Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fiiliyol , fiiliyol Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (6 Mobil) - 12 Masaüstü7 Mobil2 Android
5 sn
2.603
Cevap
116
Favori
145.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
96. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

    Hızın Yeni Hali
    Amiral gemisi MediaTek Dimensity 8300-Ultra
    OIS özellikli 64 MP üçlü kamera
    67 W turbo şarj
    5000 mAh (typ) batarya
    12 GB + 512 GB*
    LPDDR5X + Evrensel Flaş Depolama (UFS) 4.0

    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

    WildBoost Optimization 2.0
    FEAS 2.3 akıllı çerçeve sabitleme teknolojisi, oyun oynarken toplam güç tüketimini optimize etmek için DDR'yi tamamen mobilize edebilir. Olağanüstü akıcı oyun deneyimi için büyük boyutlu oyunları hızlı bir şekilde yüklerken sabit parlaklık ve kare hızı elde edin!

    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

    Güvenlik
    Ekran içi parmak izi sensörü&Yapay Zeka Destekli Yüzle Kilit Açma

    İşletim Sistemi
    Android 14 & HyperOS
    3 yıl ana güncelleme
    4 Yıl güvenlik Güncellemesi

    6,67 inç Flow AMOLED
    1,5K CrystalRes Ekran

    LiquidCool Teknolojisi 2.0

    Xiaomi tarafından geliştirilen çift yongalı sistem
    POCO Pil Yönetimi
    Ağır yük koşullarında akıllı şarj
    Geceleri akıllı şarj
    Pil Sağlığı 3.0

    X6 PRO İNCELEME VİDEOSU

    https://www.youtube.com/watch?v=aCpGe-YMIvg

    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

    pil süresi ile ilgili öneri

    X6PRO uyumlu Gcam

    8/256 Antutu Skoru
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

    8/256 Yazma ve Okuma Hızları
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★


    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★


    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★






    quote:

    Bilinen halihazırda devam eden bazı sorunlar/problemler

    Bazı GPS sorunları. Konum,pusula vb. stabilize sorunları.
    Bazı araçlarda android auto bağlantı problemleri mevcut.
    Normal kullanımda stand-by (bekleme) modunda pilin hızlı gitmesi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 15 Mart 2024; 23:1:32 >







  • Eğer öyle ise çok iyi ya. Maps direction sorununu da "Google konum doğruluğunu iyileştir" ayarıyla çözebiliyorum. Telefonun kamerası hariç bir sorunu kalmıyor cidden, zaten kamera olayını da almadan önce çoğu kişi beklentiye gitmeyerek alıyor diye tahmin ediyorum.

    Yaklaşık ilk ön satışta aldım ve 1-2 aylık kullanım deneyimime göre birkaç yorum yapmak istiyorum.

    Telefonun performansına vs. denebilecek bir durum yok. AI Proximity Sensör için bence başarılı yapmışlar ben hiç sorun yaşamadım. Kullanımda hissetmeyecek isek isterse çaput koysun adam beni ilgilendirmiyor şahsen. iOS'dan geçtiğim için NFC ile kartla ödeme vs. harika oluyor kartımın yanımda olmadığı zamanlarda. Ayrıca cihazın AMOLED HDR10+ ve Dolby Vision özellikleri de inanılmaz başarılı bence. Cidden premium hissettiriyor. Oyun performansından gayet memnunuz zaten ve 120hz özelliğini de ben sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca diğer Android cihazlara sıkça gördüğüm Gestures aralarındaki takılmaları bu cihazda yaşamıyorum.

