Şimdi Ara

Xbox Türkiye' den kaldırılan özellikleri geri istiyoruz. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
5
Favori
8.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
196 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Destekliyorum.

  • Daha geçenlerde 3 aylık x 12 ile gpu aldım.Hem uğraştırıcı hem 12 aylık x 3'e göre daha masraflı oldu.Ben de destekliyorum.En azından yeni arkadaşlar hem bu şekilde uğraşmak zorunda kalmasın hem daha ucuza alabilsin.

  • Başka ülkelerin mağazalarında olan birçok oyun Türkiye Xbox-Microsoft mağazasında yok bu oyunların da gelmesi gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda bir arkadaş da yazmış adam bedavaya Gamepass satıyor artık bedavanın da bedavasıyla uğraşmayın bir zahmet yahu. Adam bir yerde güncelleyecek mecbur fiyatı ne kadar geç olursa o kadar iyi. Dikkat çekmeye gerek yok.


    Ayrıca 50 lira yarım ekmek tavuk döner Türkiye'de artık bu kadar mı gücünüze gidiyor 3-5 kuruş fazladan para vermek böyle bir oyun kütüphanesi için. Türkiye'de fiyat/performans olarak en ucuz hobiler Gamepass ile PS Plus abonelik servisleri şu an.


    Bir öğün en ucuzundan yemek fiyatına saatlerce eğlence vadediyor adamlar. Ayda 10-20 lira daha az para vermek için uğraşıyorsanız bırakın siz oyun oynamayı falan.

  • Destekledim.

  • Arkadan rezerve

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun ne hocam? Ben PS5 kullanıyorum. Neyi kaldırdılar anlayamadım?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt

    Xbox da dünyanın her ülkesinde meksika dahil açık olan Hediye kod satışlarının hepsini türkiyeden kaldırdı


    Kaldırılan İçcerik Nedir


    Xbox Live Gold


    3-6 aylık Hediye kodları bu ürünlerin fiyatı kod halinde


    3 aylık 74.99


    6 aylık ise 119.99 dan satın alınıyordu böylece 3 yıl 745 tl ye yapılıyordu bunu tamanem kaldırıp sadece aboneligin bittiginde 3 aylık hesaba ekleme usulünde gold alıp 12 defa uzun bir işlem 945 tl ödemeni istiyor ms


    Xbox Gamepass Ultimate


    Ultimate hediye kodları olan


    3-6-12 aylık kodlar kaldırıldı



    Xbox Türk Lirası Para kodları kaldırıldı



    Xbox store üzerinden oyun hediye etme olayı kaldırıldı arkadasına diyelim xbox kullanıyor dogum gününde 30-50 liradan oyun kodu alıp dogum gününde hediye yada özel bir durumda hediye ediyordun ben 1-2 defa yapmıştım buda kaldırıldı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 24 Aralık 2022; 17:29:53 >
  • Destekliyorum ama pek bizi düşüneceklerini sanmam deli gibi yabancı xbox forumlarında, youtube ve reddit içinde tr'den oyun alma hediye yollama konuları dönüyordu. Zamanında Arjantin için geçerli tüm ucuz oyun alma devri bize dönmüş durumda 1 yılda paramız o kadar değer kaybetti ki firmalar oyunlarının fiyatlarını nasıl düzenleyeceklerini şaşırdı. Yarın kimse 1 dolar 25 tl olamaz diyemez... Umarım geri tepmeyen bir hak arayışı olur genelde amacı iyi olup sonu felaket ile biten çok durum yaşadık.

  • Yukarıda bazı arkadaşlarda yazmış. 1 yıllık - 6 aylık paketlerin kaldırılması tamamen suiistimal edilmesi, bence başka bir sebebi yok. Kur farkından ucuza alınıp, dolarla tekrar satılması. Bu kod satılan sitelere girerseniz göreceksiniz çoğunda (TR) yazıyor. Bence Microsoft haklı. Ha bu paketler geri gelirse güncel kurla gelir benden söylemesi.

