Şimdi Ara

xedos 9 pert oldu galiba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaskolu aracım hiç olmadı şimdiye kadar ama herhalde kasko siz hatalı bile olsanız ödüyor masraflarınızı ama bir daha ki kasko bedeliniz yüksek çıkıyor yanılmıyorsam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

    Ayrıca hondanın lastiklerini takan lastikçi kör olmuş. v desen lastik öyle mi takılır


    Sırf meraktan araştırdım. Lastikler Neuton NT5000. Ve deseni ters takılıyormuş. Bende yanlış takılmış sandım ama adam doğru takmış.

     xedos 9 pert oldu galiba




  • Kazada hatalı olan tarafa baktım, Honda Civic, öndeki honda amblemi de kırmızıya boyanmış; "VİTEK"çi apaçi tayfadan. Hiç şaşırmadım.
  • Hata civicte. Aracınızın parçaları bulunamıyorsa karşı tarafın sigortası aracınızı perte çıkarır. Trafik sigortası 26 bine kadar olan 2 kişi hasarını öder. Araç bedeli kasko değeri göz önüne alınarak belirlenir ve karşı tarafın sigortası tarafından size bir fiyat teklif edilir. Eğer teklif edilen fiyat 26 binden fazla olursa 26 binin üzerini karşı taraf ödemek zorunda kalır. Not: sigorta tazminat bedeli yeni yılda 29 bine kadar çıkacak diye duydum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için teşekkürler ama bir sıkıntı var .daha doğrusu kendime sıkıntı ettiğim bir durum var.

    sigorta şirketi hala aramadı bir ay oldu. bugün experle görüştüm onlar gerekli bilgileri sigorta şirketşine bildirmişler. cumartesi günü sigortanın elemanı gelip experden bilgi almış.

    aracın parçasını mazda servisi dahi bulamıyor arac parça değeri 10 bin üstünde . araç pert ihalesini çıkıp sonuçlanmış arac kupon bir arac olduğundan pek fazla veren çıkmamış anlaşılan.
    sigorta elemanı birde kendi bakacakmış nereye bakacaksa. benim ne yapmam lazım haklarım nelerdir. bana eziyet etmeden bu işi çözmek istiyorum .

    hala haber yok ....şikayetvar.com a bildirdim durumu birde hazine müsteşarlığına şikayet dilekçesi yazdım . bakalım neler olacak.
  • Gelişmeleri bekliyoruz hocam. Umarım sizin için hayırlı bir şekilde durum sonuçlanır.
  • Ayhan kahraman adında bir görevli beni aradi ve aracımın masrafının 6000 TL olduğunu ve yetkili servie götürmem gerektiğini söyledi. Aracımın hasarı 10000 üzerindeydi bunu belirtmeme rağmen ısrar etti hatta bu parayı da ödeyeçeğini söyledi.
    Ben serviste yaptıracağımı söyledim. Lakın servis parçaların temininin mümkün olmadığını ve masrafın söylenen rakamın çok üstünde olduğunu belirtti. Şimdi islami sermaye diye geçinen bu kuruluş ne yapmak ister.
    Birileri beni arasın açıklasın. Müşteri Hiz. İle yapılan görüşmeler kaydedilir benimde kaydetme hakkım vardır mahkeme sunmak için bende saklıdır.

    sakın ola birilerine neova dan sigorta kasko yaptırmayın sakın. yalanları 5 dk sürdü. adam açıklama yaptı servisi aradım hemen peşinden tüm söyledikleri yalan.acaip mağdur olursunuz birde yatıp kalkıp dua den neovalı biri size çarpmasın.

    mahkemelik olaçağız anlaşılan.




  • hasar denetim klojistik müdür aradı şimdi ayhan kahamanın pisliğini temzilimeye çalışıyor. ben bir tekrardan bakayım inceleyeyim felan böyle bir kıvırıyor.

    aracın sağını solunu doğrultalım diyor ben kabül etmiyorum dedim. böyle bir hakları varmı parçayı değiştirmek zorunda değiller mi..