    Telefonu gömmek istersek her türlü kıl tüy yün bulunabiliyor fakat arkadaşlar herkes bir şeyin farkında, bu özellikleri bile barındırmayan premium cihazlar 40k'dan başlıyor. Xiaomi/poco size birçok özelliği ve performansı yarı fiyatından daha düşüğe sağlıyorken bence eleştirirken biraz acımasız olmamak gerekiyor.
    İade eden arkadaşlar, tamam iade ettiniz. Yeni ufuklara yelken açsanız da hevesimizi kırmasanız
    Şöyle iade ettim, böyle iade ettim diye kendi zamanınızı harcamayın boşa hem. Madem değmiyor. Ben olsam ilgilenmem bir daha.
    Bu kadar kötü bir telefon mu ki? Ya da telefon konusunda çok bilgili, titiz, mükemmelliyetçi olduğunuz için hassassınız. Kinaye yapmadım bu arada. Cidden söylüyorum. Olabilir yani. Özellikleri bakımından çok güzel yorumlar okuyorum başka yerlerde. Ben anlamadım
    Arkadaşlar merhaba, S23 Plustan bu cihaza geçen birisi olarak cihaz hakkında kısa kısa deneyimlerimi paylaşmak istedim. Alacak kişilere faydası olur umarım.

    Öncelikle S23 Plus için hayatımda kullanırken en çok keyif aldığım cihaz diyebilirim ki 1 hafta 15PM kullanıp tekrar S23 Plusa dönmeme neden olacak kadar başarılı bir cihazdı kendisi.

    Cihazda UFS 4.0 depolama, LPDDR5X Ram, Bluetooth 5.4 gibi son teknolojiler yer almakta. Oyun açılışları, veri kopyalama hızlı ve kablosuz bağlantıda gecikmesiz deneyim yaşatıyor. Bu fiyat bandında donanım anlamında en üst seviyenin bulunduğu tek cihaz diyebilirim.

    Ekran, işlemci ve ses kalitesi olarak kesinlikle üst sınıf cihazlarla yarışabilir seviyede olduğunu söylemek istiyorum.

    Ekranın akıcılığı, parlaklığı, otomatik parlaklık kapalı olsa bile güneş altında otomatik parlaklığı arttırma seçeneğinin olması, netliği gerçekten başarılı. Ayrıca 1920Hz PWM yani ekran karartma değeri var ki düşük parlaklıklarda göz yormayan bir yapıya sahip.

    İşlemci ve gpu performans anlamında günümüz oyunlarını rahatlıkla oynatan güce sahip. Pubg, cod, yeni çıkan optimizasyon sorunlu warzone dahil akıcı şekilde oynayabiliyorsunuz. Eksi olarak uzun süreli oyun oynadığınızda ısınma yaşanabiliyor ki bu eski cihazımda da olan bir durumdu. Bu anlamda işlemci başarılı olmuş.

    Batarya tarafında gün içinde mobil veri ağırlıklı kullanım yapılacak ve tadında oyun oynanacaksa akşam eve dönmenizi sağlar, kullanım senaryonuza göre yatana kadar sizi götürür. Oyun tarafı ağır basar ve sık görüşme gerçekleştirilirse biraz zorlanabilirsiniz. Wifi ile gerçekten başarılı bataryaya sahip. SD işlemci olmuş olsaydı 1 tık daha iyi olabilirdi. Yazılımında bataryaya etkisi büyük, zamanla daha iyi optimize edilebilir.

    Gelelim yazılım kısmına, ben hayatımda ilk kez Xiaomi markasına ait bir cihaz kullanıyorum ve eski cihazımı ne kadar çok sevdiğimi, kullanırken keyif aldığımı söylemiştim. Bu cihazı kullanırken de keyif aldım gerçekten. Eksikleri var tabiki ama eski cihazımdan kalan kullanım alışkanlıklarımı ve ayarlarımı tamamen yapabiliyorum. Üstüne ufak ama mutlu eden görsel geliştirmeler de buldum. Anlık kasma, takılma, donma veya absürt bir şey yaşamadım. Menüler arası geçişlerde, uygulama açılışlarında çok nadirde olsa yavaşlamalar oluyor. Zamanla daha iyi olacağına inanıyorum.

