Şimdi Ara

Xiaomi 11T ve 11T Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
11.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.kaanalper

    Yanlışın var doatum. mi 11T ve mi 11T Pro'da OIS kullanılmamış hem de mi 10t pro'da olmasına rağmen. Tek ve en büyük eksisi bu. Normalde bu telefonu yurt dışından alacaktım ama şu an 10t pro daha cazip geliyor sırf OIS olmayaşından.

    Yanlışım olduğunu zaten bir sonraki mesajımda belirttim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be avrupalı 500 liraya alıp gidecek helal . bizde10.000 den aşağı olmaz 12-15 arası bişey olur artık.

  • Yusuf12345ok kullanıcısına yanıt

    çoluk çocuk 90 d kullanıp bişey oldum sanıyor. 5d mark iv ye paran yetmedi mi? bulunduğun " eyalette" arkadaşların konuşmuyor mu onu ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    2 katı fiyata derken? Hangi cihazdan bahsediyorsunuz. Bu telefonun ucuza çıkacağını mı düşünüyorsunuz?

    Çıkış fiyatı belli işte daha nesine konuşuyoruz ki? Verilendirmeleri bahsediyorsan orası ayrı ama indirimler takip edilerek ya da ilk çıktığında bile yüzde 40 daha ucuza alınabilir üstelik yanında verilecek hediyelerle birlikte.


    Denk fiyatlandırma yapalım:


    Xiaomi 11T Pro (12 + 256 GB) - 749 Euro x 1.17 = 876 Dolar yapar 849 ya da 899 Dolardan satışı yapılır.

    iPhone 13 Pro Max (256 GB) - 1199 Dolar


    Arada 450 dolar fiyat farkı var. E onda lidar yok vs derseniz de olmasın, ihtiyaç duyan sayılı azınlık var. En basiti yani. Apple'a pahalı dediğimiz zaman ekonomi kötü diyenler için al işte taş gibi son model fıstık gibi telefon aradaki fiyat farkına bak. Apple dünyadaki en pahalı cihaz üreticisi, orta üst seviye cihaz üretip max. fiyattan satan bir firma, kullanıcısına da işine yaramayacak göz boyayan bir özellik ekliyor lidar vs gibi onlar da bunun üzerinden atıp tutuyorlar..


    cnet
    All the biggest differences between the iPhone 13, Mini, Pro and Pro Max
    https://www.cnet.com/tech/mobile/iphone-13-vs-13-mini-vs-13-pro-vs-13-pro-max-biggest-differences/




  • Max ile nie bir tutuyorsun.?? Pro eş değer cihazi değil mi.? Ayrica ios anroid karşilaştirmasi ne kadar dogru ve bu cihaz türkiye fiyati cikinca tartişmak en mantiklisi xiaomi de lidar sensör varmiş gibi konuşmuşsun:) xiaomi den bahsediyoruz her türlü bu cihazin türkiye fiyati 12-13k olucak bekliyelim görelim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Curimo

    Ben söyleyeyim mi, bunu neden konuşmuyorsunuz ya da dile getirmiyorsunuz bilmiyorum ama Android telefonlarda Instagram'da özellikle hikaye paylaşımlarında bilhassa videolarda inanılmaz bir kalite kaybı oluyor. Bunu Instagram bile kabul etti. Ben dağcılıkla ilgileniyorum ve Kaçkarlar'da Oppo Reno 5 ile çektiğim storyler resmen çöp gibi oldu o kadar öfkelendim ki... iPhone asla sevmem, Apple'dan da nefret ederim ama bir sonraki telefonum sırf bu sosyal medya sorunu nedeniyle kesinlikle iPhone olacak.

    Bahsettiğin konuyu bin kez konuştuk ve açıkladık ama tekrar kısaca söyleyeyim. O kalite kaybı telefondan ya da kameradan değil, yükleyeceğin fotoğrafın, gönderinin vs fazla yer kaplamasın diye Instagram uygulaması tarafından fazlasıyla sıkıştırılması yüzünden kalite kaybına uğramasından dolayı oluyor. Aynı konu Whatsapp uygulamasında da geçerli. iPhone'da neden böyle bir sorun olmuyor? Çünkü kayıt formatından dolayı küçük boyutlu olarak kaydediliyor fotoğraf ve videolar, bu nedenle de Instagram ek sıkıştırmaya ihtiyaç duymadan minimum kalite kaybıyla yükleme yapıyor.