    ben kabül etmiyorum deyince oda bir sinirlendi

    ne yapmam gerektiğini şaşırdım doğrusu bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.
  • şimdi aracınız pert ihalesine girdiyse mutlaka araç piyasa değerini isteyin. tabi onlarda kendi taraflarından haklılar fazla para çıkmasın cebimizden diyorlar ama bu neova sigortanın yaptığı düpedüz rezillik.
    araç pert olmuş sağını solunu düzelttireyim diyor al düzelltir kendin bin dedim. bana aracımın bedelini yollayın dedim. bugün genel müdürlüğe dilekçe hazırladım gönderiyorum 15 gün bekleme sürem var olmadı tahkimde bu iş çözülür kanımca.
    hem islamı bilmem ne diyeceksin hem yalanla dolanla bin bir türlü takla ile mağduru kandırmaya çalışacaksın oyalayacaksın. böyle rezillik olmaz. bu arada bende tarikat ehli biri olarak bu tarz işler yapanlardan tiksindiğim için bunları yazıyorum ALLAH ın diniyle çocuk oyuncağı gibi oynayıp onu kendi maddi çıkarları için alet edenlere lanetler olsun.
  • allah sabır versin hocam.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Kaza tamam olabilir elbette cana gelmesin ama bir insan da bu kadar madur edilmez. Hatayı başkası yapar sizin malınız helak olur. 20.000 verip araba alırsınız sigorta al sana 15.000 der. Bu sigorta düzeni zaten baştan yanlış. Aracınızın değer kaybı olduğu halde kaza nedeni ile düşene de bir tekme sigorta şirketleri vuruyor.
    Maalesef paranın dini imanı olmaz. Her toplumda sizin gibi dindar insanlar vardır ama lütfen artık bu tip adamlara inanıp madur olmayın. Başka bir başlıkta da adam Sompo Japan sigortaya yaptırmış diğeri de elin yahudisi, hristiyanı kazanmasın diye onlara yaptırdım diyor. Sigorta şirketi tamamen Japon ve Avrupalı haberi yok. Bu bağlamda siz Axa, Anadolu gibi firmalara yaptırmış olsaydınız büyük ihtimalle aracınız yapılmaya sizin kaskonuzdan başlanır karşı tarafın sigortasından da çatır çatır alınırdı.
  • Benim sigortam AXA dan karşının sigortası lanet olası neova çıktı.. olayı tahkime taşıyorum tüm belgeler hazır.

    servis ek parça ve işçilik hariç 9000 tl masraf çıkarmış adamlar bana 5000 tl öneriyor.Maksat sindirmek yıldırmak teklifi kabül ettirmek. Haklarımı bilmesem uğraşmak istemesem hakkıma tecavüz edecek şeref yoksunları.

    araç pert olmuş araç değerini ödeyecekler ALLAH ın izniyle ve ben buradan paylaşaçağım . aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara bir emsal teşkil eder. hakkınız arayın bu emperyal imanını 3 kuruşa satmış olanlara hakkınızı yedirmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltiks -- 6 Ocak 2015; 16:36:25 >
  • arkadaşlar uzun bir süre bekliyoruz olayla ilgili olayın detayı zaten yukarıda. 300 tl bir ücret odeyerek neova sigorta denilen şirketi sigorta tahkim komısyonuna şikayet ettim. şikayeti bir ay sonra kadar işleme koydular beklemeye devam ederken bir telefonla bir 320 tl de bilirkişi parası yatırmamı istediler onada eyvallah dedik ve ücreti yatırdık gel zaman git zaman bilirkişi raporuda ulaştı elimize. arabamıza 20 bin tl rayiç bedel biçtiler 1500 tlde yıpranma payı var denmiş ama o kısmı çok iyi anlayamadım. şimdi pert ihalesinde araca 7250 tl vermişlerdi bu bedel 20 binden düşülüp tarafıma mı ödenecek. bilgisi ve tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.
  • Hocam nereden baksan 9 ay geçmiş hala paranı alamadin galiba adamı illallah ettirir bunlar şeref yoksunları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 değil de 8 olacak.... ne yapalım allah kimseye kaza bela birde böyle şeref yoksunu sigorta firmasıyla karşılaştırmasın. bakalım o kadar bekledik metanet ile insaallah hayırlı bir sonuç gelir.

    bu arada karar yazılmış ve teblig edilmiş telefonda söylemiyorlar sonuçu elimize 15 gün içinde geçeçekmiş.....
  • saltiks S kullanıcısına yanıt
    dava açsanız araçsız kaldığınız için tazminat bile alabilirsiniz.
  • güzel fikir bu fikrimi birde neova sigortacılara bildireyim bakalım ne diyecekler....
  • saltiks S kullanıcısına yanıt
    hondacının kulaklarını kes bındıgı arabaya degıl carpacagı arabaya ıyı baksın gecmıs olsun bu arada .. @saltiks
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saltiks

    güzel fikir bu fikrimi birde neova sigortacılara bildireyim bakalım ne diyecekler....

    sonuç nedir?
  • Burası Türkıye hem hersey ınsanın basına gelebılır maleseff cok gecmıs olsun paranızı bır sekılde kurtarmaya bakın xedos cok güzel ozel bır araç ama Mazda yapabılıyoor maleseff parça olmayabılıyor...Mıllet zaten Mazda dan o yüzden korkuyor ve satıslarıda az..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.