Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.837
Cevap
61
Favori
131.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefonum yd. 13.02 versiyon. Çok çok memnunum. İnşallah güncelleme ile imei patlaması sorunuda bir an önce kalkar.

    Telefonumda ilk günler telefon hizmetleri diye bir uygulama çok fazla şarj tüketiyordu. Forumda şikayet edildiğini de okumuştum. Sim kart menüsünden volteyi kapattım. Şimdi böyle bir sorun kalmadı. Şarj 1,5 günü rahat çıkartıyor. Böyle bir sorun yaşayan deneyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Yeni bir düzenleme gelmediyse evet yılbaşında sıfırlanıyordu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 120 Hz kullanım için normal hocam bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oguzeybek kullanıcısına yanıt
    Bu yazılımla alakalı bir sorun.Şarj döngüsü yüzde 90 şarj edince sıfırlanıyor.Ama örnek veriyorum 20den 65 e şarj ettin sıfırlamıyor üzerine devam ediyor o zaman da sapıtabiliyor.Ekran süresi yarım saatken sıfırlandı bende bi kere durduk yere.Yazılımla alakalı sorun batarya ile ilgili endişeniz olmasın eğer kağıt üzerindeki veriler dışında çabuk bitmeye başladığını hissediyorsanız onu bilemem tabi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arada sistem hatasi vs alsam da esime aldigimiz iphone 14 plustan sonra bu telefonun kral olduguna karar verdim. ön kamerasi cok ilginc bir sekilde daha iyi. arka kamerada iphone 14 korkunc bi sekilde tokatlasa da hicbir zaman yari yolda birakmadi. en guzeli ise sarj konusu sarj oldu mu olacak mi var mi derdi yok. olmasa bile 10-15 dakikalik sarj gunu cikartiyor.


    telefonuma 10500 teklif eldi satip satmama konusunda kararsiz kaldim. arkadasim da yurtidisina cikiyor yarin iphone pro maz alabilirim bulursam dedi ama yine de bilemedim.


    bir de 12t ile karsilastirmalarini izledim. net olarak 12t den daha iyi cekiyor kamera. onu da anlamadim.

  • Yeni pil rekorum 10 saat 37 dk

    Bu sefer sıfır oyun, genelde telefondan film izleme ve sosyal medya uygulamaları kullanımı. Bluetooth ful açık akıllı saate bağlı. Konum sürekli aktif. Birkaç saat dışında wifi kullanımı da yok yüzde seksen mobil veri ile internet bağlantısı sağlandı. Otomatik parlaklık aktif. Bir saat kadar telefon görüşmesi yapıldı. Aklıma gelenler bunlar. Pil tasarrufu da sürekli açıktı bu arada. Kullanmadığım uygulamaların arka plan bağlantılarını hep kısıtladım.


    Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 23 Kasım 2022; 13:28:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar telefonu dün aldım, bu telefona imei atan arkadaşlar var mı yazılımsal olarak, bir de imei siz kullanma hakkımız 8 ay mıdır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ZindanBaba kullanıcısına yanıt

    4 ay sim kart birde 4 ayda sim kart 2 de kullanabilirsin benim iki tane internet üzerinden uzaktan IMEI atan tanıdığım var biri 450 biri 500 lira istiyor Ben Samsun'da kendim götürdüm telefoncu 300 liraya yaptırdım bu telefonlarda IMEI atmak için yetki gerekiyor onun için biraz fazla para istiyorlar. Bulunduğun şehir nerede bilmiyorum ama iyi telefoncularda yaptırabilirsin her şehirde vardır tahmin ediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar titreşimi nasıl artırabiliriz, bu durumdan sizde rahatsız mısınız?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Poco f2 pro var elimde sırf 120hz ekran ve ön kamera için satıp mi11t ye geçmeyi düşünüyorum. YD alacağım sizce mantıklı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZindanBaba kullanıcısına yanıt

    ben de hiç memnun değilim titreşimden. :iddetini arttırma yolu yok malesef.