    Öncelikle ne kullandığınızı ve hangi teknolojilerin kullanıldığını öğrenin. Instagram için telefon alacaksanız Iphone alın ama bu cihazlar instagram için üretilmiyor bunun bilincinde olarak teknolojik alet değerlendirmesi yapın.  





  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Max ile nie bir tutuyorsun.?? Pro eş değer cihazi değil mi.? Ayrica ios anroid karşilaştirmasi ne kadar dogru ve bu cihaz türkiye fiyati cikinca tartişmak en mantiklisi xiaomi de lidar sensör varmiş gibi konuşmuşsun:) xiaomi den bahsediyoruz her türlü bu cihazin türkiye fiyati 12-13k olucak bekliyelim görelim..

    Pro olsun seni mi kıracağım, yine de arada en azından şu an görünen 200 dolar fiyat farkı var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuf12345ok

    Öncelikle teknolojiden çok iyi anladığımı düşünmüyorum, yazılım alanı farklı tabii.Bunlar kişisel kullananıcı deneyimlerim.
    -IOS yazılım sisteminin basit ama işlevsel tasarımını gerçekten çok beğeniyorum.Özellikle stabil olmasını.En büyük alma nedenim.
    -Bir çoğumuz sosyal medya platformlarını kullanan insanlarız ben sosyal medya hesaplarımı reklam amaçlı kullandığım için fotoğrafların kalitesi benim için önemli android tarafında ciddi bir kalitesizleştirme mevcut.
    -Cihazlar ve aksusarlar arasında ki uyum özellikle mac-iPhone arasında ki uyumdan çok memnunum burayı uzun uzun yazmıyorum muhtemelen bildiğiniz bir şeydir.
    -Sürdürebilirlik sonuçta bu cihazlara hatrı sayılı miktarlar veriyoruz ve 2 yıl sonra güncelleme desteğinin kesilmesi hiçbir kullanıcıyı memnun etmez.iPhone telefonlar uzun vadede kamera kalitesi,performans alanında hiçbir değişiklik yokken,xiaomi telefonlar aldıktan birkaç ay sonra belirgin pil,performans,kamera kaybı yaşamakta.En azından ben yaşadım.
    -Malzeme Kalitesi orta ve alt sınıfta android tarafında benim izlenimim malzeme kalitesini düşürüp donanımı yükseltmeye yönelik.İphone de kullanılan malzemeler gerçekten en üst kalite.
    -Kamera özellikle iPhone 13 pro serisinde çok pik noktaya gelinmiş bulunmakta,ekstradan fotoğraf kamerası kullanmayan biri olarak gerek iş için gerekse günlük kullanım için gayet yeterli buluyorum.Makro kamerasının gelmesi de gayet iyi oldu.Xiaominin alt ve orta sınıf kameraları gerçekten iPhone kıyaslakötü.
    -Tasarım çok görece bir kavram ama xiaomi tarafında tasarımı ben beğenmiyorum,iPhone renk tonları daha hoş ve estetik.
    -Ekran iPhone panel üreticisi Samsung ve LG xiaomi panel üreticisini bilmiyorum ama iPhone 12 ile mi 11 ultra ekranında bariz iPhone daha doğru ve daha parlak bir ekrana sahipti.Çentik olayı gerçekten beni rahatsız etmiyor ama edebilir.
    -Performans iPhone’lar deki kullanılan bionic işlemciler bir cep telefonun da kullanılan en iyi işlemciler kısa vadede çok fark olmasa da uzun vadede xiaomi ile arasında olan fark artık çok büyüyor.Bunda IOS’un kaynağı iyi kullanması da etkili.
    -Hoparlör iPhone de ki hoparlör daha kaliteli olduğunu zaten anında hissettiriyor.
    -Uygulama Optimizasyonları Android tarafında bazı uygulamalar ile iOS uygulamalarının tasarımı farklı ve genelde iOS da daha iyi optimizeler bunun nedeni model azlığı olduğunu düşünüyorum.
    -Gizlilik güvenlik konusunda ayrı bir parantez açmak istemedim ama siber güvenlik ile ilgilenen biri olarak aynı wi-fi ağına bağlanmış bir android gerçekten çok savunmasız.İphone gizlilikte attığı adımlar diğer firmalara nispeten daha iyi olduğu bir gerçek.
    (TR özel Madde)-İkinci el satışları çok iyi cihaz çok hızlı satılıyor.Elinde kalmıyor 5 yıl kullan sat alıcısı hazır android tarafında fiyat her sene ciddi düşüyor ve alıcısı çok daha az.
    Kısaca daha iyi bir deneyim için satın alıyor bulunmaktayım,abd de yaşadığım için almış bulunmaktayım.Türkiye de “hava atmak” için alanlar ayrı bir yana fiyatlar da çok trajedi.Muhtemelen fan,abartma diyecekseniz ama samimi olarak ne fanım ne de abartıyorum gerçekler budur.

