Şimdi Ara

Xbox one s Gta online kasma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni Xbox one s aldım gta 5 ile birlikte. Gta 5 single player modunda sorunsuz gayet akıcı oynayabiliyorum ama online moda geçtiğimde fps düşmesi gibi kasmalar meydana geliyor bazen geçiyor, çok aşırı değil ama 30 fan 25’e düşmesi gibi. Rahatsız ediyor. 25 megabit fiber internet kullanıyorum AKK doldu birde ben oyundayken bilgisayarda oyun oynayan annemin bağlantısı sürekli kopuyor. Anlam veremedim. Acaba sorun internet bağlantımla mı alakalı yoksa cihazda mı sıkıntı var? Teşekkürler.

    Sorun aynen şu videodaki gibi
    https://youtu.be/343gzc_ZVW8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anonymous35 -- 23 Nisan 2018; 1:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam bence cihazdan kaynaklanmıyor. Çünkü bende daha kasma gibi problemler olmadı. Lobide ki tüm kullanıcıların mikrofonunu muteleyin.
  • Valla bilmiyorum hocam. Silip tekrar yükledim oyunu, şimdi 15gb güncelleme yapıyor yükleme durdu hatası verip duruyor başında bekliyorum devam ettirmek için. İnternet bağlantısı fps etkilemez diyor çoğu kişi ama bakalım çözersem editlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz deneyemedim hocam sadece gta 5 var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla çözemedim. Yeniden yükledim oyunu güç bela. Hala sorun devam ediyor internet can çekişiyor resmen diğer cihazlar kopuyor ben oyundayken. Bakalım akk yenilenince tekrar gözlemleyeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorunun internet şebeken ile alakalı yani dandik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen öyle hocam. Hiç keyif vermiyor bu şekilde oynamak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox'a elle ip verip o ip'yi DMZ olarak ataman ayrıca da modemde eğer varsa ve açıksa güvenlkik duvarını kapatman lazım. Bunu yapmadıysan sorun yaşaman normal.

    Modeminin modeli ile birlikte google'dan arat nasıl dmz açılır vs.
  • orctzl O kullanıcısına yanıt
    Hocam denedim ama çok karışık geldi çözemedim bir türlü. Bir de bir şey farkettim public’de oyuncu sayısı az ise oyun okadar akıcı 10 kişiyi geçince takılmalar başlıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonunda benzer sorun olan birini buldum.bende PS4 1 TB slim kasa vardı.oyun fiyatlarına çok zam geldi sinirlendim sattım .daha sonra aklıma nereden geldiyse Xbox one s aldım.fifa 18 FIFA 19 oynuyorum.ancak gelin görün ki online mod genelde donma yapıyor, çözüm olarak modem ara yüzden port ekledim Microsoft oyunlar için önerdiği portlar varmış .PS4 böyle birşey yapmadim çünkü genelde oyunlarım donmazdi az donardi 10 maçta 1 yada 2 .lakin bu Xbox one s neden alette oyunlarım donuyor ,sizce ne yapmalıyım ,wifi gücü yüksek mat açık, 24 mbit fiber sınırsız net var.hizi 50 bit yapsam ise yararmi ? Lütfen yardım Xbox one s acayip soğudum beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.