Şimdi Ara

Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
808
Cevap
47
Favori
143.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,zemin kattaki evimizin balkonundaki kopegimizi kontrol etmek icin mijia 360 kamera almayi dusunuyoruz. Bikac sayfa kadar geriye okudum ama cok sikintili gonderiler var ama alisveris sitelerindeki yorumlar hep guzel. Modem salonda balkon yaklasik toplamda 15mt uzakta L bir antre ve 1oda uzaklikta. Sizce bu kamera bize randiman verir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bha41 kullanıcısına yanıt

    Buyuk ihtimalle wifi sinyal sorunu yasarsiniz. Bu kameradan kullaniyorum, modemim salonda. Salonun yani yatak odasi onun diger yani cocuk odasi. Sinyal azligindan dolayi baglanti sorunu yasamistim (uydunet kullaniyorum onunda sinyali cok iyi degil) anladigim sizin mesafe daha fazla. Sinyal guclendirici ile desteklemeniz daha iyi olur. Cok aciliyeti yoksa once kamerayi alip deneyin, sonrasinda da guclendirici alabilirsiniz.


    Ben bebek kamerasi olarak kullaniyorum. Hareket algiladiginda bildirim gonderme kismi sikintili. Hareket yada ses oluyor sonradan bildirim geliyor bazen gelmiyor. Onun disinda ses ve goruntu kalitesi gayet iyi, 360 derece donmesi iyi. Ben bebek kameralarinin astronomik pahali olmasi nedeni ile bu urunu aldim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cgty89 C kullanıcısına yanıt

    Cevap icin tesekkurler. Ben de sizin gbi sinyal sorunu yasayacagimizi dusunuyorum o yuzden yine xiaomi router de baktim. Dediginiz gbi once kamera sikinti yasanirsa router alinmasi mantikli. Memnun kalirsak 1 ay icinde dogacak olan 2.bebegimiz icin ayni kameradan 1tane daha alacagim. Hafiza karti olarak ne kullaniyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bha41 kullanıcısına yanıt

    Ben hafiza karti kullanmiyorum. Hafiza kartsiz kullanimda hareket yakaladiginda 9-10snyelik video olarak telefona kaydediyor.


    Sinyal olayini bende sizin gibi yapmistim, cocugun odasini ayirmadan once deneme yapmistim ve kapilar kapaliyken cekmeyince xiaomi nin router ini almistim. Routeruda merkezde bulunan yatak odasina taktim. Bu sekilde evin her noktasinda sinyal sorunu yasamadan wifi baglantisi yapabiliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cgty89 C kullanıcısına yanıt

    Tesekkurler hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende alacağım ama bugün elime geçen mi puirifier 2h ı telefona ve wifi ye bağlayamama sorunundan sonra acaba bunda da böyle bişey yaşarmıyım diye teredüt ettim. 3 tane telefonla denedim bi türlü bağlanmadı. benim modemde de olabilir sorun bilemiyorum. kamera da bu tarz srun yaşayan oldu mu acaba

  • Merhaba. Barkodu bir türlü okuyamıyorum. Başınıza geldi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar,cihazi bugun aldim geldi farkli zamanlarda xiaomi redmi note8 ve samsung s7 cihaza kurmaya calistik. Note7 kuruldu kullanildi ama s7 oda secme ekranindan snra uygulamanin ana ekranina atiyor cihaz ekleme ekranina. Yardimci olabilir msnz?

    Edit: bi yarim saat ugrastiktan snra biraktim sonra baska odada denedim yaptiklarimin aynisini ve oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bha41 -- 8 Ekim 2020; 20:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba umarım vericeğim bilgiler işinize yarar burda paylaşıldı mı bilmiyorum tüm sayfaları okuyamadım o yüzden aynı şeyleri yazdıysam kusura bakmayın bende de aynı mi home 360 1080 p kameram var aynı sorunu bende yaşadım başkalarının modemine bağlanıp kendi modemine bağlanamayanlar için yada qr kodu okutamayanlar için net bilgi vermek istiyorum bende qr kod okutamıyordum bağlanamıyordum bi türlü modem netmaster dı aslında modem kaynaklı değil wifi ile alakalı wifi ismini değiştirin arkadaşlar o uzun genelde böyle olur NetMASTER Uydunet-8995 bilmem ne bu tür isimleri değiştirin wifi ssid ayarlarından kısaltın onu 8 karaktere 6 karaktere düşürün tire veya alt tire nokta koymayın bitane şirket ismi yada herhangi türkçe karakter olmayan isim koyun düzeliyor arkadaşlar ben sorunu böyle çözdüm deneyin derim modem ismini tekrar eski uzun orjinal ismine aldım yine bağlanamadım sonra tekrar kısalttım bağlandım örnek modem ismi :Xigmatek gibi olabilir. umarım işinize yarar ha bide unutmadan modem sinyaliniz 2.4 ghz olsun 5ghz de çalışmıyormuş denemedim benim hep 2.4 ghz de ama dediğim gibi wifi ayarlarında ssid den wifi ismini kısaltın kesin işe yarıyor diğer marka modemler de yapsın ve bana bildirin sonuçları merak ediyorum teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejderkaan07 -- 11 Ekim 2020; 1:36:26 >




