Şimdi Ara

Fifa oynayabilme taktikleri (özellikle pesten geçenler için :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
13.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ara ara konularda görüyorum sık sık sorular soruluyor bende daha önce yazdığım veya topladığım bilgileri buraya aktarayım işine yarayacak birileri elbet çıkar..Eğer sizlerinde bildiğiniz tüyolar varsa ekleyebilirseniz daha iyi olur..

    önceleri senin tam tarif ettiğin gibi oynuyordum, ve bu oyun tarzım, diğer forumdan arkadaşlar tarafından, aceleci davranmak olarak adlandırılıyordu. yani bana öğrettikleri genel anlamda takımı bekle. cidden bunu yapınca ileride harika pozisyonlar oluyor. nasıl yapacam kardeşim nasıl bekleyecem dediğimde de onları izlemeye aldım ve ciddi farklarını gördüm, madde madde sıralıyorum.

    1. rakibe arkanı dön... hiç yapmazdım, oyuncularımın yüzü hep rakibe dönük ataklarımı geliştiriyordum, ancak, hiç farketmez, depar atarken bile aniden durup arkanı dön ve sahada diğer oyuncularının ne yaptıklarını bir izle. paslı gidiyorum diyorsunya, bazen pas attığın adamın bile topu atsanda orada etkisiz olacağını düşünüyorsun. böyle düşündüğün zamanlar (tıkandığın zaman) adamın rakibe arkasını dönsün, oyunda sanki bir iletişim sistemi var, sen toplu oyuncunla rakibe arkanı döndüğün an sanki diğer oyuncularına tıkandım yardıma gelin diyorsun ve diğer oyuncuların boşa koşu yapmaya başlıyor. resmen pas trafiği oluşturuyorlar. kesinlikle dene..
    2. sende ne bilmiyorum ama ps3'te L1 tuşu, (adam kaçırma) normalde top ayağındayken etrafında baktığında tüm oyuncuların sabitse bu tuşa bastığında sana en yakın oyuncularından boşluk bulmaya çalışan aniden koşu yapmaya başlayan oyuncularını görürsün. bu tuşuda sık sık kullan, ben mesela rakip oyuncuyu yanıltmak için bunu yapıyorum, basıyorum bu tuşa diğer adamım boşa kaçıyor, rakip kaçan adama dikkat çekerken toplu oyuncumla ilerlemeye devam ediyorum, önüm açılıyor kısacası.
    3. CAM' oyuncularına topu taşıt.. kesinlike LM veya RM LF-RF gibi kullanmamalısın, bu oyuncularına top ulaştığında kesinlikle topu ayağında tutmaya çalış. CAM oyun kurucu konumunda olduğundan, top bu oyuncularına geldiğinde senin diğer oyuncuların yerlerini almaya başlıyorlar. sanki sağlam paslar alacaklarına inanıyormuşcasına yani :)) ve CAM oyuncularına topu kazandırdığın an tekrar diğer oyuncularına atarsan oyunda zaten anlık bir duraksama görüyorsun. işin sırrı topu ayakta tutmak, baktın rakip basıyor, analogla rakibin bastırdığı tarafın aksine koşunu yap.. topu alamaz, çok sıkıştırdırdı kendi etrafında bir tur dön, tur bittiğinde önünün bomboş olduğunu göreceksin :))

    defans hattında da CDM'ler asla ama asla orta sahayı geçmemeli, rakip atağa kalkarken sanki CDM'ler geride bile olsa, CB'leri seçme LB'RB geride kalsın sakın dokunma, CDM'ler yetişecekk, (hızlı olmalılar tabi bende vidalle marchisio var dehşetler) Ceza sahası yayına kadar getir CDM'leri CB'ler karşılayıcı olmalı, cepheyi kapadığında zaten rakip kanatlara yönlenecek ve tam zamanında LB' ve RB müdahelesiyle topu kazanırsın. %100 diyorum sana öyle 90 falan değil :)) kesinlikle denemelisin bu taktiği, aynı zamanda CDM'lerin pas yüzdeleri yüksek olursa tadından yenmez, derinlemesine paslarla ileride çok çok pozisyon bulursun :) şimdilik benim tecrübelerim bu kadar sen bir başla takıldığın yer olursa diğer arkadaşlarda destek olacaklardır