    Kamera kısmını bence konuşmaya gerek yok. Bu cihazı alacak kişinin kamera ile işinin olmaması gerekiyor veya bu cihazı alırken kameradan beklentisi olmamalı. Kötü mü? Hem evetx hem hayır. Gündüz dış çekimlerde ve yeterli ışığın olduğu iç çekimlerde beni fazlası ile tatmin etti ana kamerası. 20K için iyi bir ana kameraya sahip. Gece çekimleri ve düşük ışıkta benim için kötü. Ön kamerayı beğendim, ana kamera için söylediklerim geçerli.

    Benim en büyük sorunum cihazın büyüklüğü, S23 Plus boyut anlamında benim sınırlarımı temsil ediyormuş onu anladım. Arada hemen hemen 0.5cm gibi bir uzunluk farkı var ve zorlanıyorum kullanırken. Cihazı almadan mutlaka deneyimlemenizi öneririm.

    Kısa olacaktı ama cihazın olumlu yönleri fazla olduğu için yaz yaz bitmedi.

    Poco F6 beklenir ancak 25K+ bütçe ayırmak gerekiyor. Dolar kurunun ne olacağı belirsiz olduğundan daha fazlası olabilir.

    Yanlışım ve hatam olduysa affola, iyi forumlar.

    Aynen üstad hay ağzına sağlık...


    Pil ömrüyle alakalı benden daha takıntılı adam yoktur ama cihaz yeni,arayüz yeni,andorid 14 xiaomi markası bazında yeni yeni dağıtılır durumda vs evet dengesizlik var bende kimi zaman 9 kimi zaman 7 saat alıyorum ama şarja takınca 20-100 arası takribi 35 dakikada doluyor yani ölmedik ! S23'ten geçtim ama şarj onda daha iyi gitse de 15 watt ile 2 saatte,25 watt ile 1 saat 10 dakika dolayında doluyordu,ani bir ihtiyaç için şarja taksan bekle babam bekle neyse pille alakalı sorunlar kimine göre olsa da kısa sürede şarj edip çözüyoruz ayrıca güncellemeyle düzelecektir,kullandığım dimensity işlemcili tel sayısını unuttum merak etmeyin pil konusunda hepsi stabildi ve asla sorun yaşamadım bu da zamanla güncellemelerle rayına girer.


    Diğer sorunları yazanlar var,ekran titreşimiymiş,aodmuş,klavyeymiş kısaca arayüzle hyperos ile alakalı sıkıntılar paylaşılıyor eee abi miui ya da xiaomi zaten yazılım sorunlarıyla ünlenmiş bir anda hyperos ile ilk güncellemede sihirli değnek mi bekledik ? Hyperos ile zamanla düzelecek ya da aynı sıkıntılarla kalacak ama dakika bir gol bir zaten senelerdir olan arayüz sorunlarını bu cihaza özelmiş gibi sallamak kolay.


    Honor 90'la,galaxy s23 fe ile ya da galaxy s21 fe ile kıyaslasyanlar görüyorum,honor da samsung üretimi pille alakalı verimsiz bir işlemci var,kamerasına lafım yok ama benim telefon odağim kamera değil,kamera odağı olan birinin de poco ile işi olmaz zaten aksi halde çok afedersiniz bilgisi kıttır.Ekran da kavisten dolayı başkalarınca sevilebilir ona da lafım yok ama onun da arayüzü uçup kaçmıyor ne müzik uygulaması ne video oynatıcı örneğin marka uygulaması yok ha marketten indirir geçersin ayrı ama honor da her haltı yapıyor değil onu anlatmak istedim.


    S21 fe ya da s23 fe samsung'a marka olarak,kalite olarak lafım yok,kamerada da iyidir,arayüzde iyidir ama exynos 2200 ya da s21 fe eskisindeki exynos ya da yenisindeki sd 888'de verimlilik,ısınma ve pil tüketimi sorunlu işlemciler,merak eden buyursun forumlarına baksın 5 saati alan şükrediyor kimi yüksek süre alınca hayretler içinde kalınıyor,exynos'un yeni nesilleri yani A54 de olan 1380 ya da s24 de olan 2400 toparlanmış ya da toparlanacak gibi yorumlar var ya da öyle veriler var ancak eski exynosların da ısınan,sıkıntılı,verimsiz olduklarını bilmeyem yok.


