Şimdi Ara

XBOX LİVE VE GAMEPASS FİYAT PROTESTOSU ANAKONU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne diyon sen birader? Milleti özelden tehdit etmek falan? Yürü git konu dışında yap siyasetini. Yolda görse abi çekeceği adamları tehdit ediyor.
  • Gamepass yıllık satın aldım fakat FM 7 ve fh 3 oyun keyleri gelmedi bu kodlar mail adresine mi gelecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dexter342

    Gamepass yıllık satın aldım fakat FM 7 ve fh 3 oyun keyleri gelmedi bu kodlar mail adresine mi gelecek
    resmi açıklama 10 gün içerisinde geleceği yönünde... muhtemelen daha önceden olduğu gibi xbox hesabına sistem mesajı olarak gelir oyun kodları... ben cumartesi almıştım, henüz gelmedi kodlar...
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 440 tl çok,psn plus da zam yapacakmış ama 300 tl civarında olacak deniliyor 1 yıllık abonelik ki o da çok.Ms de o fiyatı görüp ancak o kadar bir ayarlama yaparsa yapar,daha fazla inmez diye tahmin ediyorum.Bundan sonrası için fiyatlar böyle olur,tepki koymak için geç kalındı.Döviz düşükken de oyunlar,abonelikler çok pahalıya satılıyordu,yok ps vs xbox sığ fanatikliği yok o fiyatlar normal deyip,ne desen savunmaya geçip,insanı usandıran tipler vs derken ülkeye uygun oyun ve abonelik fiyatlarını standart haline getirtemedik.Aral'ın skandalı ve ortaya çıkan yazışmaları çıktığında bile değişen hiçbirşey olmadı.Daha ötesi mi var.Bundan sonra isteseler de kimse fiyat indiremez.Döviz artışı anormal şekilde devam ediyor çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zooe

    Neden ?

    Alıntıları Göster
    Sen sor diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox sistemi güzel kurdu.Türkiye piyasasında

    Zam haberini saldı Millete stoklattırdı Gold Gamepass falan.Zaten iki senelik tahmini satış hedeflerine neredeyse ulaşmışlardır.Firma için mükkemmel bir kar.Zaten bu sistemlerin masrafı neki bunlara?Kişi başı yıllık maliyet 10 lira değildir,Bilmem kaç oranla inanılmaz bir kar sağlıyorlar bu online haraçtan.

    Nerdeyse herkes yeni konsolun geleceği tarihe kadar stokladı.Bundan sonraya kalanlara da yüksek fiyattan nasıl olsa alacak diyip tok satıcılık yapacaklar.Arada alamayanlara gene ufak kampanyalar yaparlar.Stoklayanlaro umrunda dahi olmaz o kampanya.

    Topluca protesto etmemiz gerekirken millet iki kat fazla aldı.Suçlayamıyorum kendi yararlarına inandıkları ilk fikri uyguladılar.İnşallah fiyatlar düşer.Ancak ben sempatimi yitirdim Xboxa karşı bu zaman kadar çok iyiylerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redshift

    Sen sor diye

    Alıntıları Göster
    Sanki biz sinekmi vızıldadı göremiyorum.. Leş kargası İçinemi oturdu çıkartamıyormusun..inan yazılarını görmemek çok güzel.. Ha cimerden cevap geldi.İşleme koyulmuş.Avukat Amcaoğlu siber suçlara ilgili Tv maddedine göre Sosya medyadan Taciz ve tehtitten YAKTI seni haberin olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Dark Poison- kullanıcısına yanıt
    Bence yıl sonunda psn plus ve xbox live fiyatları eşitlenecek. Ama kaç lira olacağını kestirmek zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zooe

    Sanki biz sinekmi vızıldadı göremiyorum.. Leş kargası İçinemi oturdu çıkartamıyormusun..inan yazılarını görmemek çok güzel.. Ha cimerden cevap geldi.İşleme koyulmuş.Avukat Amcaoğlu siber suçlara ilgili Tv maddedine göre Sosya medyadan Taciz ve tehtitten YAKTI seni haberin olsun

    Alıntıları Göster
    sen sor diye yazmak taciz olmuş demek :D
  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    Xbox live yüksekten salladı ama psn 300 tl fiyat koyarsa ayarlama yaparlar.Gerçi 300 tl de faiş fiyat,artık sonumuz hayır olsun ne denir ki...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zala_

    Ne diyon sen birader? Milleti özelden tehdit etmek falan? Yürü git konu dışında yap siyasetini. Yolda görse abi çekeceği adamları tehdit ediyor.
    Delikanlı olan tehdit ettiğime dair kanit gösterir, benim yazdığım yazıya ahlaksızca saldırıp üzerine iftira atmak anca sizler gibilere yakışır!

    Ben konunun ic yüzünü anlattığım halde bu ülke acılar çekiyorken kısa donla gezenler bana hırsız, doları ucuza alıp 7tlden sattı filan diyor!

    Bu ne hastalıklı bir şey! Hadi durumu tartışalım diyorum medenice, yok arkadaş anca hakaret, iftira!

    Tehdit etmişim varsa kanıtı olan ispat etsin, yoksa devlet ve hakkında iftira edeneleri CİMER'e sikayet ettiğim gibi iftira atanları da şikayet edeceğim, hodri meydan!
  • Özelden benlede daha önceden kavgavari konuşup cevap verince zamanım haram olsun yazmıştın. Yav bir konuyada katıl dolar yükseldi de ya. Evet belki 10 dolar yüksek olabilir fakat bu kendi içinde fiyat değişimi olmayacak demek değil. Hadi değiştirmedilerse de sene sonu dolar tahmini kurunu yazmışlardır. Hemen burada siyasetle giriş yapmaya çalışma bir kez de ya.

    Zaten millet iyice salaklaşmış xone fat kasayı xlive gold zamından sonra 1800₺(!!!!)'ye satıyorlar bırak protesto edelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidin kavganızı özelde yapın,sizin bış laflarınızı mı okuyacağız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek fiyatı gördüğünüz hiç bir şeyi almayın arkadaşlar. Forumlarda veya imza toplanan sitelerde konu açarak tepki göstermek işe yaramıyor. Xbox kullanmaya devam edecekseniz şayet, önümüzdeki 1-2 yıl için gold üyelik ve gamepass alın, oynamak istediğiniz 1-2 oyunu ise kalıcı kardeşlik veya p2 hesap alarak sahip olun.

    Her yeni çıkan oyunu aldıkça, bu firmalar olayı abartıp son kullanıcının tepesine binmeye devam ediyor. Kantarın topuzunu dlc satmaya başladıklarında kaçırdılar. Şimdi de saçma sapan fiyat politikaları ile bölgesel zararlar veriyorlar.

    13 yıllık xbox kullanıcısıyım, Microsoft Türkiye neyine güvenip fiyatlara zam yapıyor henüz çözebilmiş değilim. Playstation karşısında daha adam gibi, yeni çıkmış veya çıkacak exclusive oyunları yok. İnsan biraz utanır sıkılır ama nerdeeee.

    Yeni COD yeni BF mi çıktı almayın, eskisi ile devam edin. Çok zor değil inanın bana. Ben halen COD WW2 oynuyorum ve BOPS 4'ü almayacağım. Beğenmediğimden veya parasızlıktan değil, bu düzene tepki göstermek için almayacağım.

    Unutmayın, en büyük tepkiyi satın almayarak gösterebilirsiniz.




  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    kaçırdığınız nokta şu

    paramız 4 kat değersizleşti
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla farkındayım. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.