    press yaparkende dostum, top rakipteyken rakibe en yakın oyuncunla baskı uyguluyorsun ya, o sırada baskı uygularken bir anda L1'le adam değiş, bir arkadaki adamı seçeceksin otomatikman, ama L1'le değişimi yaptığın an R1'e bas.. böylelikle 2. adamla press yapma olayını yapıyorsun ama press ten bir aşama öncesine kadar adamı rakibe sen götürmüş oluyorsun, o esnada kendi oyuncun doğru yerde olduğu için ve parmağında R1'de olduğundan tık diye alıyorsun topu. olmadı, rakip bunu geçti, aynı işlemi bu sefer bir gerideki seçtiğin adamla yapıyorsun. yani yeni bir adamla baskı. işte burada büyük rol CDM'nin oluyor, az önce pazara gönderilen CDM'idi, sonradan basan adamın ya LB ya CB yada RB olacak. böyle böyle elin alışıyor ve top geçirmemeye başlıyorsun. birde press yaparken X tuşuna basarsınya, baskı yapar, baktın rakip kıpır kıpır, seni atlatabilir, analoğu geri çek. çeksende bastığında X tuşuna adamın saldırır.. bu sefer bas çek bas çek bas çek, senin oyuncun o zaman bir gidip bir geliyor bir gidip bir geliyor, o uygun anıda yakalıyorsun zaten yine başarılı bir şekilde topa basıyorsun :) ama çok hassas nokta işte şuan anlattığımı bir video olsada daha iyi tarif edebilsem :) elimden bu kadarı geliyor :)))


    4-2-3-1 de defansının boşalmasının sebebi kesinlikle CDM'leri atakta kullanman, tam tersine yukarıda bahsettiğim gibi dostum savunmada onlara ağırlık vermelisin, zaten şu çok önemli top rakibe geçtiği an, rakip atak düzenlemeye başlıyor ya ? işte o andan itibaren kolu kendi kalen yönünde çek, rakibe yakın adamla baskı kurmaya çalış ama baskı kurarken hemde geri gel, böyle yapınca takım olarak komple geri geliyor oyuncuların, bir an rakip tıkanıpta durursa sakın durma, halen geri çekmeye devam et sağ analoğu, bu arada defansın yerleşir.. rakip durduğunda sende durursan, yine yukarıda bahsettiğim olayı sen yaşarsın, rakip oyuncular boışluklara kaçar ve senin oyuncularının anlamsız bir şekilde geride kaldığını görürsün, bunu yaşamamak için sürekli geri geri geri. :))

