn bir daha kapısından geçmem. Her ürününde aceleye gelmiş bir hal var. Net bir durum yok. Karman çorman.
  • Ses gönderim sorunu yaşayan ve çözebilen var mı? Sesli görüşmede ses geliyor fakat benim ses can cuk şeklinde gidiyor. Kesik kesik ve hiçbirşey anlaşılmıyor.

    Ayrıca kamera üzerinde veri trafiğini gösten kb değeri düzenli değil. Bu normal mi? örneğin bir saniye 150 kb ikinci saniye 15 kb 3. saniye 140 kb şeklinde değişiyor. Ses problemi de bunla mı ilgilidir. Veri istikrarsızlığı olabilir mi?

    BU arada ses problemi için modem değiştirdim, adaptör değiştirdim, bölgesel değişiklikler yaptım yine de olmadı.
  • Xiaominin içi siyah olan 360 1080p kamerası ile yine 360 1080p içi beyaz olan imi modeliyle farkları nelerdir ?

    Bu ikisi arasındaki fark.

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve KullanıcılarıXiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    Benim aradığım cry baby sensörü yani ses sensörünün sağlıklı çalışması ve kameranın görüntüsünü ekranda widget şeklinde yada yüzer ekran şeklinde görünütüyü ekran üzerinde gezdirebiliyor muyuz ?

    Teşekkür ederim,




  • DeDe_ D kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşıyorum. 24 saat gözetim yapsın ve bildirim göndersin olarak ayarlı ama sadece geceleri bildirim gönderiyor. Sorun bildirim göndermekte değil Home Monitoring içindeki hareketlerde de gündüz yapılan hareketler görünmüyor. Aylardır çözemedim bu problemi. Cihazı kaç kere resetledim, bölgeyi başka bir ülkeye çevirip tekrar Çin’e çevirdim, yeni hesap açtım. Aynı durum geçerli.

    Bebek takibi yapacaklar için bu kamerayı kesinlikle önermiyorum. Sürekli farklı sorunlar çıkarıyor çok dengesiz bir alet, stabilite 0. Ben açıkçası pişman oldum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Mijia Smart Home 360 kameradan elimde 3 tane var.
    2 sini işyerimde kullanıyorum ADSL bağlantısı ile sorunsunsuz.
    Evime kullandığımda 24mbit kablonet bağlantım var.

    Ayarları yapıyorum, sorunsuz çalışıyor. Akşam eve gelince mavi ışık yanıp dönüyor, telefondan girdiğimde cihaz çevrimdışı uyarısı veriyor. Kapatıp açınca düzeliyor.

    Netmaster kablonet modemimi sıfırladım, wifi kanalını değiştirdim, adaptörü değiştirdim düzelmedi. Bugun işyerindeki ile yer değiştirip test ediyorum..

    Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
  • nautica33 N kullanıcısına yanıt
    Sorunu cozebildiniz mi? Benimde 3 aylik imi kameramin ayni sorunu vardi, n11 den aldigim firmaya gonderdim ama neredeyse 2 ay oldu bir sonuc yok bekliyorum. Degistirecekler mi para iadesi mi yapacaklar ne olacak anlamadim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Farklı bir adaptör denedim sorunsuz çalıştı. Kullanmış olduğum adaptör arızalanmış yani..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nautica33 N kullanıcısına yanıt
    Hmm, ben farkli 3 adaptor denedim hatta kablolarida farkli denedim ama calismadi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende yeni aldım her şey çalışıyor ama hareket bildirimi gelmiyor. Bir de ses tek yönlü olarak gelmiyor ayarlarda vardır belki bende bebek odası için aldım. Bebeğin sesi ve hareket bildirimi gelse süper olacak. Herkeste aynı problem var galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Mija360 kullaniyorum bebek icin, sesi geliyor. Sizin sesinizin gidip bebegin gelmemesi ilginc. Telefonunuzda medya sesleri acikmi yada mi home uygulamasina girdiginizde ekranda sesi acip kapama isareti var, onu aciyormusunuz?

    Hareket bildirimi konusu bu kamerada zayif, ozellikle internet baglantisi zayif yada yavassa dahada sikinti. Bazen geliyor bazen gelmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgty89 -- 22 Ağustos 2020; 16:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cgty89 C kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam aslında daha tam test edemedim. Belki sesin ayarını kapatmışımdır. Odaya koyunca haliyle net az çekiyor. WiFi extender almama rağmen. Duvarların malzemeisnden midir nedir. Net az çekince dediğiniz gibi zorlanıyor cihaz. Aslında ben beğendim. Takip ediyor ama bildirim yollamıyor. Yazılımsaldır muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, modemdeki usb girişine hdd taksam NAS gibi kullanabilir miyiz? Modem ayarını nasıl yapmak gerekir
    ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Ben de internet baglanti sorunu nedeniyle ayni markanin wifi guclendiricisini aldim. Bu sekilde baglanti sorunu yasamiyorum. Sizde de wifi guclendirici varsa ya kamerayi onun internetine baglamamissinizdir ya da guclendiricinin konumu yanlis-sinyalinde sikinti vardir.
    Bende modem salonda, odalarin dizilimide salon-yatak odasi-cocuk odasi yan yana seklinde oldugu icin guclendiriciyi yatak odasina taktim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 360 ımı Home securty 1080 p baby cry modelini kullanmaktayım bildirimlerin geç gelmesi sorunu bendede mevcut. Laptop üzerinden birkaç emülatör programıyla mihome uygulaması üzerinden kamerayı kontrol etmek istedim fakat bir sürü emülatör programı denememe rağmen hiç birinde kamerayı açamadım. Laptop üzerinden kamerayı izlememin farklı bir yolunu bilen varmıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt
    evet kullanabilirsin. zaten mi home uygulamasından kameranın ayarlarına girince nas seçeneği mevcut. oradan modemde ki usbyi gösterebilirsin.
  • Tuncer Yildiz T kullanıcısına yanıt
    Bunun için modem arayüzünde ayar yapmak gerekir mi? Bulamadım NAS ayarını modemde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende araştırıyorum nas baglantisini, USB bellek takmak istiyorum henüz yapamadım depolama kısmındaki NAS kısmı aktif değil bende sizde durum nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.