Şimdi Ara

x530 = Ses kısıkken gelen uğultu sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • logitech x530 sistemim var belki 7-8 senelik vardır. ilk çıktığı zamanlarda almıştım. Küçük bir odam var, Genellikle %15-30 arasında kullanıyorum sesi. Son sesini bugüne kadar deneme fırsatım olmadı malesef.

    Belki ana başlık altında konusu geçmiş olabilir, Ama o kadar sayfayı baştan sona okumak zor geldi. Aratmak istesem nasıl aratma yapacağımı da bilemedim.

    Sorunum : Ses %15-20 nin altına getirdiğim zaman bir uğultu başlıyor. Hele tamamen kısayım daha da fazla bir uğultu oluyor. Aynı uğultu %25 ile %75 arasında hiç olmuyor. Son sese sesiz bir şekilde getirdiğimde ise radyo sinyalleri gibi çok ince sesler geliyor.

    Sistem hd audio decoder denen bir ses dönüştürücüye bağlı. Bu decoderin amacı, hd media player veya Receiver dan çıkan optik sesi dönüştürerek analog 5+1 e göndermek.

    kabloları decoderden çıkardığımda bu uğultular kesiliyor. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir ? decoder de bir problem vardır ? Yoksa x530 eskidiği için mi olabilir ?







  • Yok mu yardım edebilecek yardımsever biri.

    Kısaca hoparlörlerden sesi kısınca sessizde bile neden uğultu gelmeye başlar ?
  • Kendi sorumu kendim cevaplayım. Elektirikten anlayan bir tanıdığıma danıştım. Prize çok fazla bağlantı yapıyosan bundan olabilir dedi. Farklı bir prizden uzatma çekip denedik neredeyse sıfıra düştü.

    Hatla ilgili bir problem olabilir, Ya da 1 prize 1 den fazla fiş takmaktan olabilir. Benim prizde 15 ta 13 tane falan aktif priz bağlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.