    tothenum,milan,arsenal,qpr,dordmund,city, real,barca,bayern gibi takımlar cok iyi tavsiye ederim..
    Pasa dogtu kostur
    Pas atacagı oyuncuya pas tuşu ile koşup suta basılı tutarak al
    Sık pas
    Ver kaç.
    Rakip sahada aşırı top çevirirsen anında kontro yersin..
    Moment paslas
    Acele etme
    Ceza sahası civarında sadece pas bazende pas l2 ile defans yap ve sadece adamı izle..
    Pasa atacagi adamı cok iyi takip et
    Yani savunmayı öne çıkarmayıp kanatlardan ters toplarla yada göbekte küçük çalımlarla adam eksilterek sabırlı oynayarak kazandım.
    Sefans yaparken Birinci adamı L1 ile sec uygun pozjsyona gelince hemen sag analog ille ikinci adamı sec onu kapat sonra devam et
    Cok paslas bazi ataga kalkarken bazı paslari arapasi bazende pas ile taşı
    Oyuncuları mevkilerine l1 ile gönder.
    R1 ile topu adamın alamazsa zorlama bırak geri dönsün.
    Ceza sahası civarında defans yaparken pascile yap hemen sut ile müdahale et.
    Rakip kontrada sakin r1ile yapma defans hemen açılır.
    Sag analog ile oyuncu değiştir
    Top rakipteyken en yakın oyuncunu top ayagında olana kostur sonra pas yolu kapatacagin oyuncuyu sag analog ile seçip hemen r1e bas.diger oyuncun top ayagında olana baskı yapsın ya da seçili oyuncuyuda yanına kosturup ikili baskı yapacağız hep böyle devam.
    siz ne kadar seri ve isabetli pas yaparsanız takım o kadar seri olur ve ayağınızda çok top tutmamalısınız.
    Savunmada sürekli map'i takip ediyorum o yüzden görünmeyen yerlerde de top kestiğim oluyo
    Momentuma karşı her zaman sakin olun normal vuruşlar değilde anormal şutlar çıkarın ve mümkün olduğunca boş kaleye gol atmaya çalışın bunun içinde kalabalık gitmek yani bol verkaç gerekir. Savunmada kendinize öncelikle bir stil belirlemeniz gerekiyor. Pres yapıp top kapmak mı? Rakibin hamlelerini tahmin ederek top kapmak mı(çok zordur) Rakibin hatasını bekleyip top kapmak mı? Boş adam bırakmayıp her oyuncuya kademe getirmek mi?
    Verkaç en önemli taktik.
    Pas yollarını gelende koşarak kapat.
    oncelikle futbolcu secimini katiyen l1 tusuyla yapmayin sag analog tusuda bu gorevi goruyor farki ise l1 de adam secimini makinaya birakiyorsunuz sag analogla kendiniz yapiyorsunuz sonucta insanda akil var makina da yok demek istedigim makina aptal aptal oyunculari secebiliyor..

    ..iki kisi press ten mumkun oldugunca kacinin aksi durumlar haric tabi aksi durumlar ney peki aksi durumlar dedigim arkada oyuncu varsa ikili pressi alan daraltmak icin kullanabilirsiniz tabi ama cb ler haric ve bekler haric kullanabilirsiniz

    ... asla yuksek press ve takim presiyle oynamayin boyle oynarsaniz yogun presten oyunculariniz yorulur ve ilk yari bitmeden oyundan duserler buda yenilmenize davetiye cikarir

    ....top rakipteyken top atacagi yonu tahmin edip o oyuncuya top atmamasini saglayin boyle olunca rakip elbet hata yapicak ve top size gecicek

    .....cb ler ile contain yapmadan top alin cunku kivrak bi oyuncu containi kendi lehine avantaja cevirecektir

    ......cb ler pasi dusuk oyunculardir istisnalar haric mumkun oldukca topu bir an once cdm lere atin

    .......ve son olarak skillci biri karsiniza gelirse tackle yapip top alin fakat iyi bir skiller ise yoksa anlattigim sistemlede top alabilirsiniz

    -----------------akıcı oynamak için arkadaşınız size pas attıgı gibi ayagından cıkar cıkmaz, bir sonraki pası düşünüp ona göre pas veya ara pasa basarsanız akıcı oynarsınızı..

    Topu l2 karsila ayagına topun oturmasını saglar fakat hemen başka bir adama pas atacaksan gerek yok..Eger ayagına alıp top süreceksen L2 ile karşıla
    pasa dogru koştur.
    Öncelikle her oyuncunun tepesinde olmak fazla adam değiştirmek, rakibe yakın oynamak ve hamleleri tahmin ve takip etmekten geçer. Bu tür oyunculara karşı kesinlikle ilk anda pas atmayıp topu aldığınızda mümkün olduğunca fazla tutmanız gerek ayağınızda. Pres tuşunu çok kullanın sizde ama dengeli körü körüne değil ve dediğim gibi topla çok oynayıp doğru paslar atmanız gerek.

