Şimdi Ara

Xbox Series X ve Xbox Series S Türkiye fiyatları belli oldu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
1
Favori
14.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abd asgari ucret 1330 dolar, adam 2,66 tane alabiliyor ve microsoft abd'de kampanya yaptı ayda 24 dolar taksitle ön ödemesiz, içinda game pass fln dahil alabiliyorsun 2 yılda. Bizde 3,3 ay çalışıp alabiliyor.....

  • misterrium kullanıcısına yanıt

    İnanıyorum demek isterdim de çok acayip zamanlar yaşıyoruz . Yüzde 50'den 20'ye düşürdük ama yüzde 40 eğlence vergisi ekledik vs. şaşırmam yani. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • misterrium kullanıcısına yanıt

    Alıyor ama elektrik faturasını odeyemedıgı icin acamiyor, internet zaten kapalı, e birde uc aydır ac susuz kaldığı için yanında uzanıp ölüyor.. olum nedeni kasıp xbox almak. Birader bu işler bize lüks, bi beden büyük don artık. Aha boyle sahlandırırlar adami...

  • fiyatlar yuksek geldi bana, ozellikle series s icin o fiyat fazla 1000 lira daha dusuk olmaliydi.muhtemelen birkac ay icinde orta seviyeye yeni nvidia ve amd kartlar cikacak 2500-3000 lira civarına ve 4tflik gpunun performnsını 2ye katlayacak. 1500-2000 lira fazlaya bilgisayar kurmak daha mantıklı olacaktır.tüm oyunlar ve gamepass hizmeti pcde de var ustelik.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollowman_

    2000'ler tamam da, 90'ları görmenin neyine seviniyorsun. o yıllarda bu tür cihazları TR'de rüyamızda bile göremezdik. Tek alabildiğimiz NES çakmalarıydı. Enflasyonun %80-90'ları gördüğü ortamda ne alabilirsin o dönem.

    Evet o dönem internet de çok yavaştı, fiber bile bulamıyorduk.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shad0w kullanıcısına yanıt
    Bence de Nik yapıyor. İşin gerçeği Piknik yapıyor !

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    7 sene sonra aldığınız PC'de oyun oynayabilecekseniz alabilirsiniz.

    Ayrıca oyun fiyatları ortada bile olsa PC'de al sat yapamıyorsunuz. Xbox'ta veya PS'te kardeşlik yaparak oyunları daha rahat oynayabilirsiniz. PC'nin şuan en büyük avantajı Steam'de bazı oyunlarda uygulanan döviz kuru ve Epic avantajlı durumda. Onun dışında PC'deki oyunlarda ucuz değil maalesef.
    7 sene sonra da aldığımız pc de oyun oynanır. Eğer konsollarda olduğu gibi ayarları medium'a çekip 30 fps'e katlanılır ise 7 sene sonra da pc iş görür ama pc'ciler yüksek performans istedikleri için, ultra 60 fps (bir kısım için bu bile yetersiz) oynayabilmek amacıyla pc'lerine upgrade yapıyorlar, lütfen bunu göz önünde bulundurun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    gümrüğe sunma ücreti ne amd ?

  • carter kullanıcısına yanıt
    ps4 ün 3 sene daha gideri var bi dünya exc oyun var oynamadığım daha

  • Series S'e 4500 lira vereceğime oyun oynamam daha iyi. Kafayı yemiş bunlar. Ha burada suçlu Microsoft değil ama bu fiyata satilmayacagini biliyor olmaları lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 21'de aynı firma konsolları arasında bile cross-play olmayacakmış mesela. İlk başlarda iyi oyunlar da çıkmayacaktır. O nedenle parayı dövize çevirip uygun fırsat kollamak mantıklı geliyor bana.

  • the_dedektif kullanıcısına yanıt
    Bence daha fazla gider hocam. Sony olur da exc oyunları 4'e çıkartmıyorum der, o zaman fişi çekilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uğur37 kullanıcısına yanıt

    Cihaz piyasaya zaten Eylül sonrası çıkacağı için vergi zaten düşük hesaplanmıştır. Fiyat tekrardan düşmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carter kullanıcısına yanıt
    Exc sayfası ps4 için kapandı zaten ama diğer oyunlar daha 3 sene rahat çıkar hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • R1200 1050 ti kasayı satıp series s'e mi geçsem kafamı kurcaladı. G29 da elimde kalacak bu şekilde, zarar etmeden G920'ye geçmek de zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zannetmiyorum. Bir arkadaş Microsoft Türkiye ile temas kurmuş birazdan mesajı buraya atarım edit ile. Düşünsenize zaten yüzde yirmiye düşecek diye fiyat verdiklerini. Ya düşmezse. Zararına mi satış yapacaklar. Mevcut koşullar için fiyat verilmiş.