    Ben 256 versiyonunu 15.500'e aldım bu rakama bu kurlarla,bu devirde işlemci,donanım olarak muadili yok varsa buyrun yazın yok,bunu alırken kamerayı tahmin ederek aldım,arayüz yani miui,hyperos olası sıkıntıları bilerek aldım kısaca bu fiyata bana göre olabilecek en f/p cihazını aldım ha tabi bahsettiğim riskleri de satın aldım yani bu paraya bu riske değer dedim zaten hiç bir sorun olmasa,metal kasa,cam kapak,titanyum vs olsa,xiaomi yazılımı sorunsuz olsa,şu da olsa bu da olsa zaten bu rakama rüyamızda görürdük.


    Geçen sene realme gt 2 pro kur 16-17 liralarda dolanırken 13.500 liraya satıldı diye infial yarattı,onunda ekranı uçup kaçmıyordu,işlemcisi sıkıntılı ve performans sorunları vardı,pil desen en rezil realme performansıydı (kullanmadığım realme cihaz kalmadı),otomatik aydınlatma sensörü sorunluydu vs dertsiz tasasız değildi ama bu kadar konu olmadı yılın f/p cihazı oldu ortalığı salladı.


    İlk günlerde bir hevesle kendimce katkı vermek için yazdım,çizdim ama akabinde şu sorunlu bu sorunlu iade ediyorum,ettim vs başka bir şey görmedim,bende yazmayı kestim,sorunları tabi yazalım,iade edeceksek tabi edelim kimseye akıl vermek haddim değil ama sorunlarını da bir kere yaz,iadeni de bir kere yaz,sabah akşam forumda aynı şeyleri yazma birader,kimse senin olumsuzluğundan etkilenmek zorunda kalmak durumunda değil,sizin olabilir ama herkesin de iade edip 3-5-10 daha koyup başka cihaza geçecek maddi imkanı da olmayabilir,her şeyden olumsuz etkilenip sizin iki kelimenizle kendini zora sokabilecek durumda insanlar olabileceğini de dikkate alın lütfen...


    Kullananlara sorunsuz günler,iade edenlere yeni cihazlarıyla mutluluklar dilerim,bu başlıktaki son yazımı paylaştım kimseyle bir polemik peşinde değilim o nedenle okuyan sağolsun ama yanıt verip cevap beklemesin bu negatiflik beni yordu sadece benle aynı düşüncede olanlar adına fikrimi paylaştım.


    İyi Forumlar...

    cümleten selamlar, para kıyıp bir çılgınlık yapıp poco x6 pro aldım. 1 haftadır kullanıyorum. Kısa kısa başlıklar halinde küçük bir inceleme yazısı yazıyım dedim. Öncelikle cihaz fiyatına göre bu parayı kesinlikle hak ediyor. Benzer fiyat aralığında samsung a54 nothing phone 2a var. Başka bir alternatif ikinci el flagship telefonlar iphone 12 veya 13 yada s22 gibi. Hiç iphone kullanmadım androidte olan özgürlüğe alıştığım için tüm iphone serilerini eledim. Geçelim incelemeye.


    1)Ekran : bu cihazın sanırım en iyi yanı ekranı. 4k içerik izlemek adeta keyif veriyor. Ama bu zevki sadece telefonu alınca ilk 1 hafta çıkarıyosunuz sonra yine 720p izlemeye dönüyosunuz. çünkü yüksek çözünürlük bataryanın adeta içinden geçiyor.


    2)İşlemci: işlemcisi snapdragon 8 gen 1 ile kafa kafaya hatta bazı durumlarda önde bile, telefon gerçekten çok hızlı arkadaşlar. Yani parmağınla birşeye dokunmanla açılması bir oluyor. Cihaz çok ama çok hızlı. Benchmark skorlarını çok fazla önemsemeyin günlük kullanımda aradaki farkı anlayabilecek bir babayiğit tanımıyorum daha. Anca sayı ve rakamdan ibaretler zaten. Bu cihaz uzun ömürlü kullanımda kolay kolay yavaşlamıcaktır.


