Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: KonsolMania
1 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (1 Mobil) - 18 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.680
Cevap
783
Favori
3.773.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xbox one kullanıcısı olarak daha Xbox almam herhalde. Özel oyun yok, Türkçe oyun yok. Yani PS bu konuda tokatliyor xboxu.
  • Kara_06 K kullanıcısına yanıt
    Hocam paranız çoksa xbox almanıza gerek yok zaten, bence PlayStation oyuna belli bir bütçe ayırabilecek insanlara hitap ediyor, Xbox ise fiyat/performans konusunda öne çıkıyor. Pc den farkı kalmadı diyen arkadaşlar da konsoldaki performansı alabilmek için pc'ye kaç katı para harcamaları gerektiğini unutuyorlar sanırım, benim gibi fiyat/performans cihazı arayanlar için xbox servisleri ve donanım gücüyle ön planda olacaktır.
  • sony istedigi kadar Exc oyun cikarsin .Xbox'un muhtesem gempadi ve online altyapisi konsol sattirir.
  • bi an aklım kayıyor ama god of war, last of us, uncharted, horizon tarzı oyunları oynayamamayı kabul edemem. verilen paraya acırım. keşke avrupalılar kadar kazansak da 2 konsola da sahip olabilsek.
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Haklısınız lakin hali hazırda oynadığım tek oyun apex legends. Yani xboxdaki oyun havuzundan az bir harcama yaparak faydalanabiliyoruz ama bir süre sonra havuzdaki oyunların tat vermediğini sizde fark etmissinizdir. Özel yapım oyunlar gerçekten çok farklı oluyor. Ve bu konuda Xbox sınıfta kalıyor ve yeni nesil konsol alırsam eğer xboxdan taraf tercihimi kullanmamam icin bu yeterli bir sebep.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

    tasarımı umrumda değil eski nesile tamamen uyumlu + game pass. tercihim bu konsol olacak gerisi fasa fiso
    Oyun fiyatlarının cep yaktığı şu dönemde gamepass ile ekonomik bir şekilde yeni neslin tadına varmak kesinlikle en mantıklısı. Bir de adam gibi exc. verirlerse.
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Pclerde pahalı ben 7-8 bin tl vererek sistem toplamayı net enayilik olarak görüyorum. Optimizasyon vs cabası. 2 tane de ağacı görmeyeyim oyunda ne değişecek allah aşkına
  • Bu gamepas sistemi devam ederse xbox alırım yine. Tasarımi da beğendim. Adamlar bedavanin biraz üstüne oyun oynatıyor. Türkiye gibi parasi değersiz ülkelerde bu çok onemli. Ayrica xbox gamepad çok önemli avantaj. 2 sene pro oynadim. Ama gamepad cok kotuydu. Hatta nacon bile alıp denedim ama olmadı. Sony yine cok değiştirmez zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagcag06 -- 14 Aralık 2019; 0:3:53 >
  • Kara_06 K kullanıcısına yanıt
    Kendi aranızda tıkanmışsınız. Özel havuzun yarısı hikâye zaten, exclusive oyunlar zaten story, bitti mi bitti oluyor ve tıkanıyor. Gamepass'a Division-PES 2020 oyunları da eklenecek. Bunlar seni tıkarsa tahliye borunu...
  • cagcag06 kullanıcısına yanıt
    GTA V Doomsday Heist'i bitirdim ben PS kontroller ile, evet biraz küçük ama 2-3 dakikaya alışıyorsunuz kontrolcüye. Xbox'a alışınca PS zor gelmedi.
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    MS kesenin ağzını açtı evet, ama adam gibi ürün yapmıyor orası doğru. Şu an en iyi yaptıkları şey Gamepass servisi diyebiliriz. Eğer sağlam bir başlangıç yaparlarsa bu nesilde tutabilir.
  • ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Xbox bilerek yapmıyor. Sonuçları çok kötü olabilir. İsterlerse yapıyorlar Fortnite gibi.
    R6S için Cross-Platform desteği gelecek diyorlar, onu bekliyorum şu anda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