    @mkmdesign nick'li arkadaşın bir başka konuya yazdığı mesaj:

    alıntıdır:

    Xbox müşteri hizmetleriyle görüştüm bu sabah, Tıpkı 2018 deki fiyat artışı zamanı açık sözlülükle cevap verdikleri gibi yanıtladılar.

    Müşteri temsilcisi Türkiyedeki dalgalanmalara ve vergilere karşın bir buffer konuluyo belli süreler sonunda geçici vergi sonları ya da özel kampanya zamanları daha normal bir seviyeye çekilecektir dedi. Bana önerdiği tarih Blackfriday olduğuna göre bu fiyatlar kur da aşırı dalgalanma olmaması durumunda bir miktar aşağı inecek. Kısacası Microsoft tarafı kendini sağlama alarak fiyat yazmış. Moral bozmayın ve 1 Ekim ile Black Friday -Yılbaşı zamanını bekleyin ama 1 ocak da yeni vergiler gelirse maksimum geleceği fiyat yine bugun açıklanan fiyatlar olacak. Herkese hayırlı olsun.


    *Xbox Türkiye Kullanıcıları grubu olarak yaklaşık 5000 kişi bu sorunun yanıtını bekliyor yurt dışından sipariş etmeden önce demeyi de unutmadım :)


    NOT: Bu firmalar babamızın oğlunun değil, dolaysıyla kimse kısa-uzun vade deyip risk alabilecekleri fiyatları yazmıyor,mümkün olduğunca güvenli noktada tutuyorlar kendilerini.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğur37 -- 15 Eylül 2020; 11:35:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • the_dedektif kullanıcısına yanıt
    Ben zaten ps'i exc için almıştım. Sony söylediği gibi exc oyunlara yer vermezse benim için ps4 defteri kapanmıştır. Açıkçası yeni bir konsol için de üst versiyonların gelmesini bekleyeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Murat.Ak M kullanıcısına yanıt
    Gençler, Ben 13 Ocak 1975 doğumluyum. 1996 yılında ERP firması kurdum. Evet daha üniversite okurken. Ortaokul bittiği yaz Halk eğitim kurslarına gittim ve 8086 yani ilk PC'leri kullandım. Sonra Mersin Atatürk Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümüne gittim. Sonra 94 yılında İstanbul'a Üniversiteye geldim.
    Bana cevap verirken yaşadıklarınız varsa versin. O yıllarda dünyada 3 milyar telefon üretilmiyordu, yada 300 milyon bilgisayar. O zamanlar normal bir bilgisayar üretim teknolojisine göre bütün dünya da çok çok pahalı idi.

    Fakat şunu biliyorum. Benim öğretmen çocuğu arkadaşlarımın hem evleri, hem de arabaları olurdu genelde. Şu anda 2000 yıllarda tabut dediğimiz cliolar olmuş 160 bin lira, evler olmuş istanbulda kaç para.

    Siz kendinize şunu sorun ben kimse den yardım almadan ailemden, ev araba alabilir miyim, tatile gidebilir miyim, dünyayı dolaşabilir miyim diye. ERP firmam var hala, ve bordro yapıyorum bazı okullarda hem de büyük şehirlerde özel okullardaki öğretmen maaşları ortalama 3.000 TL yani 500 dolar yapmıyor.

    Benim tuzum kuru demiyeceğim, firmam var demiyeceğim, çünkü üzülüyorum gençler için, bu hükümet meselesi değil ki. Gidin bakın, yıl başında PlayStation 4 prolar sanırım 1.700 TL falandı.

    Asgari ücret asgari ücret, ya gerçekten insanların aklını anlamıyorum. Asgari ücretin ne kadar olduğu önemli değil, asgari ücretli çalışan sayısı önemli. Avrupada bakın % kaçı çalışıyor asgari ücret ile, Türkiye de kaçı çalışıyor. Bildiğimi söyleyim, Gelişmiş avrupa ülkelerinde %4, ortalama %7, Türkiye de ise %45, o da kayıtlı olan.

    Yazık etmeyin kendinize.





  • İşin kötü yanı konsolda büyük yer kaplıyor gelen birinden istesek zor.Yazık bu fiyatlara çıkışı 500 dolar bu fiyat ile herkes para kazanıyor.Biz 1000 dolara alıyoruz.Devlet üretenden çok kazanıyor ama hala doymuyor son 10 yılda yerin dibine girdik hala çıkıp ülke V modelinde dünya lideriyiz zirve yaptık diyor.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.