    3)Depolama: 8/256 ve 12/512 iki çeşit var ben 512lik olanı aldım çünkü uzun süre kullanıcam diye. Zaten şuan cihazda pek bi uygulama yok ama 30 gb dolu ve kamerada 64mp foto çekerseniz 15mb civarı yer kaplıyo. 4k video vs çekerseniz bu alan hızla dolacaktır. O yüzden aklınızda bulunsun. Depolama hızıda epey tatmin edici. Google playden bir uygulamayı kurması 1 saniye falan sürüyo. İşlemci ve depolama yanyana gelince tadından yenmiyor.


    4)Hyperos : Sanırım beni en çok sinir eden galeri ve mi arayüzünün karmaşıklığı + reklamlar. Cihazı aldım alalı reklam görmedim çünkü her uygulamaya girip teker teker kapattım. Bloatware uygulamar var onları adbtool ile 5 dakikada cihazdan silebiliyosunuz. Daha önce samsung kullandığım için One UI kesinlikle Hyper OS u tokatlar.


    5)Kamera : kamerayı millet çok gömmüş sebebini anlamadım. Bence kamera bu fiyat için idere eder. S24 veya iphone 15 kalitesi beklemeyin, düşük ışıkta detaylar biraz kayboluyor. Gündüz çekimi ve 64mp fotoğraflar bence gayet tatmin edici. Eğer işiniz vlog veya içerik çekmek değilse kamera sizi mutlu edicektir. Zaten tüm özellikleri iyi olsa orta seviye değil flagship cihaz olurdu. Bu arada kameradaki tat eksikliğini Gcam kullanarak bi tık çözebilirsiniz. GCAM ile çekilen fotolar daha detaylı ve renkler daha canlı çünkü GCcamde foto çekinde 1 saniye bekliyosun. Cihazın kendi uygulamasında fotoğrafı direk çekip sunuyo . Bu aradaki fark ise Gcam'ın daha detaylı fotoğraf sunmasını sağlıyor. Tercih meselesi. Ben normal kamera uygulamasıyla yoluma devam ediyorum.


    6)Batarya : Hızlı şarj gerçekten hızlı bundan önce Samsung Note 8 kullanıyodum 18W ile 1 saat 40 dakika bazen 1 saat 20 dk da cihaz %100 oluyodu. Bu cihaz ise 45 dakikada %100 oluyor. Eğer dışarıda olursanız gps, mobil veri açık ve ekran parlaklığı full olacağı için batarya biraz hızlı tükeniyor. Evde ise 8-9 saatleri görebilirsiniz. Ben pek kullanmadığım için bazen 2 günde 1 şarj ediyorum. Bazen hergün 1 kere şajr ediyorum. Mesela full parlaklık 1080p youtube videosu 30 dakika izleme sonunda batarya %76 dan %72 ye düştü. Eğer parlaklığı otomatik yapıp videoyu 480p veya 720p yaparsanız bu biraz daha az düşmeye sebep olablir. 20 dakikalık 3dmark extreme wild testinde %94den % 87 ye düştü. İşlemci çok hızlı ekran büyük ve çok parlak o yüzden bu iki arkadaş bataryayı çabuk bitirebiliyor.