    Alıntıları Göster

    Şimdi ağzımı bozduracaksın ama sen önce neyi kullandığını ve neyi neyle kıyasladığını bir bil bakalım. 150-300 dolarlık Xiaomi telefonlarla gitmiş zaten tek model üretip herkesin gönlünü almak istediği için 3-4 model çıkartan piyasadaki tepe seviye telefonlarla kıyaslıyorsun, kafan mı iyi senin? 150-300 dolar nerede 800-1500 dolar nerede, iyi misin sen. Bi zahmet 150 dolara satılan telefon 1000 dolara satılan telefon kadar iyi olmasın. Xiaomi bu telefonlardan taş çatlasa 50 dolar kazanırken Apple en az 300-400 dolar kar ediyor. Utanmadan bir de madde madde yazmış. Arkadaş alacaksan Apple al kimse zorla tutmuyor seni ama gelip de buraya 150 dolarlık telefon piyasasının giriş seviyesi cihazlarla gidip de iPhone kıyaslayıp sonra Xiaomi kötü deme. Böylelerini gördüğüm zaman kürekle olaya müdahele edesim geliyor.


    Ne insanlar var ya  





  • quote:

    Orijinalden alıntı: XyzzyXyzzyXyzzyX

    Eğer bataryada şişip patlama - yangın çıkartma vb. riskler olmayacaksa ki Xiaomi gibi bir firma bunu iyice araştırıp test etmiştir diye düşünüyorum 17 dakika olayı süper bir şey. Bataryası 1 senede %100 pil ömründen %70'e düşse bile çok iyi. Bataryayı değiştirir devam edersin kullanmaya. Mesela gezerken bakıyorsun şarjın %10 kalmış giriyorsun bir Starbucks'a ister kahve iç ister içme 15-20 dakika otur %100 yapıp çık. :D



    Alıntıları Göster

    Batarya konusunu çok kafaya takıyorsunuz, evet 120-200 watt gibi değerler bir telefon için çok aşırı ve uzun vadede batarya ömrünü kısaltan bir değer ama Xiaomi gibi dünya devi firmalar milletin cebinde patlasın diye c4 mantığında üretmiyor bu bataryaları, onlar da biliyor bu bataryaların 1-2 sene sonra normalde bile zaten yıprandığını ve ek bir yıpranma payını göze alıp üretip kullanıcı deneyimini arttırmayı amaçlıyorlar ki bence iyi de yapıyorlar.


    Batarya üretmek sandığınız gibi iki ucuna kablo bağla bas elektriği oldu bitti olayı değil arkadaşlar. Bence mikroişlemci üretmek daha kolay bir iş, çünkü mimariyi tasarlarsın, teknolojisinin patentini alırsın oldu bitti ama batarya saf enerjiyi depolamak üzerine riskli ve ciddi bir iş olduğu için her firma o topun altına girmiyor. Üretim sürecinin her alanında aşırı titiz olunmak zorunda çünkü enerji depolamak konu. İşlemci üretmek gibi değil ki, çok bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla İşlemci üretiminde bu kadar risk yok, teknolojisini üretmek zor onun dışında bas makineye oldu bitti. Baksana Samsung, Apple bile 20 watt'ın üzerine çıkabilmiş değiller ki Samsung Note 7'de gördük ev yakan 5 volt 2 amperli bataryaları, gereksiz endişeleniyorsunuz yani.. Patlayacak olsa öyle 100-200 watta gerek yok 10 watt'da bile bataryalar batlıyor.