  • Xbox series s var bende ama gamepass e tiklayinca hicbir oyun gelmiyor bikac gundur. Bununla mi ilgili?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Olay para değil ki. Daha yeni 950TL verdim ben hiçte umursamadım eskisine göre daha fazla verdiğimi.
    Olay bundan sonraki adım olarak 3 aylığı da kaldırıp komple senelik üyelik sisteminin önünü kesmek. Bir başka ülkeden gelip daha ucuza alacaklar diye niye buradaki kullanıcılar benim ülkemdekiler mağdur olsun.
    @aschill farklı konuda uzun bir yazı yazdı. Blizzard aynı olaya gayet güzel çeki düzen verdi zor bir şey değil istenilen.
    Şu ekonomi de ha 700 ha 900 vermişsin 3 senelik üyeliğe, kimsenin daha bunu taktığını sanmıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt

    Anlayamadım mesela senelik üyelik sistemi daha ucuz olmasının dışında hangi açıdan farklı 4 tane 3 aylık üyelikten? Sizin belki motivasyonunuz zaman açısındandır. Tek tek yapmak 5-10 dk daha fazla zaman alıyordur mutlaka.


    Ama burada kampanya başlatıyoruz, e-mail atıyoruz diyen arkadaşların %90'ı o bahsettiğiniz 200 lira için yapıyor işte bunu. 36 aya böldüğünüzde aylık 5 lira. Hiçbir şey alınamadığı için yakında madeni paraya dönüşecek olan 5 lira.

  • Fiyatları güncellerlerse daha kötü olur. Bu yapılan trollük gibi olmuş resmen. İntihar etmişsiniz. Hiç mi düşünmüyorsunuz bunun sonuçlarını?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Kurtlar Vadisiyoutube
    Kurtlar Vadisi, Osman Sınav'ın yarattığı politik konuları ele alan Türk film ve dizi serisidir. 6.Bölümün tamamını izlemek için tıklayın: https://goo.gl/bAe741 Kanalımıza abone olmak için tıklayın...https://goo.gl/xX9A5N Kurtlar Vadisi 1.Sezon HD bölümler için tıklayın...https://goo.gl/EZy82J 1.Sezon en özel sahneleri izlemek için tıklayın: https://goo.gl/BhPCPc
    https://www.youtube.com/watch?v=z6EncwehrAA
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    2-3 dakikamı aldı aslında problem değildi benim için.
    Dünyadaki tek bu özelliklerin kalktığı ülkeyiz şu an sadece 3 aylık kaldı. Çözüm burada seçenekleri kısıtlamak olmamalı. Bunun sonraki adımı 3 aylığında kalkması olur.
    Yeni üyelik modelinde bir çok yerde denilene göre Live Gold kalkıp yerine 3 dolarlık reklamlı üyelik geliyor. Yani senelik üyelik alma eğer kendileri özel üyelik sunmazsa yapılamayacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OnurOzgunay #Frostpunk2twitter
    “Yeni Gamepass yükseltme seçeneği ile geliyorum. Hiçbir Gamepass aktif olmadan ya da yükseltmek isteyenler için 6 ve 12 aylık satın alma seçeneği açılmış Ama bunu yapmak için belirli küçük bir işlem yapmanız gerekiyor.”
    https://twitter.com/ozgunayonur/status/1607043949818163205?s=61&t=enpiF3p2j73I9JCNXD_cKg

    Deneyen varsa yazabilir mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 25 Aralık 2022; 20:28:5 >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bu bir açık microsoft uyanır bir iki güne bunu da düzeltirler. Allahtan hemen alabildim ben bugün 2024e kadar uzattık sonrası allah kerim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt

    12 ay dünyanın her yerinde kaldırıldı bunları paylaşanlar kimse elimizdeki gold al gamepas a çevir olayınıda ms tarafından kaldırıcaklar çünkü bunlar sayesinde türkiyeden alınan hesaplar yurtdışında dolar euro karşılıgı satılmaya başlanıcak bu tarz içerikler gizli kalmasını tercih ederim bu tarz içeriklerin sosyal mecralarda paylaşılması biz türk oyuncusuan + degil eksi olarak yazar



    2023 den sonra gold al gamepass çevir olayınıda kendi elimizle yakmış olduk gamepass aboneligim bittigi gibi satıp ps5 e geçmeye çalısıcagım türk oyuncularına geçmiş olsun

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.