    Kendi aranızda tıkanmışsınız. Özel havuzun yarısı hikâye zaten, exclusive oyunlar zaten story, bitti mi bitti oluyor ve tıkanıyor. Gamepass'a Division-PES 2020 oyunları da eklenecek. Bunlar seni tıkarsa tahliye borunu...
    boşuna laf yetiştiriyon troll bu butun msj leri ps4 bölümünde sırf buraya çamur atmaya gelmiş :D
    ps fanboy ları kuduruyor ps5 10.5 teraflops xbox series x 12 teraflops çıkacak diye kuduruyolar.
  • Kısa süreli X box kullandım.
    Microsoft konsola olduğu kadar oyunada yatırımını arttırır umarım.
    Ps4 kullanıcısıyım diye X box için tü k.k. diyicek halim yok,piyasayı kızıştırırsa sony bu kadar rahat at koşturamaz.
    Bu da oyuncular olarak hepimizin işine gelir
    Cihazın tasarımı ilginç olmuş biraz kütük gibi bir havası var ama ps4 pro gibi uçak modunda çalışmasındansa görselinden kaybı olsun.
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Maalesef o iş öyle olmuyor. Konsola karşı olan bir Pc oyuncusu olmama rağmen, Sony'nin exclusiveleri yüzünden dayanamayıp Ps4 pro almış biriyim. Konsolu donanımsal olarak övmem imkansız. Güçlü bir Pc sistemi oyuncusu iseniz 30fps gözlerinizi kanatıyor.

    Xbox bu nesil exclusive çıkarırsa da Pc den oynarım. Yine Xbox almama gerek kalmaz.Microsft'un Pc'yi dse sahiplenmesi ve oyunları aynı anda oraya da getirmesi en beğendiğim yanı. (Gears 5, Forza horizon 4'ü Pc de aktif olarak hala oynuyorum)


    Dikkat çeken diğer nokta 4K 60Fps Pc de ki maliyeti göz önüne alındığında, yeni nesil konsollar kesinlikle Pc oyuncularının yeni uğrak yeri olacaktır. Mouse klavye desteği bile şimdiden gelmişken bunları öngörmek zor değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 14 Aralık 2019; 4:2:51 >
  • U xbox alınır,ama ben oyun oynamıyom ki
  • Xbox X serisi güçlü bir donanıma sahip olsa da bir PC değil maalesef.

    PC'e aynı oyunlar geliyor zaten. Üstüne XBOX'da Türkçe olarak oynamadığım oyunları PC'de Türkçe yama kurup oynuyorum. Bana göre değil. PS daha çok hitap ediyor. Onu da PS NOW alarak hallettim.
  • Yav gelmiş yine oyunlar pc'ye de geliyor tayfası. Bir kere series x ayarında pc, xboxtan en iyi ihtimalle 2 kat daha pahalı olur. Ayrıca benim gibi bazı insanlar pc'de oyun oynamak istemiyor, napacak bu adam oyun oynamayı mı bırakacak, gidip xbox alıyor işte.

    Gençleri bilmem ama benim gibi haftanın altı günü çalışan biri pc'de oyun zor oynar (donanım güncelle, yazılım güncelle, ıvır zıvır bir sürü ayar zaman kaybı).

    Alıyosun 12 tflops'luk bu hayvan oğlu hayvan konsolu, bide gamepass çakıyosun, 5-6 sene 4k 60 fps akıyosun. MS oyunlarının pc'ye gelmesi birşeyi değiştirmez, community hala xbox'ta.

    Ha arada pc'yi özlüyorum, onun için de örneğin Halo infinite'de cross play olacak, alacam bir mönitor klavye mouse, pc'ciler ile multi akıp pc özlemimi dindireceğim. Bundan daha cazip birşey olabilir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 14 Aralık 2019; 9:36:43 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=GgDRKlINug0&feature=youtu.be

    Fotoğraflarda göründüğü kadar büyük değilmiş.
  • Yana yatırınca yine TV altı-horizontal yer ayırtılmış masa aralarıja girer. Xbox kolu ile orantılayınca çok büyük gözükmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.