    Edit: Anlatım bozukluğu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B3097644 -- 18 Eylül 2021; 16:8:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuf12345ok

    Canon EOS 90D kullanmış biri olarak yazıyorum ve aslında cahil olup at başkalarına cahil diyen insanlar….Sen teknik çalışanmışsın zaten lidar sensör,proraw senin işine yarayacağını sanmıyorum ama benim için önemli kriterler.Her neyse uzatmaya gerek yok bu tartışmamız “Neden lamborghini 2021 alıyorsun zaten 2020 ile aynı” gibi oldu.İsteyen istediği cihazı alır.Benim için pahalı cihazlar değil açıkcası sonuçta bir cep telefonu en iyisini alır geçerim

    Alıntıları Göster

    Yazılım Mühendisliği öğrencisiyken 5 sene teknik serviste çalıştım ve o süreçteki deneyimimden bahsettim. Kamera alınca bitmiyor o işler, onun lensi de var, profesyonel kullanıcı olmadığın 1000 dolarlık bir cihazı kullanınca eskilerin tabiriyle "ayranım kabardı" tavrından belli zaten, devam et bu kafayla  





  • Xiaomideki hangi özellik bu kadar ilginizi çekti ki? 120W'ın çok mu iyi olduğunu düşünüyorsunuz? Daha telefonun kamerasına OIS eklemeyen firma 108mp kamera koysa ne olacak ki? Bu özelliklerin çoğu faso fiso,çocuk kandırmak için.


    120Wın ömrü uzun olmayacaktır, mühendisler sadece Xiaomide bulunmuyor, Samsung'un da Apple'ın da mühendisleri var. Herkesin bu tip bir teknolojiyi eklememesi için bir sebebi mutlaka ortaya çıkar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    Xiaomideki hangi özellik bu kadar ilginizi çekti ki? 120W'ın çok mu iyi olduğunu düşünüyorsunuz? Daha telefonun kamerasına OIS eklemeyen firma 108mp kamera koysa ne olacak ki? Bu özelliklerin çoğu faso fiso,çocuk kandırmak için.


    120Wın ömrü uzun olmayacaktır, mühendisler sadece Xiaomide bulunmuyor, Samsung'un da Apple'ın da mühendisleri var. Herkesin bu tip bir teknolojiyi eklememesi için bir sebebi mutlaka ortaya çıkar.

    Sadece kamerası için cihaz almıyorum ben, girin teknik özelliklerine bakım nesi dikkatimi çekmiş görün..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onca donanım olsa bile UI'da sorunlar var. Ben bu kadar fiyata bunu almayı mantıklı bulmuyorum. Cihazda ne OIS var ne kablosuz şarj var ne de doğru düzgün IP68 su geçirmez sertifikası var. Üstelik milletin öve öve bitiremediği (Ki benim de kendi telefonum olan mi 9T'nin de zayıf yönlerinden biri olarak kabul ettiğim) ekran parmak izi okuyucusunu bile kaldırıp,tuşa atamışlar. Hoş eğer hızlıysa ben bundan memnun olurdum zira 9T'deki parmak izi okuyucusu çok kötü maalesef. Ayrıca ekran koruyucusu taktığımızı da düşünürsek performansının daha da düştüğüne inanıyorum.


    120W showcase'ini middle range bir telefonda yapmak yerine bu telefona en azından kablosuz şarj + OIS eklenebilirdi. Bundan çok daha ucuza bulunan telefonlarda bile OIS var. 120W iyi hoş fakat bu telefonlarda zaten 5000mah batarya var ben bunu gece şarj ediyorum 120W etsem ne etmesem ne yahu. Telefonun batarya sağlığı çok hızlı bir şekilde düşecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuf12345ok

    Haklısın.Tercih meselesi ama en son modelleri deneyimlerden alınmaz demeyi doğru bulmuyorum “almam” daha mantıklı.(sizi ithafen değil) Açıkcası Apple’i “ş**efsiz” bulup,Samsung’u nasıl bulduğunu da merak ediyorum.Ben iPhone modellerinin fiyatını hak ettiğini düşünüyorum.iPhone ilk kullandığım model 4S’di ve 4 sene kullanmıştım.Apple’nin fiyat politikasını,satış sonrası politikasını da beğeniyorum istisnalar bulunabilir.Benim asıl satın alma amacım Mac-iPhone uyumuydu.Apple’dan daha iyi bir telefon firması görmedim(Bir zamanların en iyisi Nokia’dan sonra).

    Sadece İOS/Android yerine ikisinin de nimetlerinden yararlanıyorum.
    Androidi 4 sene sonra mecburi olarak değiştirmek zorunda kalıyorum.Farkedilir bir şekilde RAM sorunu/kasma,donma sorunları yaşarken İOS hala ilk gün ki performansı bana sağlıyor.Ben teknoloji kısmında bilinçli değil bonkör olmayı tercih ediyorum.2 senede bir iPhone,4 senede bir Android cihazımı değiştiriyorum.