    Önceki cihazım note 8 olduğundan bu cihazla arasında çok fazla fark ve artılar var. O yüzden cihazdan mutluyum. Gittiği yere kadar benimle birlikte. Bu arada x cihaz alınmaz y cihazı bekliyorum diyen arkadaşlara lafım şudur " eğer telefona ihtiyacınız varsa alın geçin arkadaşlar, x model y model çıkıp ülkeye gelene kadar zaman geçicek sonra yeni model duyurusu yapılcak bu seferde aa dur şu model çıksın onu alıyım 4 ay bekleyip diceksiniz. Bu döngüye girmeyin cebinize uygun hangi cihaz varsa alın geçin " Fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir cihaz. Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın :)


    Selametle

    DH ölücüsü  

    Normalde hiç yorum yapan biri değilim bu tür konulara ama burada birşeyleri düzeltmeyi mecbur hissettim resmen. Telefonu beğenmeyip üstüne birde gömenler gitsinler aynı hız değerlerine yada yüksek değerlere sahip cihazlara 35 40k hatta 50k 60k para bayılabilirler. Kimse kusura bakmasın bu fiyata neredeyse oyuncu seviyesinde cihaz bulmuşsunuz birde ağlayıp zırlıyorsunuz yok batarya daha iyi gitseydi yok kamera iyi çekseydi bu fiyata ne bekliyonuz kafanızda nasıl bir cihaz hayal ettiniz bilmiyorum bu ne amiral gemisi nede üst seviye bi gaming cihaz. 20k ve altına zaten bu devirde artık kamera işlemci vb. yüksek değerlere sahip bir cihaz kalmadı. Ben çok memnunum bana göre taş gibi telefon iyikide almışım 12 512 aldım memnun olmadığım hiç bir yönü yok. Hızlı mı şarj bitiyor 67W şarj cihazı vermişler tak yarım saatte 0'dan 80 olsun kamera vasat mı bence hayır ama beğenmeyenlere app store da bir çok kamera uygulaması var ya da alternatif google kamera eğer pro fotoğrafçı değilseniz bunlarda işinizi çok iyi görecektir. Cihazdaki İşlemci sıralamada ilk 5'te depolaması ise amiral cihazlarda olan UFS 4.0 12 RAM 512 Hafıza Ekran ve kalitesi çok iyi 1800nit parlaklık vs. daha yazmadığım bir çok üst seviye özellik mevcut bu cihazda. Android 14 ile çıktı ve 3 sene daha güncelleme alacak güncelleme aldıkça daha da gelişeceğini inanıyorum. Telefonun hızı akıcılığı oyun performansı bu fiyatlara göre üst düzeyde teli gömenlere aldanmayın daha da fiyatı yükselmeden yeni cihaz arayanlara kesinlikle almalarını tavsiye ediyorum.
    Ben arkadaşlarıma aldırıyorum yavaştan, çevreme de öneriyorum.

    Cihazı almadan incelemelerini çok izledim. Ekranı, işlemcisi, ekran parlaklığı, güncel bağlantı teknolojileri, hoparlör ses kalitesinin amiral seviyede olduğunu ifade ediyorlar. Kullanmaya başlayınca bunu anlıyorsunuz zaten.

    Kamera tarafında eleştirende var yeterli diyende. Cihazı almadan önce bu incelemeleri izlediğim için beklentim düşüktü ama kullanmaya başlayınca kamera beni fazlası ile tatmin etti. Zaten kamerası çok övülen Honor 90 ile aynı puanı almış. Bence diğer özellikler üst seviye olunca kamera tarafı sönük kalıyor o nedenle biraz memnuniyetsizlik oluşuyor.

    Batarya konusunda ise 8 9 saat ekran süresi veren cihazlardan geçilecekse üzer. Mobilde 6 wifide 8 saat rutin kullanımda en fazla aldığım süreler oldu. 67W ile 45 dakikada fulleniyor. 15 dakika şarj etseniz %50 doluyor.

    Ben gerçekten cihazı severek kullanıyorum ve bütçesi 20K olup kamera önceliği olmayan herkesin almasını öneririm.

    Dipnot: Benim ilk Xiaomi marka cihazım olduğu için en çok çekindiğim konu arayüzün reklam göstermesiydi ancak bir kaç video izleyerek gereken ayarları yaptım ve bir kez bile reklamla karşılaşmadım. Biraz uğraştırıyor ayar konusu ama basit şekilde hallediliyor.

