Şimdi Ara

XboX icin direksyon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • G25 le Gt4 oynadiktan sonra artik zamani geldi : ) Fakat Nitro diye bir marka disinda direksyon bulamiyorum.. Yardimci olabilecek var mi acaba? Cildirmak üzereyim :) yada nitro hakkinda bilgisi olan var midir?



  • güncel : ) hala araniyorum :)
  • Ben MS Wireless Wheel ve Logitech DriveFX kullandım. Nitro'yu kullanmadığım için yorum yapamam. Ancak Kadıköy'deki Atik Elektronik'te Nitro direksiyonu 100 ytl'ye satıyorlardı.

    Eğer yarış konusunda fazla ciddiysen MS ve Logitech'i tercih etmen daha doğru olabilir. Ancak yine de yeni başlıyor, hevesli veya meraklıysan başka marka deneyebilirsin.
  • youtube ta xbox 360 ile kullanabileceğin direksiyonların incelemeleri bulunuyor. Kendi gözünle görüp karar vermen daha doğru olur. Direksiyonun kaç derece döndüğü feedback zorlama gibi özellikleri zaten g25 ten biliyorsundur. Baştan belirteyim g25 kalitesinde direksiyon xbox 360 için henüz yapılmadı, ona en yakın ayarda Microsoft Racing Wheel bulunuyor fiyatı biraz tuzlu ama değer mi dersen değer derim. Değerledirmen için birkaç model Logitech Drive FX MadCatz MC2 ve biraz daha dolaşman gerekecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldeberan -- 14 Mayıs 2008; 17:49:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.