    eğer skora kolay gitmek istiyorsan l1+üçgen, l1+x kesinlikle kullanman gerekir çünkü oyunu hızlandıran veya rakibi açan bu iki kombinasyo
    örneğin ben sürekli pas-pas oyun kurma, baskı kurma, önde basmayı severim.
    defans nasıl yapılır top genelde bende olur veya topu kapmam uzun sürmez. yediğim goller genelde kontra olur

    Ben yazdım en iyi defans taktiği Bu üstteki maçta şunu gördüm bu oyundaki en dogru defans ve pres taktiği şudur:

    TOp rakipte iken defans taktigi şöyle olmalı L2-r2 tusu ayni anda basılı sekilde sol analog ile pas yollari kapatılmalı eger biraz uzak kaliyorsaniz pas yollari kapatilacak yerlere L2 hemen birakilip sadece R2 ile mesafeyi bulunca tekrar L2-R2 ile jokey yapılmali.
    (Oyuncularin buzda kayar gibi gitmeleri bunu gosteriyor)

    EGer rakibin oyuncusuna atilan pasa cok yakin bir adamınız varsa hemen o adam seçilip yine elinizi r2 tusundan çekmeden L2 hemen birakilip R1-R2 ile rakibin topu alınmalı ki % 90 aliyor rakib topa hakim olamıyor zaten o arada. hatta bazen üzerine direk sür oyuncunun topu kendi alıyor.

    Rakip adamina pas atar atmaz hemen adamı secip yanına koşabilmekte duruma gore defans duruma gore presten geçiyor taktik
    BEnce bu oyundaki tum mesele kullanılan tum tuşlarda bunlar sanki..

    En iyisi defans yapıp contraya çıkmakmı yoksa topu rakibin sahada oynamakmı ?


    Bu maçın dakikasına sizin oyun tarzınıza rakibinizin size karşı düzenine göre değişir. Eğer ilerde tek forvet Ronaldo varsa topu rakip sahada oynamak çok riskli. Kendine güven gerekiyor ilerde pas yapmak için yapıcağınız bi hatada rakip çok rahat kontraya çıkabilir eğer ilerde hızlı oyuncuları varsa. Eğer defansı sorarsanız o da riskli eğer rakibiniz sizin geriye yaslandığınızı farkederse sürekli top indirir ceza sahasına ayrıca ilerde tek forvet Benzema, Balotelli tarzı yavaş olmayan fakat baskında olmayan oyuncularla bu tip contra oyunları oynamak bana göre çok mantıksız. Eğer bunu maç içinde en düzenli şekilde yaparsanız zaten başarıya ulaşırsınız. Rakip sahada oynamak güven defans yapıp contra oynamak sabır ve ilerde üretken olma bakımından yetenek ister. Tavsiyem rakibe göre oynamayı tercih edin bu tür kararsızlıklarınız varsa.


    http://www.youtube.com/watch?v=SZuwH3T7w1s&feature=youtube_gdata_player

    http://www.youtube.com/watch?v=QOfZLXwI6GE

    http://www.youtube.com/watch?v=ng0lO2Mx-Wk

    http://www.youtube.com/watch?v=t-V-Wu98tEA


    gibi maçları bulup izle..

    Son olarak momentum olayına dikkat et

    http://forum.donanimhaber.com/m_57687798/tm.htm


    kolay gelsin.







  • Vay be hiç beklemedim konuya tıklayın boyle bir sey gercekten guzel olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 senedir Fifa oynuyorum ama bu oyunda momentum olduğu sürece yapacağınız hiçbir taktik işe yaramayacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShaolinTRK

    Bende 2 senedir Fifa oynuyorum ama bu oyunda momentum olduğu sürece yapacağınız hiçbir taktik işe yaramayacaktır.

    Tek yol uzun paslarla çıkmak yoksa her halukarda orta sahada topu kaptırıyorsun. Seneye 14 almayacağım bende. 15 alacağım sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Moody

    quote:

    Orijinalden alıntı: ShaolinTRK

    Bende 2 senedir Fifa oynuyorum ama bu oyunda momentum olduğu sürece yapacağınız hiçbir taktik işe yaramayacaktır.