    TR Satış fiyatı 20000 TL


    Yurt dışı satış fiyatı 11000 TL


    İmei kayıt ücreti 31000 TL




    Mühendisi / Yazılımcısı kafa yoracak, işçisi üretim yapacak, fabrikası elektrik harcayacak, yatırımcısı maliyetini karşılayacak.. 1 tane yurtdışında 1 tane tr de telefon satsa bile Ak parti iktidarının zamlarıyla belirlediği imei kayıt ücreti karına ulaşamıyor firma.


    Yazıklar olsun bu emek sömürüsüne.

  • Yaz aylarında ne kadar olur fiyat ek olarak realme gt2 den geçilir mi satıp üstüne 6 bin TL daha koymak mantıklı mı? Ek olarak yazılım nasıldır Xiaomi kullananlar ne der bu işe reklam vs var mı stabilize nasıl
  • x6 pro 8/256 modelini almaya düşünüyorum. Note 10 pro'dan geçeceğim, tek soru işaretim kamera kısmı. Öyle çok üst düzey bir beklentim yok ama note 10 pro'dan kötü olursa üzülürüm :D

  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    hocam, karşılaştırma videolarını incelemenizde fayda var ama kameranın üzeceğini sanmam.
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    23-25 bandına oturabilir hocam.
  • onaralemdar kullanıcısına yanıt

    Satın aldım hocam zaten gri ve sarı tükenmiş 8/256 modelinde. Stoğa tekrar girmez fiyat artar falan kaçırmayalım

  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun bende satın aldım gri rengi dikkat çekici incelediğim videolar da siyah çok parmak izi tutuyordu,güzel bir cihazla karşılaşacağız 👍🏻
  • onaralemdar kullanıcısına yanıt

    Stoğa tekrar girerse ben de siyahı iptal edip gri alacağım. Güle güle kullanın hocam

  • Gri 8/256 versiyonunu sipariş geçtik bakalım.
    Seneler sonra Samsung harici bir markayı kullanacağınız
  • onaralemdar kullanıcısına yanıt
    Hocam o paraya satmaz s23 var
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt

    Gri 8/256 nereden buldunuz hocam? Sitesinde stok yok gözüküyor

  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun şimdiden 🙏
  • @onuralemdar çok teşekkür ederim.
    @Dr James Wilson kendi sitesinden aldım ve aldığım zamanlarda gri vardı aslında. İlk sarı bitti. Sonra da gri bitmiş anlaşılan.
  • Tanıtıldığı akşam gri renk 8/256 aldım 15600tlye geldi bence bu fiyatta rakibi yok.
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

    Griyi bulup alabildim , şimdi içime tamamen sindi

  • Exterminatee kullanıcısına yanıt
    ben biraz ram takıntılı olduğum için 12/512 tercih ettim :)
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Tam da haber vermeye gelmiştim. Trendyol'da var gri 8/256
  • onaralemdar kullanıcısına yanıt
    Bellek hafıza konusunu ben de çok düşündüm ama hem sistemin hem de kendi kullanım durumuna bakınca 8/256 yeterli olarak gördüm. Bellekte 5gb anca doluyor, hafıza dersen 80gb dolmuş
    Ha aradaki fiyat farkı daha az olsaydı tabii ki yüksek olanı tercih ederdim.
    Benim kafamdaki asıl soru kamerası
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    kameranın da kullanıcıyı üzmeyecek ve beklentinin üstünde bir kalite sunacağına dair içimde bir his var, umarım yanılmam,benim en çok merak ettiğim kısım yapay zeka destekli yüz tanıma sistemi,gerçekten hakkını verecek mi bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onaralemdar -- 13 Ocak 2024; 18:27:38 >
  • onaralemdar kullanıcısına yanıt
    Evet satış stratejisi olarak bir yerleden kısmaları da gerekiyor. Burada da kamera tarafı geride kalmıştır.
    Ben zaten çok pro olmasını beklemiyorum kullandığım Samsung a54 seviyesinde olsun bana yeter.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.