    Tartışılacak bir konu kalmadı
    Yine “Zevkler ve renkler tartışılmaz geldi”.

    Not:Kulaklık konusun da standart bir kullanıcıyım.Günde 1 saat kullanan biri olarak benim için yeterli bit cihaz.Hi-fi için yetersiz cihaz haklısınız.

    Samsung da almam.  


    Ben Asus kullanıyorum. Donma, kasma falan olmuyor. Telefon düşe düşe canı çıktı. Kamera netleyemiyor mesela. Ama tıkır tıkır çalışıyor.  6 yaşında.


    Apple ile ilgili sorun benim için şu: bir düzenbazlık yaptılar ise, çok geç olmadan anlayamıyorum. Mal çıkıyor. Yaptıkları düzenbazlık üç yıl sonra ortaya çıkıyor. Malı alırsan geçmiş olsun... Acayip ahlaksızlar. Standart entegrelerin birebir aynı işlevde olup, farklı bacak yapısına sahip olanlarını özel olarak ürettirmek, ürünün tamiri konusunda söz hakkına sahip olmak amacı dışında hiçbir amaca hizmet etmiyor. Malı yeni çıktığında da böyle bir dümene sahip mi, değil mi bilemiyorum. O yüzden de almıyorum.


    Samsung da almam. Samsung daha az namussuz olmakla birlikte hem bir miktar namussuz hem mal dandik (işlev anlamında değil, üretim kalitesi anlamında) ; ama bir kalite imajı basmışlar. Tamamen yalan.


    Üretim anlamında kaliteli bir telefon yüz kere yere düşsün, çalışır. Kıç cebine koy üstüne otur, çalışır. Pili hızla gebermez. Benim dandik Asus'un pili orjinal pili...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    Onca donanım olsa bile UI'da sorunlar var. Ben bu kadar fiyata bunu almayı mantıklı bulmuyorum. Cihazda ne OIS var ne kablosuz şarj var ne de doğru düzgün IP68 su geçirmez sertifikası var. Üstelik milletin öve öve bitiremediği (Ki benim de kendi telefonum olan mi 9T'nin de zayıf yönlerinden biri olarak kabul ettiğim) ekran parmak izi okuyucusunu bile kaldırıp,tuşa atamışlar. Hoş eğer hızlıysa ben bundan memnun olurdum zira 9T'deki parmak izi okuyucusu çok kötü maalesef. Ayrıca ekran koruyucusu taktığımızı da düşünürsek performansının daha da düştüğüne inanıyorum.


    120W showcase'ini middle range bir telefonda yapmak yerine bu telefona en azından kablosuz şarj + OIS eklenebilirdi. Bundan çok daha ucuza bulunan telefonlarda bile OIS var. 120W iyi hoş fakat bu telefonlarda zaten 5000mah batarya var ben bunu gece şarj ediyorum 120W etsem ne etmesem ne yahu. Telefonun batarya sağlığı çok hızlı bir şekilde düşecek.

    Çok gereksiz şeylere takılıyorsunuz. Aktif olarak 2 senedir Xiaomi kullanıyorum ve UI'da bir sorunla ya da gecikmeyle karşılaşmadım, performansında en ufak azalma yok çünkü Android telefonlarda klasik olan giriş seviyesi telefona yetersiz bellek eklenmesi sorunu yok cihazımda 6 GB ram 128 gb rom var.


    OIS olmadığı için puan kırılabilir ama kamerayı aktif olarak kullanmıyorum benim için önemli değil. Kablosuz şarj şu an için ihtiyacım yok. IP 68 olsa iyi olur ama olmasa da aramam. Ben donanıma ve ekran, kasa kalitesine bakarım. Bunlar yeterli bitmiştir.


    Ekrandan parmak izi okuması kadar saçma bir şey görmedim. Ekranın ortasını delip bir tane sensör ekliyorlar, sebep? Parmak okuyacak. Üretimi o kadar zor ki yan sanayi üretilemiyor ve bu nedenle 1 sene sonra üretimi durdurulduğu zaman cihazı onarmak için ekran bulamıyorsunuz piyasada. Bizzat yaşadım.


    Üstelik ona gelene kadar Faceid var, parmak okumaya falan gerek yok. Xiaomi cihazlarda gayet seri çalışıyor ve bir kez olsun teklediğini görmedim.