    Tek yol uzun paslarla çıkmak yoksa her halukarda orta sahada topu kaptırıyorsun. Seneye 14 almayacağım bende. 15 alacağım sonra.

    Fıfa 14'de momentum olacak mı bilmiyorum eğer olursa 13'den tek farkı muhtemelen takım kadroları olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShaolinTRK

    quote:

    Orijinalden alıntı: _Moody

    quote:

    Orijinalden alıntı: ShaolinTRK

    Bende 2 senedir Fifa oynuyorum ama bu oyunda momentum olduğu sürece yapacağınız hiçbir taktik işe yaramayacaktır.

    Tek yol uzun paslarla çıkmak yoksa her halukarda orta sahada topu kaptırıyorsun. Seneye 14 almayacağım bende. 15 alacağım sonra.

    Fıfa 14'de momentum olacak mı bilmiyorum eğer olursa 13'den tek farkı muhtemelen takım kadroları olacaktır.

    Olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni geçen arkadaşlar için çok güzel bilgiler var.
    Momentum olayı farklı tabi ama olmadı mı olmaz yani. Pek abartmayın momentumu. Çıldırttığı zamanlar olur o ayrı. (Bana bir gamepade mal oldu mesela.) Ondan önce şu online sisteme güzel bir ceza sistemi getirsinler.
  • fifa 14te durumlar değişti arkadaşlar oyun dinamikleri farklılaştığı için çoğu taktik geçerli değil artık
  • Yeni birşey keşfettim arkadaşlar fifa 13te cok sorun olmazdı ama FİFA14te çok işe yarıyor pres yaparken..

    Pres yaparken veya defans yaparken top ayagında olan adamın tam önüne gelince hemen hızlı koşmadan elini çekip ardından L2 ye basıp hemen bırakın (adam dengeli bir şekilde tam önünde duruyor) sadece sol analog ile adamı takip et " bu adam ne yapar ne tarafa döner" tahmin edip ona göre sadece sol analog ile o yöne git direk topu alıyor eger bariz uygun açıdaysa direk suta bas topu al.(Bunca zamandır presin böyle yapıldığını bilmiyordum .2 senelik oyuncuyum)
  • SLM ARKADASLAR BEN FIFADA COK YENIYIM BENDE FIFA14 VAR BAYA GUZEL BIR OYUN BEYENDIM AMA BENIM BIR KAC SORUNUM VAR BIRILERI BANA BURDAN YARDIMCI OLURSA COK SEVINECEGIM ..

    1- KARSI TARAFIN AYAGINDAN TOP ALMA OLAYINI BIR TURLU CÖZE BILMIS DEGILIM ..

    2-EN IYI DEFANS UYGULAMASI NASIL OLUYOR ?

    3-EN COK SIKINTI YASADIGIM POZIZYONLARDAN BIRISI KARSI TARAF ATAK YAPARKEN BIR UZUN TOP ADAM KALECIMLE KARSI KARSIYA KALIYOR BU OLAY NASIL OLUYOR ? ( COK SIKINTI CEKIYORUM BU OLAYDAN ) :( BENDE BUNU YAPABILMEM ICIN NE GIBI SEYLER YAPMAM GEREK HANGI DUGMELERE BASMAM GEREK ?
    YANI OYLE BIR UZUN TOP ATIYOR KI BENIM ADAMLARIM BIR ANDA ETKISIZ HALDE KALIYOR ? BU ISIN SIRI NEDIR VALLA YENILMEKTEN SIKINTI GELDI BIRILERI YARDIMCI OLURSA COK SEVINECEGIM ....
  • Bu momentum muhabbeti nedir biri açıklayabilir mi ?
  • Yapılabilecek herşeyi yapmana rağmen yazılımda var olan "script" nedeniyle; saçma sapan paslar atman, vurduğun şutların direkte patlaması, rabin ise alakasız yerden çektiği şutların gol olması vs.....
  • arkadsalar su ONLINE onanirken toplama olayi nasil oluyor birileri yardim etsin gina geldi valla .. top rakipteyken topu hemen almam imkansiz gibi birsey top sanki adamin ayagina yapisiyor ne kadar yanassamda ayagindaki topu almiyorum ?? ( bu isin PUF NOKTASI ne arkadaslar ) yahu bir özel dugme mi var veya benim ekstradan birseylermi yapmam gerek ??

