Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
76.703
Cevap
783
Favori
3.775.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21552156215721582159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dying Light 2 4 Şubat 2022 tarihine ertelendi.

    https://www.trueachievements.com/n47049/dying-light-2-release-date

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Dying Light 2 4 Şubat 2022 tarihine ertelendi.

    https://www.trueachievements.com/n47049/dying-light-2-release-date
    Hiç gelmese de olur sorun yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt

    Orada belli bir sürenin ortalamasını alıyor sanırım hocam. Bendede 100mbit fiber var. Bazen sabit 100 aldığım oluyor. Bazen 20 vs gösteriyor ama süreye bakınca o değerlerde olmasının imkanı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

    Hocam bende sizin gibi düşündüm. Sonra gamepass alınca yeni oyunlar denemek hoşuma gitti. Sürekli yeni oyunlar deniyorum. Series x hem daha iyi hemde donanım iyi olduğundan ileriye yatırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar yeni aldığım Xbox series x cihazına Pupg ve diğer oyunları oynayabilmek için Gamesir VX2 AimSwitch Klavye Mouse Seti aldım. Pupg ayarları ve cihazın kurulumuyla ilgi daha önceden alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackTower_35

    Hiç gelmese de olur sorun yok.

    Alıntıları Göster

    Sebep? Aşırı iyi seridir hatta türünün en iyisi. Halo dan bile daha çok bekliyorum o oyunu Türkçe olması bile Day 1 sebebi:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Pc kullanıyorum. bende xbox one gamepad i var. rb tuşu bozulmuştu. onu tamir ettirdim şimdide lb tuşu bozuldu. ben artık bıktım. bu series x in yeni gamepadinde aynı sorun devam ediyor mu acaba? valla paraya kıyıp onu alacağım ya çıldırttı :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunalir

    Herkese merhaba. Pc kullanıyorum. bende xbox one gamepad i var. rb tuşu bozulmuştu. onu tamir ettirdim şimdide lb tuşu bozuldu. ben artık bıktım. bu series x in yeni gamepadinde aynı sorun devam ediyor mu acaba? valla paraya kıyıp onu alacağım ya çıldırttı :(

    XSX kolu XOX in kolundan çok daha kaliteli ve ergonomik. Hiç düşünmeden al kardeşim. Hemde kaliteli.

  • Maximum kredi kartları için şu kampanyadan yararlanmayı düşünmüştüm ama maalesex Microsoft mağazası listede görünmüyor. Görünseydi 503 liralık BF2042'yi 400 liraya sipariş etmiş olacaktık :p


    https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=dijital-oyun-eglence-platformu-odemelerinize-ilave-maxipuan&IdCampaign=NTUyNw==-ISB





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArgaKhan

    O zaman ben bu gün gidip alayım ya.

    En yakım Mediamarkt'ta kalmamıştı Series X (Series S'ten bayağı var ve PS5 ten 1 tane kalmış) ben de Amazondan siparişi verdim, 1-2 güne gelecek Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams  Bu gün de 3 yıllık Ultimate yaptım ama doğru mu yaptım acaba böyle görünüyor:


    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams




  • ArgaKhan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, doğru gözüküyor.
    - live kodlarını ekledin ve son olarak game pass 1 aylık alarak ultimate’e çevirdiysen tamamdır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mattmurdock kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yaptım, tek sıkıntısı 6 tane 6 aylık aldım üstüne ultimate alınca 1 ay boşa gitmiş oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArgaKhan -- 15 Eylül 2021; 12:0:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Series X aldım arkadaşlar gamepad de sol analokla ileri geri sağa sola dönmeyi istemiyorum d-pad ile yerlerini nasıl değiştiyoruz ? Yani dpad ile sol analoğun tuş değişimi nerden yapılıyor ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaş 23 beraber oyun oynamak isteyen varsa mesaj atabilir genelde warzone oynuyorum ama başka oyunlarda oynarım saat 5 den sonra aktif oluyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_ChatLaK35 B kullanıcısına yanıt

    Bunu ancak belki futbol oyunlarında ya da basit birkaç oyunda yapabilirsiniz. Oyunların %90’ı d-pad tuşları ile karakteri yönetmenize izin vermez.

