Şimdi Ara

Xbox 360 vs One Gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Pc'de oynamak için Gamepad almayı düşünüyorum. Xbox'ların gamepad'lerini herkesin beğendiğini farkettim. Bu yüzden Xbox gamepadi düşünüyorum ama 360'ın gamepadi daha eski olmasına rağmen daha kullanışlı gibi şuradahttps://www.youtube.com/watch?v=5Cuo7JFI33s Enis Kirazoğlu'nun One gamepad'i için yaptığı eleştiri bana mantıklı geldi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walter61 -- 10 Şubat 2018; 12:47:10 >



  • Enis Kirazoğlu'nun XONE gamepad'ini bu kadar eleştirmesinin birinci sebebi kendisi azılı PS4 fanıdır, ikincisi rakiplerine göre pahalı olduğu içindir. Başka bir sebebi yok. Ben hem xbox360, hem de xbox one s wireless beyaz renk gamepad kullanıyorum. Yıllarca xbox360 gamepad kullandıktan sonra xbox one s gamepad aldım, bir kere xbox one gamepad'te RT-LT tuşları daha bir ergonomik daha bir rahat olmuş, yağ gibi kayıyor deyim yerinde ise, analog stickler xbox one gamepad'te daha iyi, 360'da daha bir sert gibi, bunu xbox one s kullandıktan sonra hissettim ben. Ürüne bok atıyor değilim, yanlış anlaşılma olmasın. Xbox one s'in en sevdiğim yönü 20 liralık bluetooth ile çat diye Windows 10'a tanıtabilmem oldu. Onun dışında taş gibi ömürlük gamepad'ler bence xbox gamepad'leri.
  • Anladım hocam, saolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7A1E308D7

    Enis Kirazoğlu'nun XONE gamepad'ini bu kadar eleştirmesinin birinci sebebi kendisi azılı PS4 fanıdır, ikincisi rakiplerine göre pahalı olduğu içindir. Başka bir sebebi yok. Ben hem xbox360, hem de xbox one s wireless beyaz renk gamepad kullanıyorum. Yıllarca xbox360 gamepad kullandıktan sonra xbox one s gamepad aldım, bir kere xbox one gamepad'te RT-LT tuşları daha bir ergonomik daha bir rahat olmuş, yağ gibi kayıyor deyim yerinde ise, analog stickler xbox one gamepad'te daha iyi, 360'da daha bir sert gibi, bunu xbox one s kullandıktan sonra hissettim ben. Ürüne bok atıyor değilim, yanlış anlaşılma olmasın. Xbox one s'in en sevdiğim yönü 20 liralık bluetooth ile çat diye Windows 10'a tanıtabilmem oldu. Onun dışında taş gibi ömürlük gamepad'ler bence xbox gamepad'leri.
    Xbox one gamepad kullanıyorum. Lb ve rb tuşları çok sert. Basmak zor oluyor. Özellikle fifa da. Lt ve rt kullanıyorum bu yüzden. Xbox 360 gamepad de çok daha rahattı bu tuşlar. Lb ve rb tuşlarını beğenmeyen pek görmedim ama beni çok rahatsız ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her 2 üründe bende mevcut titreşim hissi ve kullanım kolaylığı olarak kablolu 360 tek geçerim.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Hocam One'ın hiç artısı yok mu yani?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walter61 W kullanıcısına yanıt
    Benim kendi kullanım senaryolarım da yok ne yazık ki l.Elimde 2 tane xbox öne 1 tanede one s kolu var ayrıca razer üretimi xbox destekli kolda var.Kisaca çıkmış bütün kollar bende duruyor çünkü zamanında çok denemiştim.