    ikincisi : benim oyuncular o kadar agir hareket ediyorlar ki pas atarken ve karsi rakibin sahasina girmeye calisirken cok agirlar bee abiyaa ne istir anlamadim ? Karsi takimin Oyuncular ne bicim saldiriyor anlatamam !! ( beyler bu isin PUF NOKTASINI bilen varsa Lutfen Yardimci Olun yenilmekten gina geldi artik )


    Benim ps3 Fifa 14 var ona göre yorum yapin lutfen teskkurler ...
  • Fifayı oynamak için bu kadar uzun yazmaya gerek yok.Güçsüz bir takım bile doğru ve seri pas yapabiliyorsa kendinden çok güçlü olan takımları yenebilir.Peste bu pek mümkün değil.Yani futbolu bilmek lazım fifa oynamak için.
  • xgReeNDaYx yaa bilader sende olmasan varya Fifa yi hic oynayamiyacagiz :) super acikladin :) Önce likle sordugumuz sorulari bi oku ondan sonra sorulan sorularin cevabini ver :)

    Bizde biliyoz okadarini Kendinden cok guclu olan tkimlari yenebilirsin de !!! bizim sorunumuz karsi takiminin ayaginda top var iken nasil aliniyor ve hangi dugmelerle BASKIYI kurmalisin ? anlata bildim mi Guzel kardesim .

    ikinci bir sorunumsa benim takim cok agar karsi takima göre ? olayi cöze bilmis degilim sectigim TAKIM MADRID eehh gerisini siz dusun artik pas atislari zayif agir hareketlerle ataga kalkiyorlar bilmiyorum acaba yanlis dugmelere mi basiyorum ? Yoksa bunun bir PUF NOKTASI varda bizmi bilmiyoruz ...

    Lutfen Bilen biri varsa guzelce izah etsin simden Tessekkur ederim .. ( PlayStation 3 Fifa 14 hakinda konusuyor )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eray_Tr

    xgReeNDaYx yaa bilader sende olmasan varya Fifa yi hic oynayamiyacagiz :) super acikladin :) Önce likle sordugumuz sorulari bi oku ondan sonra sorulan sorularin cevabini ver :)

    Bizde biliyoz okadarini Kendinden cok guclu olan tkimlari yenebilirsin de !!! bizim sorunumuz karsi takiminin ayaginda top var iken nasil aliniyor ve hangi dugmelerle BASKIYI kurmalisin ? anlata bildim mi Guzel kardesim .

    ikinci bir sorunumsa benim takim cok agar karsi takima göre ? olayi cöze bilmis degilim sectigim TAKIM MADRID eehh gerisini siz dusun artik pas atislari zayif agir hareketlerle ataga kalkiyorlar bilmiyorum acaba yanlis dugmelere mi basiyorum ? Yoksa bunun bir PUF NOKTASI varda bizmi bilmiyoruz ...

    Lutfen Bilen biri varsa guzelce izah etsin simden Tessekkur ederim .. ( PlayStation 3 Fifa 14 hakinda konusuyor )

    Ben xbox tan oynuyorum. Yıllardır pes oynuyordum. 2014 ile fifa'ya merhaba dedim. Öğrendiğim kadarıyla açıklayayım. En azından kendi yaptığımı

    Top rakipteyken ps3'teki x tuşuyla (kısa pas) baskı kurabilirsin. Yanına gelince topu almıyorsa da kare (şut) tuşuyla topu çalabilirsiniz.

