Şimdi Ara

Xbox One S Controller'ı PC'de çalıştırma hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. PC için yeni çıkan Xbox One S Controller'dan almak istiyorum. Araştırdım a çok az bilgiye erişebildim. Bu Controller'dan alsam durekt masaüstü bilgisayarımda çalışır mı? Yoksa Bluetooth adaptör falan mı gerekir? Ayrıca nereden daha ucuza alabilirim? Yurtdışı daha avantajlı gibi duruyor fakat sizlere sormak istedim. Cevaplarsanız mutlu olurum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Galiba en ucuz burda. Sepette 46€ ya düşüyor. Kablosuz için bluetooth adaptör lazım da micro usb ile kablolu kullanabiliyormuyuz ben onu merak ediyorum.

    https://www.amazon.de/gp/product/B01GVN10VM/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
  • Forumda bu isi bilen yok sanirim bende konu aciyim desem 1-2 cevap anca gelecek o da sorulara cevap vermeyecek.

    Belki biri gorur diye sorularimi sorayim

    1-Kablolu alirsak suyrekli pil degistirmek zorundamiyiz ?
    2-Wireless ve yaninda adaptor aldik diyelim bunda peki surekli pil degistirmek zorunda mi kalicaz ?
    3-Xbox one s controllerin yeni cikanlarinda bluetooth ile baglanma sansimiz var pcye.Bu 20 30 liraya aldigimiz bluetooth alicilar randiman verir mi gecikme falan yasanir mi yoksa hic kafa agritmadan adaptor ve wireless ozellikli olanlardan mi almak lazim ?
    4-Play and charge + gamepad olarak satilanlar var bunda pili doldurabiliyoruz anladigim kadariyla ama bu da wireless ozellikli mi yoksa kablolu mu oluyor ?
    5-En saglam yontem bataryayi sarj edebilmek icin play and charge kit ve kolu alip yanina da ayriyeten wireless adapter mi almak ?
    Ornegin buhttps://www.amazon.de/gp/product/B00N8JHESG/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
    yaninda da bu mu alinmalihttps://www.amazon.de/gp/product/B00ZQW91DE/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

    Benim anlattiklarim pcde kullanmak icin konsolla alakasi yok.Buyuk ihtimal cevaplari bilen cikmayacak ama sorayim dedim




  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    1. Gamepad kablosuz zaten kablolu değil çok saçma bir soru sormuşsun ayrıca hadi kablolu diyelim kablolu game pad de pil ne alaka?
    2. Arkadaşım piller bitince şarz ediyorsun niye zırt pırt değiştiresin!
    3. Sen wireless olanını al kardeş birde extra para verip bluetooth adaptör alamana gerek kalmaz.
    4. Wireless oluyor ayrıca play&charge kit de pil değil batarya olur, batarya bitince kabloyu takıp hem şarz edip hem oyununu oynayabilirsin.
    5. Hayır, en sağlam yontem 2700mah şarz edilebilir pil ve şarz cihazı alıp öyle kullanmak play&charge kit gibi ürünlere boşuna para verme uzun ömürlü değiller.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak acik ve net sekilde cevabi aldim tesekkurler Bir arkadas da aynisini soyledi 4 tane 2700 mah pil+doldurma aleti +wireless gamepad ve wireless adapter tam olarak sorunu cozuyor.
  • Sıfır olarak alacaksan one s modelınkını al beyaz olan pc ıle dırek bağlantı kurabılmekte bluethoot ıle eskı surumde olmaz alıcı gerekır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaüstü pc diyor blueooth yokmuş extra usb alıcı alması gerekir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sormak istediğim ise crvaba yakın ama tam anlamak istiyorum. Siyah "Xbox One" ilk çıkan Controller'dan alsam, kablosuz şekilde oynamak için ayrıyeten bir de bluetooth adaptör mü almak zorundayım? Çünkü ben eski Xbox One Controller için PC adaptörü gördüm özel olarak satılan. Xbox One S Wireless Controller ise sadece Bluetooth adaptör gerektiriyor sanırım. Masaüstü bilgisayarda kullanacağımdan dolayı bu soruları soruyorum. Yani laptop gibi Bluetooth'a sahip bir cihaz değil bildiğiniz gibi. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıkan xbox one game padinde bluetooth desteği yok pc için wireless usb adaptörü var ondan alman gerekiyor.

    http://urun.n11.com/microsoft-xbox-one/microsoft-xbox-wireless-adapter-for-windows-P129039988?cid=604001&gclid=COPX1PCozNACFaoV0wodVQwGSg&gclsrc=aw.ds

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginizden dolayı teşekkürler. Adaptör cidden çok pahalı. Neredeyse bir controller dahw alınır. En iyia Amazon'dan XOne S Controller almak. Herhangi bir bluetooth adaptör iş görür fiyr düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.