    Benim için en iyisi xbox 360 orjinal xbox için olan kablolu kolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, sağ olun cevap için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam konuyu ocakda acmissin ay olmuş Kasım gerçekten hala karar veremedi mi one mi 360 mi ? :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt
    Yok hocam daha düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizce bu orijinal midir?
    https://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-ve-pc-icin-orjinal-kablolu-oyun-kolu-gamepat-392916757#product-seller-info

    Epey referansı var ama insan yine de tereddütte kalıyor.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    bu xbox için yalnız. pc desteği yok. pc için olanın kutusunun kırmızı olması gerekiyor. benim xbox360 gamepad'in analogu da bozuldu yenisi için araştırıyorum. orjinal olduğuna inandığım bir satıcı henüz bulamadım.
  • mrjin kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. Ben de kablolularin hepsi uyar sanıyordum.

    Benim kolu da pc tanimamaya başladı. Xbox one kolunu amazon 170 e satmış kaçırdık tekrar denk gelsek keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    hadi ya kaçırmışız. ben gece 220'ye ds4 aldım teknosa'dan. parayı sahte bir xbox koluna vermekten iyidir diye düşündüm. black friday indirimlerinden kovalayabilirsin. xbox one kolu pc ile uyumlu ancak haddinden fazla pahalı ve zorunlu olarak bluetooth ile kablosuz kullanmak gerekiyor.
    not: kanka senin yukarıda attığın linkdeki xbox360 kolu kablosuz. ben o hataya 3 sene önce düştüm. siparişini verdim eve bi geldi kablo yok tekrar iadesini yapıp kırmızı paketli pc ile uyumlu olan kablolu gamepad'i aldım. o da 3 sene idare etti şimdi tırtladı işte..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjin -- 23 Kasım 2018; 14:18:14 >
  • Arkadaşlar ben de xbox 360 kablolu gamepad arıyorum da, şu linkteki orjinal midir emin olamadım, yorumlarda orjinal demişler ama siz ne düşünüyorsunuzhttps://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-360-common-controller-win-kablolu-uzaktan-kumanda-hem-pc-hemde-xbox-360-uyumlu-p-GAMEMIC00005
  • emre510 kullanıcısına yanıt
    Dostum ucuz satan satıcılar Gençler elektronik , karnaval teknoloji vs mağazada 30-60 derecelendirmesi var adı sanı belli değil işin açığı burdan ne yazsak boş çakmada çıkabilir. Salatalıkta yollayabilir. Hiçbirşey yollamadan iptalde edebilir.



    https://www.amazon.com.tr/Microsoft-Xbox-Kablolu-Oyun-Uyumlu/dp/B0056XGG40/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1543526942&sr=8-1&pi=AC_SX110_SY165&keywords=xbox+360&dpPl=1&dpID=41XGgAbfZ%2BL&ref=plSrch



    Aynı mağaza burda 123tl den satıyor komedi



    https://www.amazon.com.tr/sp?_encoding=UTF8&asin=B0056XGG40&isAmazonFulfilled=0&isCBA=&marketplaceID=A33AVAJ2PDY3EV&orderID=&seller=A3LSTV1THUPFJ0&tab=home&vasStoreID=



    Buda satıcının yorumları adam düzgün satış yapmamış yorumlarıda sildirmiş. Gözüken 4 yıldız aslında olan 2 yıldız...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler, internetten baktım da bu kırmızı kutular yan sanayi ürünüymüş ki gençler elektronik vb. yerlerin yolladıkları da kırmızı kutu zaten arkasında çince bir şeyler yazıyor. Orjinal xbox 360 gamepad bulmak zor gibi, sanırım en mantıklısı one s gamepad almak.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Hocam xbox 360 kolu one s de çalışıyormu peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flatron58 kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum xbox yok bende ama zamanında xbox 360 ve pc için aldığım arcane stick arkadaşımın xbox one nın da çalışmıştı.Mantıken oda çalışır aynı donanım için de ki.

    Arcade stick Mad Catz Street Fighter V PC and xbox 360 versiyon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 24 Mart 2020; 15:11:39 >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında almıştım pc uyumlu xbox360 gamepad o wifi olan aparatlı olandan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.