Şimdi Ara

xedos 9 pert oldu galiba (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lag3

    Burası Türkıye hem hersey ınsanın basına gelebılır maleseff cok gecmıs olsun paranızı bır sekılde kurtarmaya bakın xedos cok güzel ozel bır araç ama Mazda yapabılıyoor maleseff parça olmayabılıyor...Mıllet zaten Mazda dan o yüzden korkuyor ve satıslarıda az..

    Arkadaşa geçmiş olsun. Bir mazdasever olarak xedos a üzüldüm valla.

    Parça konusunda yanılıyorsunuz. xedos uç bir örnek.

    Mesela renault ülkemizde çok popüler ama nisbeten az bulunan bir safrane parçası kolay bulunur mu? üstelik clio İİİ ün bile bir parçasını fransadan istemişlerdi.

    Benim 99 model ve piyasada nisbeten az bulunan aracımın hemen her parçası orjinal olarak servislerden temin edilebiliyor. Yan sanayi zaten sıkıntı yok.




  • Merhaba;

    Bu konu ile ilgili bir gelişme var mı ? Sonuç ne oldu ki.
  • merhabalar

    bu kazada 6 bin kusur tl lehime bir ücret ödendi aslında araçın pert oması gerekiyordu . hiç bir parçası mevcut değildi ama tahkımın ve bilirkişilerin oyununa geldik. .biz de aracı 2 bin tl gibi bir fiyata yaptırdık. farını almanyadan çıkma getirtim sıfır fardı neredeyse ve 200 tlye mal oldu. düşünün bunu serviste yaptırmaya kalksanız herhalde sadece far için o fiyatı isterlerdi.
    malesef hakem heyetide müşteriyi kollamak yerine mevcut olan sigorta şirketlerini kollamak için varlarmış.
    neyse zaten 3 ay kadar sonra aracımıza tekrar carptılar bu sefer hatalı çıkan biz olduk. araç yine pert bende hurdasını 10 bine verdim . aman allahım ne kadar meraklısı varmış arayan arayan üstüne. biri ankaradan geldi aldı gitti. çok güzel bir araçtı. her neyse her işte bir hayır vardır. daha önce paypal ile ihtiyaç olan parçalarını yurtdışından getiriyordum ama şu saaten sonra paypal da türkiye için kapandı. böyle bir durumda parça getirme imkanıda olmayacaktı.5 seneye yakın severek sorunsuz bindiğim harika bir araçtı. ailemizin bir parçasıydı üzgünüm yapacak birşey yok.




  • saltiks S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten hakkınız yenmiş şaşırdım böyle sonuçlanmasına. Hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.