Şimdi Ara

Xbox Series X Türkiye Fiyatı 8299 TL'ye Düştü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rdr 2 de patladı.Niye xbox alayım  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamer-x

    8300 tl ye satılabilen (ps5 aynı kur aynı vergi aynı yurdışı fiyatı) 9300 tl den satmaya çalışmak şark kurnazlığı değilmi peki şuan neden fiyatı aşağı çektiler



    Alıntıları Göster

    PS5 fiyatına endeksli hareket etmişler gibi görünüyor. Bu tarz dalgalanmaların olması gayet normal bana kalırsa önemli olan stabil hale getirebilmek. Umalım ki Microsoftun bu hamlesine Sony cephesinde de karşılık gelsin ki kazanan bizler olalım.

  • Olması gereken olmuş bu berbat ortamda güzel bir haber.


    Ha benim için hala pahalı zaten yurt dışı getirteceğim.

  • gamer-x kullanıcısına yanıt

    Tamamda fiyatı düşürünce vergi de düşüyor 1000 tllik indirim yapınca 530 tl daha az vergi vermiş oluyor konsolda %100 den fazla vergi var


    Zaten belli bir karla satıyorlar bu karlarını düşürmüşler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rcp272

    Biz buna rekabet diyoruz.Game pass olmasa da Sony hayatta PS Plus Collection duyurmaz ps5 için ps4 oyunlarına remasterd yazar 60 dolara satardı.Bize yarar bu rekabet durumları.Yok xbox şunu yapmış yok ps bunu ne kadar saçma konular.Asıl üzüldüğüm bu fanboyluk işinin bu nesil tavan yapacak olması.Adam gidecek 9k para gömecek ve ruhunu satacak orda ürün almayacak.Sana bir rekabetin pozitif etkisi daha.Sony hayatta geçen nesilki gibi her stüdyosuna 1 er oyun yaptırıp total 10 oyunla bu koca nesli kapatamaz.En az 2 şer 3'er tane kendi oyun stüdyolarından oyun çıkmazsa bende bir şey bilmiyorum xbox sağolsun.Xbox da oturup saçma boş bir Hellblade 2 yada Fable yada Halo yapamaz.Sony kalitesine çıkması gerekiyor Sony sağolsun.

    aynen öyle rekabet olmasa bunlar iliğimizi kurutur acımazlar xbox ın popüler olduğu dönemde online oyuna para alma icadı hala içimde bir yaradır





  • Madem yeni çıkan oyunları oynamayacaksız sadece Gamepass yüzünden xbox almaktansa ps4 pro almak çok daha mantıklı. Hem oyunları ucuzladı hem de bazı versiyonlar da kopya oyun başladı yakında bütün modellere gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 22 Ekim 2020; 16:35:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Himurajutsu

    1000 TL öpeceklerdi sony oyunlarını bozdu. Ellerinde patladı.  

    Kesinlikle! Ulan microsoft

  • termomuk kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle birşey olursa Microsoft da pas geçmez o da bı el daha atar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi ben Yurtdışından Xbox ve PS5 alırsam vergi ödüyor muyum..Yoksa farklı markanın konsolları diye vergiye tabi olmuyor mu?
  • Sony övmek için takla atmaya başlamış millet. Ne ilginç insanlarsınız. Microsoft fiyatını açıklayınca Sony'de çıkaracağı fiyatın altına düşmüştür bunu gören Microsoft'ta aynı fiyata çekmiştir. Bundan bile Sony bizi düşünüyor saçmalığı çıkarmak büyük başarı. O yüzden size fanboy diyorlar. Sony dediğin indirimleri kaldırmış sizi mi düşünecek yahu.
  • arkadaşlar; ps4 pro'm war. ps5 alırsam oyunlarda gözle görülür performans ve grafiklerde kalite artar mı? yoksa PS 5 oyunları mı lazım grafik için ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: narkotik_1989

    Madem yeni çıkan oyunları oynamayacaksız sadece Gamepass yüzünden xbox almaktansa ps4 pro almak çok daha mantıklı. Hem oyunları ucuzladı hem de bazı versiyonlar da kopya oyun başladı yakında bütün modellere gelir.

    Kafaya bak adam online oyun oynamak icin alıyordur adam yanın game pass ultimate çeker hem live üzerinden online oynar hemde aylık 200den fazla oyunu keyifle oynar nesil sonunda olduğumuz için bu nesile çıkmış her oyun şu an ucuz fiyattan ikinci el şekilde alınabiliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabet iyidir ama Sony fanboyları gaza gelmiş 


    Allah PS'ten razı olsun kardeş de ps mağazasındaki fiyatları netcez? PC'de aynı oyun 50 TL, Xbox'ta 100 TL, PS'te 200 TL. Hadi bunu açıklayın sonyciler.

  • Demek isteyince fiyat düşürülüyormuş, keşke sony'den daha uygun fiyata satsalarmış ama Series X

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps 5'in türkiye fiyatı açıklandığında haber altında "X-box dan 1000 TL ucuz, iyiymiş" "vergi aynı vergi döviz kuru aynı döviz kuru fiyat nasıl 1000 tl ucuz çıkartıyorlar microsoft TR çakkallık yapıp yüksek tutuyor kuru ellerinde patlar o cihazlar; birde disksiz ps5 6500-7000 tl gibi çıksa geçmiş olsun microsoft TR" gibi yorumlar vardı.Şuna dikkat etmemiz gerekiyor: İlk fiyarı açıklayan Microsoft olmuştu yanılmıyorsam, ardından bi süre sonra da Sony.Tabi rakibin hamlesi görüldü kartlar açıldı.Askerdeki gibi düşünün gönüllü olan 1 adım öne çıksın derler, çoğunluk 1 adım geri atar ve yerinde duranlar öne çıkmış algısı oluşur.
    Sony'den sonra Microsoftun bu hamlesi 2 şeyi bize hatırlatıyor: 1)Rekabet iyidir ve mutlaka olmalıdır. 2)Demek ki hala geri adım attıracak kadar önemli bir pazarız.Kim sizi taksın da türkçe altyazı yapsın, indirim yapsın mottolarına karşı biraz da olsa içimize umut ışığı veriyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt

    Turkce altyazı'yı 3.Parti oyunlar hiç mi hiç yapmıyor hatta yakın bile bakmıyor büyük 3A Oyunlardan bahsediyorim tabi birde yerel fiyat dediklerimiz 620 lira falan olmuş dolar yüzünden son sürat uçurma gidiyoruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • encuni kullanıcısına yanıt

    Hayaller hayaller


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Dark Poison- kullanıcısına yanıt

    Hazır rdr2 de torrente düşmüşken  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MassiveDeviL kullanıcısına yanıt

    Tabii ki de gözle görülür bir fark olacaktır. Ps4 oyunları için daha çok performans farkı olacaktır. Mesela miles morales'in ps5 versiyonunda rtx olacak, bu bile tek başına baya fark yaratıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabetin neden yararlı olduğuna harika bir örnek.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.