  • Arkdaşlar miui 13 'e uygulama kasasını nasıl ekleyebiliriz. Sola gittiğimizde açılan sayfadan bahsediyorum. Sadece google discovery olarak açılıyor. önceki sürümdeki halini açmanın yolu var mı?


    Bir video da gösteriyor ama güvenemedim:

    Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★Technical Shubhamyoutube
    MIUI 13 (New Update App Vault) Widgets Features Activate Now India Rom Download Link System Launcher- https://t.me/TechnicalShubhamYT/860 App Vault- https://t.me/TechnicalShubhamYT/859 My Video Shooting Gears: Laptop- https://amzn.to/3lprY85 Right Sidelight- https://amzn.to/3Ci1yvX Left Sidelight- https://amzn.to/2XjFdi6 Table- https://amzn.to/3ziieSc Smartphone(Camera)- https://amzn.to/3nApupZ Mic- https://amzn.to/3Etcl8z Tripod- https://amzn.to/2YRYLeh Follow Me- Telegram Channel-https://t.me/TechnicalShubhamYT Instagram -https://www.instagram.com/technical__shubham/ Twitter-https://twitter.com/TechnicalShub12 For Business Enquiries : technicalshubham7895@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=Ff3UZEK4Q8I
  • Bende dün sıfır olarak 6k ya mavisini satın aldım. şimdilik memnunum. miu 12,5 var üzerinde. 13 e güncellemedim daha. Yazılımsal bir sıkıntı yoksa güncellemek isterim, fikir verir misinizz?


    Mağlum işlemi de yaptırmadım daha 7 8 ay sonra yaptırırım diye düşünüyorum.

  • Arkadaşlar merhaba, telefondan kulaklıkla müzik dinlerken, WhatsApp üzerinden msjlasma yaptigimizda ileti gonderim sesi için kulaklığı kısa süre susturup ileti sesini telefon hoparlöründen çıkarıyor. Bunun bir ayarı var muhtemelen ama ben bulamadım sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknorrec kullanıcısına yanıt

    Ben 7-8 yıldır bileklik kullanıyorum. 2 hafta önce filan akıllı saat aldım ilk defa. Telefonu genelde sessizde kullanıyorum. Dediğiniz gibi titreşim, ses kısık kaldı problemi kalmıyor. Bence akıllı bileklik ya da saat hem spor, sağlık takibi, hem de mesaj, çağrı takibini, telefonla uğraşmadan yaptığı için artık gerekli. Bütçeye göre bir tane seçmek lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün alarak aranıza katıldım. Mi12T veya pro alıcaktim bulamadım bunu aldım umarım iyi çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khiron K kullanıcısına yanıt

    Telefon android 12 imiş. 400 küsür saatlik bir beklemenin sonunda bootloader kilidini açtım. Başka bir yapmamız gerekiyor mu peki trwp falan görüyorum sürekli de bizle ilgisi yok herhalde.

  • Beyler selam ben de 11T almak istiyorum güncelleme ve reset yapmadığımız sürece atılan imei gidiyor mu ? güncellemeleri tamamen kapatmak gerekiyor mu ? ilerde yazılımsal olarak silinmeyen imei yazma işlemi çıkar mı sizce ?

  • Beyler mi9 lite tam mi11t ye geçilir mi. Yurt dışı alırım alırsam. Mi9 lite dan memnunum sadece bu ara biraz kasmaya başladı zaman zaman başka bir sorunum yok. 3 sene oldu alalı. Sizce şuan geçmeye değermi yoksa 1 sene sonra yeni cihazlar çıkınca mı telefonu değiştireyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dişçi79 kullanıcısına yanıt
    Bu olayı ben de denemek istiyorum ama volte kapatma bende mobil hat altında çıkmıyor. Hep aktif mlsf. Endonezya romu kurdum bunda da benzer sonuçlar almaya başladım. 1 gün sonunda şarjım bitiyor mlsf.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.