  • https://www.hepsiburada.com/yoyko-big-eye-360-1080p-bebek-guvenlik-kamerasi-p-HBV00000PWDLA


    bu kamerayı kullanan var mıdır ?


    hem bebek için hemd e iş eri depo için kullanayım diyorum dış ortamda da yağmur kar yemesse iş görür mü gece gündür ?


    sd karta da kayıt yapar

  • İyi günler, yeni bir müstakil eve taşındık. Hiç bir güvenlik yok. Ben kendim ilerde kolayca söküp götürebileceğim bir ev güvenlik sistemi arıyorum. Xiaomi ev güvenlik sistemlerini ve ip kamerasını gördüm. Sizce bu sistemler ev güvenliği için kullanılır mı yoksa Yale gibi ev güvenlik sistemlerini mi değerlendirmeliyim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irresistible86 -- 15 Ekim 2020; 12:15:49 >
  • kullanılmaz.

    yale yi tavsiye ederim. hatta live modeli yeni çıktı. internet üzerinden müdahale edilebiliyor.

    yale türkiye servisi muhteşem desem az kalır.

    bende eski versiyon alarm sistemi vardı. sattım. yenisini alamadım.

  • Merhaba,

    Tüm kullanıcılardan özür dileyerek ve cevapları için teşekkür ederek (tüm forumu okuyamadığım için) değerli yardımlarınıza ihtiyacım var.

    İnternet altyapısı olmayan bir yerde, aylığı 200 TL olan kablosuz internet sağlayacığı taşınabilir cihazlara da girmeden, eski telefonumuza alacağmız bir yeni hat ve olabildiğince interneti yüksek bir tarife seçerek (aylık 50-60 TL maximum) bütçe ile

    https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/xiaomi-mijia-smart-home-360-derece-gece-goruslu-ip-kamera_pdp_615111851, tarzı bir cihazı cep telefonu interneti paylaşımı açılarak sürdürebilmek mümkün müdür?

    Kurulması düşünülen yerde elektrik var, cep telefonu ve IP kameranın enerji sorunu olmayacak. Haftalık 1-2 kez kontrol amaçlı ya da olası bir hareket algılandığında (sistemin size dönüşü amaçlı) kullanılabilirliği, sorunsuz devam edebilmesi mümkün müdür?

    Teşekkürlerim ve saygılarımla.





  • erentalya E kullanıcısına yanıt

    Ben internet olmadan kayıt yapacağını sanarak powerbank aldım ama sonu hüsran, internet yoksa cihaz hafıza kartı dahil olsa kayıt yapmıyor. Dediğin olay mantıklı powerbank ve eski 4g olsun yeter bir telefon ile dediğin olay olur ama wifi olarak paylaştığından günlük yada aylık kaç gb internet gider deneme yanılma yapmak lazım. Onun dışında cihaz mi 360 güzel cihaz özellikleri cezbediyor. Ama internet yokken hafıza cihazına kayıta devam etse yada elektrik yokken powerbank ile süper olacaktı. #xioami

  • Dün geldi kurulumu 1 dk sürdü.
    Uydunet kullanıyorum, modemlerin de 5ghz ağ var çoğu cihaz buna bağlanamıyor sorun yaşayan arkadaşlar bu sebepten yaşıyor olabilirler. Bu kamera da 5ghz desteklemiyor diğer tüm cihazlar gibi. Ben modemden hem 5ghz hem de 2.4ghz ağı aktif tutuyorum bağlantı sorunu yok.

    Kamera fiyatına göre inanılmaz iyi, bu kalitede webcamler bile 1000tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben sürekli telefonda device is offline hatası alıyorum. Kamerayı telefondan izleyemiyorum. Bu sorunun çözümü nedir. Baştan kuruyorum bi kaç saat geçtikten sonra aynı şey tekrarlanıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sd kart aldım taktım ama pcde format istiyor, kart okuyucumda yok. Kamerayı direk bağladım olmadı haliyle, gidip kart okuyucu mu alıcam şimdi ne saçma iş.

  • dostlar xiaomi Smart Home 360 kullanıcısıyım. bulut depolayi kullanabiliyor muyuz? alan almak istedigimde hep sikinti cikariyor. 

  • hic stabil degil hocam. guvenilerek is yapilmaz yale iyidir.

  • ejderkaan07 kullanıcısına yanıt

    Arkadaşın dediğini uyguladım ve işe yaradı teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.