Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (624. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.719
Cevap
175
Favori
726.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ukrayna'ya tanıdık gidecek de spesifik olarak Ukrayna'yla ilgili bilgisi olan var mı? Garanti 2 yıl mı, sadece Series X'i kutudan çıkarıp direkt konsolu, gamepadi kabloları getirse sıkıntı olur mu ya da kutuyla direkt gelebilir mi, fiyatı ne kadar ve stokta var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 Şubatta Amazon de den aldığım series x için 16 euro iade yapılacağına dair mail aldım fakat dil sorunundan dolayı ne zamana kadar yapılacağını anlayamadım anlayabilen var mı arkadaşlar? 10 gün mü 10 ay mıdır bu?


    Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 iş günü. Yani 2 hafta içinde.

  • Bana da geldi hocam bu mail gece saatinde. 10 iş günü içinde Xbox'ı satın aldığınız karta iade yapılacak. Bana iade edilecek tutar da aynı gözüküyor.

  • 2k güzel bir monitörüm var S mi almalıyım X mi kararsızım dostlar
  • ImTheLeqend kullanıcısına yanıt

    Hocam sizde mi 9 şubatta aldınız acaba ?

  • TonyJunior kullanıcısına yanıt

    hocam ilerde 4k niyetiniz varsa ve bütçede yetiyorsa bence X almalısınız aksi durumda S de yeterince memnun edecektir 4K niyetiniz yoksa

  • TonyJunior kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçe varsa X al. Eski oyunlar series S te One S olarak karşına geliyor. Series X varsa o oyunun One X versiyonu çıkıyor. Series S için ilerleyen zamanlarda RAM düşük olduğu için geliştiriciler ileride sorun çıkabilir tadında bi açıklama yapmışlardı. Ancak, eğer konsolu uzun süre kullanacağızdan bir şüpheniz varsa Series S alın hem ucuz hem de küçük minimal ve estetik bir aygıt. Ben mesela ileride stok sorunu ortadan kalkarsa bilgisayarı her zaman tercih ederim. Şu an Series S gayet işimi görüyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muratcangm kullanıcısına yanıt
    Şuan hali hazırda 2k bir monitörüm var o yüzden tercih etmiyorum 4K yı ama ilerleyen zamanda düşünebilirim
  • TonyJunior kullanıcısına yanıt

    Hocam bütçeniz yetiyorsa bence X alın ileri dönük olur hem

  • esmuco26 kullanıcısına yanıt
    Ben de ekran kartımı sattığım için yeni bir konsol düşünüyorum şuan için en iyisi Series X gibi görünüyor.
  • muratcangm kullanıcısına yanıt
    Bütçeden yana sorun yok sadece 2k için X almaya gerek var mı 2k da series S ile X görüntü kalitesi fps olarak aynı mıdır ?
  • TonyJunior kullanıcısına yanıt

    Hocam mutlaka olacaktır. Şuan yeni oyun çok az zaten. Olanlarda pek sistem istemeyen oyunlar. İleride şöyle sistem isteyen , yeni özellikleri kullanan yeni nesil oyunlar çıktığı zaman series s ve series x aynı performansı göstermesi bence imkansız. Sistem olarak çok fark mevcut. Series S tam bir f/p canavarı. Fazla bütçe ayırmak istemeyenler için bir nimet. Ancak bütçe yetiyorsa bence Series X alınmalı. İleride konsolu zorlayacak ağır ve yeni nesil oyunlar çıktığında fark oluşacaktır ister istemez. Şuan oyunların çoğu eski nesilde de çalışacak şekilde tasarlanmış durumda zaten. Bu sebeple fark ile ilgili şuan net bir şey demek zor. Ama sistem özellikleri farkı göz önüne alındığında bu farkın oluşacağını kestirmek çokta zor değil

  • muratcangm kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler Murat hocam peki son olarak, yurt dışından getirtmek mantıklı mı vergi kargo her şey dahil kaça getirtebiliyoruz series X için konuşursak
  • TonyJunior kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam. Hocam bu soruyu tam yanıtlamak zor şimdi mantıklı derken herkesin önceliği farklı olabilir. Bazısı 100 lira kar edeyim diye 1 hafta beklemeyi tercih edebilir mesela bazısı 200 lira fazla vereyim ama hemen gelsin diyebilir. Bu sebeple şöyle açıklayayım size , şuan en ucuz türkiye de 7000 e satılıyor benim gördüğüm akakçe üzerinden. 6850 falan var ama güvenilir midir bilemiyorum bu sebeple garanti olarak media market seçersek 7000 tl fiyatı mevcut.


    Yurt dışından alınca fiyat 10 15 euro oynayabiliyor. En ucuz amazon.de getiriyor sanırım ancak stok denk getirmek zaten çok zor birde amazon.de diye özel olarak stok denk getirmek daha da zor. Ben amazon.it den aldım. Toplam 669 euro tuttu her şey dahil. Almanyadan alanlar 650 küsür euro diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Ortalama 660 kabul edelim. Günümüz kuru ile 6350 lira yapmakta. Düz hesap 6400 diyelim. Tabii iade alma şansınız var gümrükten çıkacak vergiye bağlı , ama diyelim ki çıkmadı. Bu durumda bile 600 TL daha ucuza geliyor. Tabii stok konusu biraz problemli stok beklemeniz denk getirmeniz gerekiyor. Ancak amazon garantisi mevcut. Amazon ile hep iyi deneyimlerim olduğu için ben sırf bunun için bile yurt dışından almayı tercih ettim şahsen.


    En karlı yöntem tabii ki yurt dışında bir tanıdığınızın olup ona sipariş verip onun gelirken getirmesi ancak buna çok az insan sahip olabiliyor. O sebeple TR den alırsanız şuan 7000 ödersiniz hocam yurt dışından da stoğu denk getirince 6400 'e gelir ortalama , tabii kur daha da dalgalanırsa bu tutar artabilir umarım artmaz diyelim.





  • muratcangm kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam Almanya’da bi amcamız olaydı ne olurdu dimi :) neyse artık aldığımda Ana Konuda görüşürüz bol bol teşekkür ederim tekrardan.
  • TonyJunior kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam vergi olmayınca fiyatı inanılmaz ucuz oluyor ama ne yapacaksın işte :) Rica ederim hocam şimdiden hayırlı olsun görüşmek üzere

  • Arkadaşlar 5500 e 2.el series x buldum bir tane fiyat nasıl alınır mı? Bir de bende 32 inç full HD tv var. Aletten tam performans alamam mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt

    Hocam nereden alındığı , faturası vs gibi belgeler varsa alınır bence. Ancak 5800 civarına sıfır kapalı kutu satanlar var bence onları da bir değerlendirin. Full HD ile tam performans alamazsınız hocam. Eğer daha üst bir ekrana geçme niyetiniz yoksa bir iki sene içerisinde , bence series s daha doğru bir tercih olabilir

  • muratcangm kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı Amazon da ne kadara geliyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.