    Bahsettiğiniz ağırlık olayı pek yok. Online oynuyorsanız bağlantıdan dolayı olaiblir bilemiyorum..




  • Sakurek eyvallah saol bilgilerin icin .. aslinda X basarak baski yapiyorum da pek ise yariyor diyemem cunku karsi taraf oyle bir sekilde gelip aliyor ki ne oldugunu anlamiyorsunuz bile !

    Baglantidan agir gittigini sanmiyorum cunku kontrol ettim baglantim baya iyi ... yanliz top bendeiken paslar kolayca gitmiyor Yanliz karsi tarafta acayip paS trafigi var ve o passlari biz yapamiyoruz .. Hani benim demek istedigim bizim bilmedigimiz bir olaymi varda bizmi cözemiyoruz ve degisik tuslarami basmakmi gerekiyor acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furious_tr

    Yapılabilecek herşeyi yapmana rağmen yazılımda var olan "script" nedeniyle; saçma sapan paslar atman, vurduğun şutların direkte patlaması, rabin ise alakasız yerden çektiği şutların gol olması vs.....

    Sağolasın hocam. Hiç başıma gelmedi ama
  • Momemntum bazen gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor.
    FIFAya ara verdim bi süredir bu yüzden zaten. Oynamıyorum. Biraz vakit geçsin aradan tekrar oynamaya başlarım.
    Ara vermemin sebebi de momentum'un gerçekten aşırı derecede uzun sürmesi oldu bu sefer. Momentuma alışkınız canımızı sıktığı oluyor ama ilk defa böylesi başıma geldi.
    3 hafta önce FUTta DIV1 şampiyonluğuna oynamaya çalışırken oynadığım ve kaybettim onlarca saçma sapan gerzek maçlar sonucunda şuan DIV5e kadar geldim hiç bişey yapamadan.
    Gerçekten acı verici bi hal alıyor bi yerden sonra. Tamamen domine ettiğim maçları bile 3,4 tane direkten dönen topum ve yediğim saçma sapan gollerle 0-1 1-2 gibi leş skorlarla sürekli üst üste kaybedince artık ara vermenin zamanı olduğunu anladım.
    DIV 10a kadar yolum var sanırım artık oyuna nası bi kötülük yaptıysam böylesine bi belayı başıma taktı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eray_Tr

    xgReeNDaYx yaa bilader sende olmasan varya Fifa yi hic oynayamiyacagiz :) super acikladin :) Önce likle sordugumuz sorulari bi oku ondan sonra sorulan sorularin cevabini ver :)

    Bizde biliyoz okadarini Kendinden cok guclu olan tkimlari yenebilirsin de !!! bizim sorunumuz karsi takiminin ayaginda top var iken nasil aliniyor ve hangi dugmelerle BASKIYI kurmalisin ? anlata bildim mi Guzel kardesim .

    ikinci bir sorunumsa benim takim cok agar karsi takima göre ? olayi cöze bilmis degilim sectigim TAKIM MADRID eehh gerisini siz dusun artik pas atislari zayif agir hareketlerle ataga kalkiyorlar bilmiyorum acaba yanlis dugmelere mi basiyorum ? Yoksa bunun bir PUF NOKTASI varda bizmi bilmiyoruz ...

    Lutfen Bilen biri varsa guzelce izah etsin simden Tessekkur ederim .. ( PlayStation 3 Fifa 14 hakinda konusuyor )

    Ben konudaki ilk mesaj için yazmıştım aslında baya hatta baya baya bir yazmış 4-2-3-1 e falan bile girmiş.Sen kontrollerden bahsetmişsin.Eğer Tactical yapmayı beceremiyosan (Pesten gelenler beceremez.) legacy de oyna.Ağır pas olayına gelince sliders ayarlarına gir ordan pass speedi 60 yap hem user hem cpuda oyun daha seri olur.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.