Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.639
Cevap
115
Favori
148.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyzade_1905 kullanıcısına yanıt
    Yurticinde güzel kılıf bulamadım bu modelden aldım bekliyorum gelmesini
    https://www.hepsiburada.com/
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Hocam link açılmadı
  • beyzade_1905 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada uygulamanız olmadığından açılmamış olabilir hocam ss atayım ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten güzelmiş teşekkürler hocam bende sepete attım 3 Mayıs diyor tahmini
  • Neredeyse tüm cihazlarımda Dux Ducis kullanırım. X6 Pro aldığımda Türkiye'de satışta olmadığı için aliexpressden sipariş etmiştim. Kılıf gelene kadar cihazi elden çıkardım. Yanında zore silikon kılıf ile birlikte 220 liradan verebilirim alacak olana.

    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★




  • Kamerada makro çekim ayarını bulamadım nasıl çekebiliyoruz acaba?
  • Sarı renk almıştım, daha 10 gün oldu bugün farkettim kenarları kirlenmiş siyahlasmaya başlamış, mecburen içindeki kılıfı taktım, ama.cok kaba bu rengi de görünmüyor doğal olarak, sanırım sarı renk kullananlar için seffaf kılıf daha güzel olur
  • Menalos kullanıcısına yanıt

    Ben düşünebilirdim ama kargo fiyatları facia olmuş

  • general4242 kullanıcısına yanıt

    Kameraya girince yukarıdan aşağı kaydırın orada makro seçeneği mevcut hocam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 16 Nisan 2024; 21:21:46 >
  • Telefondan çok memnunum, benim ihtiyaçlarımı karşılıyor fakat fabrikasyon gelen ekran koruyucu benim çocuklara 1 ay dayandi bugün kenaridan yırtıldı, orjinal kılıfı ile uyumlu memnun oldugunuz bir ekran koruycu var mı, hatta üzerindeki mevcut koruyucu dan alma şansımız var mı arkadaslar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyhonor -- 16 Nisan 2024; 21:44:4 >
  • Arkadaşlar fiyat performans olarak bu cihazdan almayı düşünüyorum. Önerileriniz var mı ? Cihazdan memnun musunuz ? Kronik sorunu var mı ?
  • spyhonor kullanıcısına yanıt

    Ben bundan sipariş ettim biraz önce

  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, denedikten sonra memnun kalırsanız yazabilir misiniz, özellikle ekran koruyucu orjinal kılıf ile uyumlu olursa bende alabilirim.
  • shunter kullanıcısına yanıt
    Ben iphone 11 den geçtim. 2 gündür kullanıyorum daha tabi. Bir sorun yaşamadım. İslemcisi cok guclu oldugu icin hyperosun ağırlığını ve stabil olmayışını kurtarıyor. Yine de samsung un one ui arayüzünü daha stabil ve güzel animasyonlu buluyorum. Hyperos daha yeni çıktı ileri sürümlerde stabilize edip pilde de iyileşmeye gidilir umarım.
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak pil sıkıntılı galiba gördüğüm kadarıyla hocam ?
  • spyhonor kullanıcısına yanıt

    Tabiki bilgi veririm

  • quote:

    Orijinalden alıntı: shunter

    Arkadaşlar fiyat performans olarak bu cihazdan almayı düşünüyorum. Önerileriniz var mı ? Cihazdan memnun musunuz ? Kronik sorunu var mı ?

    S23+ sonrası performans tarafında üzmedi beni, fiyatının üstünde performansı var. Ana kamerası gündüz ve yeterli ışığın olduğu kapalı ortamlarda başarılı. Ön kamera yeterli. Batarya tarafında gün içinde mobil kullanım yoğun olacaksa günü çıkarmayabilir, şarj cihazını yanınızda taşıma imkanınız varsa veya şarj imkanınız olan bir yerde olduğunuzda 15 dakikalık şarj ile günü rahatlıkla çıkarırsınız. Reklam konusu en çok düşündüren şeydi beni, bir kaç video izleyerek gereken ayarlamaları yaptım ve kutudan çıktığından beri 1 kez reklam görmedim. Evet biraz uğraştırıyor ama reklamsız kullanım mümkün. Şebeke sorunu, bluetooth kopma sorunu yaşamadım. Çin marka saat ve huawei kulaklık mevcut. Cihazın en sevdiğim tarafı ekranı diyebilirim, bugün güneş altında kullandım full parlaklığa çıktığında sorunsuz ama mutlaka kaliteli, iz kir yapmayan ekran koruyucu şart. Mevcut koruyucu çok çabuk kirleniyor ve ekran kalitesi ölüyor resmen. Uzun oldu ama detaylı, faydalı oldu bence.


    Öneri olarak Honor 90, A55, Nothing 2a bu fiyat bandının en iyileri diyebilirim. Benim tercihim X6 Pro oldu, memnunum şimdilik.





  • HyperOS'ta iyileşme ve düzeltmeler yapılıncaya kadar, telefon demode olur.


    Yani xiaomi cephesinde, iyileştirme ve düzeltmeler hemen yapılmıyor. Yıldan yıla ite - kaka bir düzeltme veriyorlar. O da yarım yamalak...


    Belki 3 - 4 yılda hyperOS'taki iyileştirmeleri tamamlarlar. Ama bu 3- 4 yıl içindeki telefonlardaki bataryalar da doldur - boşalt nedeniyle, dayanım kapasitelerinde zafiyet başlıyor.


    Zaten 3 - 4 yıl sonra, daha cazip özellikli telefonları satın alma eğilimi içinde olacağımız için x6'nın esamesi okunmayacak.


    3 - 4 yıl sonra yeni modellerden birine geçince, o modeldeki yazılım aksaklıklarını konuşmaya başlayacağız.

  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

    Ben ekran üzerinde gelen koruyucu adı altındaki jelatini söktüm hocam , bir işe yaramadığı gibi ekranın güzelliğini de engelliyor, sipariş ettim biraz önce , ekranın güzelliğini görmeyeceksek bile üstündeki işe yarar birşey olsun bari...

  • shunter kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 gündür kullandigim icin bilemedim ilk gunlerde de hizli biter zaten,
    İphone 11 den gectigim icin (bataryasi da eskimisti) x6 pro daha iyi geliyor su an. Mesela bugün ogleden once full sarjdan cektim. 15 dk once 38 deydi sarj. Taktım şarja 88 de geri çıkardım su an. Baya hızlı sarj oluyor.
    5000 mah ın hakkını veriyor mu ileride göreceğim. (Mah karşılaştırirken androidlerle karşılaştırılmalı ios cihazlar ın pil tüketimi cok verimli olduğu için birebir karşılaştırmak yanlış olur)
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.