Şimdi Ara

XBOX LİVE VE GAMEPASS FİYAT PROTESTOSU ANAKONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Süperonline Ve xbox Arasındaki Olaydan Sonra bu konuyuda açma Fikri oluştu bende Bu konudan Devam ederek Xbox Türkiyeyi protesto edicez Ve fiyatların Makul seviyeye Gelmesini Talep edicez.Ülkemizde Dolar artışı Malum Ama Bu fiyat kullanıcı Dostu bir fiyat Değil.Xbox Türkiyeden Türkiye şartlarına Göre Fiyat talep ediyoruz..

    https://instagram.com/xboxturkiye?utm_source=ig_profile_share&igshid=1m90y49o914u
    Burdan Xbox a yazabilirsiniz



    XBOX LİVE VE GAMEPASS FİYAT PROTESTOSU ANAKONU
    XBOX LİVE VE GAMEPASS FİYAT PROTESTOSU ANAKONU
    XBOX LİVE VE GAMEPASS FİYAT PROTESTOSU ANAKONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 15 Eylül 2018; 14:39:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bura siyaset yeri mi?Hayır değil.

    Gel gelelim yok Trump uşağı cart curt.Yıllardır Abdnin isteği ile Esada artislik yapmadın mı?Onlar istediği için mültecilere bakmıyor musun?Sen orda pkkyı falan itmedin.Ypg haler taş gibi orada duruyor.Sen İşidiv urdun İşidden türbe kaçırdın.Gayet de terör eylemleri devam ediyor.Şu an azalmasının nedeni Ypg Esad gerilimi yüzünden Ypgye destek olmaya gittiler.

    Bunnu sebebi amerikanın intikam manyaklığı değil.Özel şirketlerde iş öyle yürümez.Microsoft gibi bir şirket Abd siyasetine göre iş yapmaz.Ülkende Tüm amerikan mallarına ekstra vergi uyguluyor.Onun eseri bu.

    Burda ülkemize savaş açtılar amerikan malı kullanmayın muhabbeti yapmayın azıcık gözünüzü açın.Bütün dünya tek bir elden bizi yok etmek istiyor psikolojisi de anca bizde vardır.Sen kendi ekonominin ayağına sıktın.İsteyen istedği fiyatlandırmayı yapıyor bizde burada ağlıyoruz
  • İmkânı olan üyeliklerine 1er yıl eklesin ve beklesin. Düzgün bir fiyatlama gelecektir. Yoksa kimse bu fiyata oynayamaz. O degil de yakında karaborsaya üyelikler düşer artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu İngilizceyle ciddiye almazlar hocam. :) Şaka bir yana önce Türkiye, olmadı geri dönüş alamazsak yurtdışı ile görüşme veya mailleşme sağlanabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erkka

    Bu İngilizceyle ciddiye almazlar hocam. :) Şaka bir yana önce Türkiye, olmadı geri dönüş alamazsak yurtdışı ile görüşme veya mailleşme sağlanabilir.
    Hocam elinizi Taşın altına koyun Şimdi eleştirme Ve Ti ye alma zamanı değil.Daha iyisini Yapabiliyorsan önerilere açığız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phil Spencer ede Twit attım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam xbox türkiye instagram sayfasına direk yazdım herkes aynı şeyleri yazarsa oyuncuların ne akdar kızgın oldugu anlasılır ne kadar çok insan okadar çok tepki ve fiyat düsüsü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asko56

    hocam xbox türkiye instagram sayfasına direk yazdım herkes aynı şeyleri yazarsa oyuncuların ne akdar kızgın oldugu anlasılır ne kadar çok insan okadar çok tepki ve fiyat düsüsü
    Aynen öyle onları bıktırıcaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tepkimizi gösterelim
  • Moral bozmak istemem ama, instagram veya facebook sayfalarından bu adamların ilgilenip cevap döneceğini hiç sanmıyorum. Zira ben sabah facebook üzerinden yazdım, sallamadılar bile.

    Twitter ve varsa mail adresleri üzerinden iletişim kurmak daha etkili olabilir.
  • arkadaşlar insanların ne kadar kızgın olgunu instagram xbox türkiyedeki son gönderisinde okadar belli oluyorki xbox susmayı seçiyor kimseye cevap vermiyor gold üyelikle ilgili heryerden devam
  • euro 15 lira olunca bin liradan verirler heralde

    abi ne gülerim bin lira
  • Yanlız euro olarak hesaplasalardı 70 tl olurdu 2 ay 1 yılın eski fiyatı olurdu
    Bu arada change . org linki atıldı mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 15 Eylül 2018; 22:26:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • düşmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez
  • Doğrusunuz fiyat aşırı artmış ama ülkenin gerçekleri de ortada be hocam
    Umarım düşer ama ihtimal vermiyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLAN

    düşmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez
    Hocam Düşer düşer merak etme hatta Düştüğü zaman seni alıntılayıp bilgi vericem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim inşallah düşerde benimle maytap geçer gülersiniz keşke düşse...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLAN

    düşmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez
    Sizi biraz geçmişe götüreyim. Xbox360'ın yurt dışı çıkış tarihi 22 Kasım 2005. Peki, Microsoft Türkiye Xbox360'ı ülkemize ne zaman getirdi? 19 Kasım 2012. Ürün geldiğinde teknik desteğini 3.parti bir firmaya yaptırıyorlardı. Yani destek hizmetleri yeterince iyi değildi. Zaten aradaki 7 yıl boyunca adı sanı duyulmamış firmalardan bu konsolu alıp kullanmaya çalışıyorduk. 3k belası yüzünden çöpe giden konsolların haddi hesabı yoktu. Xbox one ise gecikmeli olarak gelebildi.

    2012'den bu yana yaptıkları en iyi 3 şey.

    1-Xbox one x'i tüm dünya ile aynı anda ülkemizde satışa soktular ve 2699tl'sı olan fiyatı indirim yaparak, 1 ay boyunca 1999tl'sına sattırdılar.

    2-Xbox live gold ve gamepass üyeliklerinde, yeni üye olanlara çok ciddi indirimler yaptılar. 6tl'sına gamepass satıldı mesela.

    3-Teknik destek ekibi ve müşteri hizmetlerini çok iyi duruma getirdiler.

    Bu kadar şeyi yazma sebebim, Microsoft Türkiye hangi ülkede olduğunun fazlasıyla farkında. Ellerinde doğru dürüst konsola özel oyunu olmayan bir ürün var ve bu ürünü satmaya devam etmeleri için indirim yapmak zorundalar.

    İndirim yapmazlarsa olacakları kısaca yazayım. Playstation psn hizmetine zam bile yapsa, konsola özel oyunları olması ve zaman zaman çok ciddi indirimler yapması sebebiyle, xbox tarafından playstation'a çok fazla geçiş yaşanır. Adamlar Destiny 2'yi bedava verdi mesela.

    O yüzden Gears of war, Halo ve Forza ile, hele de bu fiyat politikası ile ömürleri çok uzun sürmez. Türkiye'ye geç geldiler ama gidişleri çok daha hızlı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 16 Eylül 2018; 0:21:0 >




  • Beyler almayacaksınız, baktılar değiştirmiyorlar, fiyatları eski haline getirmiyorlar, ne konsola oyun, ne Xbox Live alacaksınız. Bu şirketlerin dijital üyeliklerden para kaybetme ihtimalleri yok. 440 lirayken de almayacaksınız, 179 lirayken de. Çünkü çok fazla.

    Yurtdışında adamın senelik 60 birim paraya aldığını siz burada 180 birime alıyorsunuz, adamlar bir de 450'ye çıkarıyor. Lan günlük dolar kurundan hesaplasak zaten 370 lira yapıyor. Aradaki 70 lira kime gidiyor?

    Rusya, Brezilya gibi korsan oyunun çok kullanıldığı yerlerde senelerce bu firmalar yok fiyatından oyun sattı. Arjantin tüm ülkeler arasında en ucuz store. Almayacaksınız ki, adamlar fiyat düşürecek. Bu iş bellidir, bir şeye talep varsa, fiyat artar. Elbet artar.


    Yarın öteki gün 250'ye düşürdüklerinde, aaa düşürdüler falan diyeceğiz de, o da çok. Yani bu benzine 30 kuruş zam gelip, 1 hafta sonra 10 kuruş inince sevinmek gibi. Üstelik bu bir yazılım, fiziksel bir şey bile yok. Zevk tamamen. Almayacaksınız abi, gerekirse single oyun oynayacaksınız, almayacaksınız. Bu kadar basit.

    Benim tek keyfim bu, sadece oyun oynuyorum, sigaram yok içkim yok vs. diyecekseniz de, buyrun alın 179'dan, seneye 450 lirayı da öderken görürüm sizi. :) Bu adamlar daha 2 ay önce dolar yine uçuşlardayken ( 5 lira civarı ) 120 liraya 1 senelik Xbox Live sattı.




  • Erkka kullanıcısına yanıt
    Aynen çok haklısınız. 120tl'sına gold üyelik sattıklarında kardeşlik yaptığım kişi ile almıştık. Adam başı 60tl ödedik çokta iyi oldu. 450tl filan zaten verecek değilim.
  • 45 tl 1 ay için psikolojik sınırdır bence. 250 tl'de bir yıllığın. Bu seviyenin üstüne gelmesi türkiyede kötü sonuçlar doğurur bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.