  • Bir kaç gün önce internette ve forumda paylaşılan DIY (kendin yap projesi - https://www.bilibili.com/read/error ) harici SSD kullanımı ile ilgili başka bir video.


    Projede CH SN530 m.2 2230 modelinin kullanıldığı ve PC SN530 PCIe3.0'ın çalışmadığı yazıyordu.


    Video'da PCIe 3.0 ve 4.0 farklı kartlar ile denemeler yapıyor ancak hiç biri çalışmıyor. Muhtemelen Microsoft'un getirdiği bir sınırlama var yada kullanılan harici CF adaptörden kaynaklanıyor.






    https://www.bilibili.com/read/error60807


    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsUFD Techyoutube
    ► Apply for the UFD Channel Coordinator Position: https://bit.ly/3z0vD0N Parts featured in the video (affiliate links): ► CFExpress to NVME Adapter: https://amzn.to/3nvhq9Z ► Xbox Expansion Card: https://amzn.to/3Aa5Q7Y ► G-Story Series X Portable Monitor: https://amzn.to/3C65UpM ► Sabrent Rocket 4 Plus: https://amzn.to/2Uvgsyw ► Samsung 980 Pro: https://amzn.to/3syAPr2 ► WD Black RGB RAID AIC SSD: https://amzn.to/2XpvYNP ► m.2 to PCI-E Adapter: https://amzn.to/3mr4YHM ► RGB m.2 Adapter: https://amzn.to/3B0UeE2 Timestamps! 0:00 - Series X SSD CFExpress Adapter 0:43 - SSDs Being Tested 1:12 - CFExpress Adapter 1:23 - Additional Testing 1:57 - UFD Is Hiring 2:13 - G-Story Portable Monitor 2:26 - Testing RGB m.2 Card 3:24 - Testing Samsung 980 Pro 4:15 - Testing Sabrent Rocket 4 Plus 4:28 - Testing Samsung 970 EVO Plus 4:56 - Testing PCI-E m.2 Adapter to CFExpress Adapter 6:14 - Testing WD_Black RGB RAID AIC Card 6:55 - Testing PCIe 4.0 Again 7:40 - Why This Matters ► Follow me on Twitch - http://www.twitch.tv/ufdisciple ► Join Our Discord: https://discord.gg/GduJmEM ► Support Us on Floatplane: https://www.floatplane.com/channel/ufdtech/ ► Support Us on Patreon: https://www.patreon.com/UFDTech ► For the outro music by Kalyptra: https://goo.gl/KyLzTB ► Twitter - http://www.twitter.com/ufdisciple ► Facebook - http://www.facebook.com/ufdtech ► Instagram - http://www.instagram.com/ufd_tech Presenter: Brett Sticklemonster Videographer: Brett Sticklemonster Editor: Catlin Stevenson Thumbnail Designer: Reece Hill
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D6QCkho9lVMo&q=EgQuLZpEGNmdh4oGIhC9tqQ1jBjN42DotPzeTm3MMgFy




  • alan wake 2'yi ön yüklemeye bırakmıstım 8 GB'da kalmış devam ettirmeye çalışınca yükleme durduruldu hatası veriyor ne ile alakalı olabilir ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Halo master chef collection indirdim. Fakat dili Japonca açılıyor. Nasıl İngilizce yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsSualp Şeneryoutube
    Idk why but some people encountered with Korean language when they boot up the Halo: MCC so I made this quick video to show how to change language to English (or whatever you prefer).
    https://www.youtube.com/watch?v=d--neBqut50
  • 
Sayfa: önceki 21552156215721582159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.