    Android'in güzel tarafı bu işte, ne kadar para o kadar teknoloji, ama çok para vermek istemiyorsan min 150 dolara aldığın telefonları bile sorunsuz bir şekilde yıllarca kullanabilirsin. Bazıları da 150 dolarlık telefonları gidip +800-1000 dolarlık Apple'lar ile kıyaslıyor.





  • Gereksiz olan neye takılmışım ki? Asıl genel kullanıcı ne istediğini bilmiyor. 120W eklenince bir şey mi oldu sanki?


    MIUI'ı ben hem Redmi Note 5 ile hem de mevcut halde kullandığım Mi 9T ile deneyimledim. Her sürümde mutlaka saçma sapan bir bug çıkıyor.


    Bu arada FaceID ile Xiaominin sunduğu yüz tanıma sistemleri aynı değil. Xiaominin sunduğu maalesef güvensiz ve sadece yüze göre belirliyor. FaceID ise 3 boyutlu haritalama yapıyor.


    Android'in güzel tarafı bu değil çünkü her fiyat aralığında tek model çıkarmak yerine yüz tane model çıkarılıyor. Xiaomi 11T Pro ile Xiaomi mi 11 arasında 50 Euro gibi bir fiyat farkı var. Bu bir sorun değil mi? Appleda böyle bir durum yok. Ayrıca 100 tane model çıkması daha fazla cihaz için optimizasyon demek oluyor fakat gördüğümüz gibi firmalar da bunu beceremiyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crow in cornfield

    çoluk çocuk 90 d kullanıp bişey oldum sanıyor. 5d mark iv ye paran yetmedi mi? bulunduğun " eyalette" arkadaşların konuşmuyor mu onu ?

    Kısaca sana ne? Fotağraf makinası zaten kullanmıyorum, ilgi alanım değil.İstediğim yere istediğim kadar para harcarım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0B3097644

    Şimdi ağzımı bozduracaksın ama sen önce neyi kullandığını ve neyi neyle kıyasladığını bir bil bakalım. 150-300 dolarlık Xiaomi telefonlarla gitmiş zaten tek model üretip herkesin gönlünü almak istediği için 3-4 model çıkartan piyasadaki tepe seviye telefonlarla kıyaslıyorsun, kafan mı iyi senin? 150-300 dolar nerede 800-1500 dolar nerede, iyi misin sen. Bi zahmet 150 dolara satılan telefon 1000 dolara satılan telefon kadar iyi olmasın. Xiaomi bu telefonlardan taş çatlasa 50 dolar kazanırken Apple en az 300-400 dolar kar ediyor. Utanmadan bir de madde madde yazmış. Arkadaş alacaksan Apple al kimse zorla tutmuyor seni ama gelip de buraya 150 dolarlık telefon piyasasının giriş seviyesi cihazlarla gidip de iPhone kıyaslayıp sonra Xiaomi kötü deme. Böylelerini gördüğüm zaman kürekle olaya müdahele edesim geliyor.


    Ne insanlar var ya  



    Alıntıları Göster
    Sanırım konuyu takip etmiyorsun ben o “madde ve madde” metini xiaomiyle yapamadığın ve ya iyi yapamadığın ne var diyen arkadaşa yazmıştım sende koşmuşsun hemen welcome!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0B3097644

    Yazılım Mühendisliği öğrencisiyken 5 sene teknik serviste çalıştım ve o süreçteki deneyimimden bahsettim. Kamera alınca bitmiyor o işler, onun lensi de var, profesyonel kullanıcı olmadığın 1000 dolarlık bir cihazı kullanınca eskilerin tabiriyle "ayranım kabardı" tavrından belli zaten, devam et bu kafayla  



    Alıntıları Göster
    static void Main(string[] args)
    {
    Console.WriteLine("Evet kamera alanın da profesyonel değilim iPhone her işimi görüyor.Ben sadece farklı alanlara da yatırım yapan bir hekimim");

    Console.ReadKey();
    }

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuf12345ok

    static void Main(string[] args)
    {
    Console.WriteLine("Evet kamera alanın da profesyonel değilim iPhone her işimi görüyor.Ben sadece farklı alanlara da yatırım yapan bir hekimim");

    Console.ReadKey();
    }

    Alıntıları Göster

    Ne boş adamsın ya yaşın kaç 3 mü?

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.