Şimdi Ara

X TRAİL önerirmisiniz? alternatifleri neler olabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba...
    epey bi süredir aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. en fazla 60-65 milyar civarı bi bütçem var, ikinci el yeni kasa x-trail almayı düşünüodum, ama son zamanlarda gözüme çok kaba görünmeye başladı...

    tabiki aldığım aracı arazi koşullarında ve kışın karlı zeminlerdede kullanacam ama iş hayatından dolayı vaktim daha çok şehir içinde geçiyo...

    bu arada; aldığım aracın kesinlikle otomatik vites olmasını istiyorum, bunun yanında dizel olursada iyi olur ama dizel seceneği olmazsa olmaz değil, makul bi benzinlide düşünebilirim... (şu anda kullandığım aracımla yılda ortalama 10.000 km yapıorum, tabi bi arazi aracı alınca daha çok gezip tozacağım için bu rakam biraz daha artabilir, sizce dizel almam mantıklımı?)

    ha bide unutmadan 25 yaşındayım ve evli değilim, öyle çoluk çocuk doluşup bi yerlere gidecek bi durumum yok yani...

    x trail önerirmisiniz? veya ona alternatif ne önerirsiniz?

    değerli görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayiyogieros -- 9 Ağustos 2009; 15:47:11 >







  • Burada bir X-Trail topic vardı ama silinmiş. Ben 2004 model ilk sahibiyim. İkinci elde çok değer kaybediyor. Sana tavsiyem 35TL civarı bir 2004-2006 arası bir araç al LPG li olsun (BRC tavsiye ederim) ve keyfine bak.
  • hangi markanın hangi aracını önerirsiniz peki?

    bide lpg'nin riskleri varmıdır?
  • İkinci el düşünüyorsan en uygun fiyatları X-Trail de bulabilirsin .
    İyi bir montaj yapıldığında LPG nin riski yok . Aracı 20 aydır LPG li kullanıyorum ve çok memnunum.
  • Ben 4 aydır kullanıyorum. T31 serisi t30 serisinde göre daha büyük içi biraz daha fonksiyonel. Ben her geçen gün daha fazla seviyorum, daha fazla güveniyorum. 2.0 dCi motor gayet tutumlu, gücü son derece yeterli, uzun yolda rahat ve arazide beni şimdiye kadar üzmedi. Üreici firmadan 12 yıl karasor garantisi var. Bunun anlamı bence 10 yıl, bakımlarını yaptırdıktan sonra sorunsuz bir şekilde binebileceğim yönünde.

    Ancak diğerlerinin de belirttiği gibi genel olarak Türkiye'de Nissan'ın değer kaybı başka arabalara göre daha fazla. Yurtdışında da tam tersi

    Ben alırken bunun farkındaydım ama amacım en az 8-10 yıl bineceğim bir araç almak olduğu için önemsemedim. Zaten 8-10 yıl içinde aslında tüm markalar aynı değer kaybına sahip oluyor. Eğer 2008-2009 araç alıp ilk 2-4 yıl içinde satacaksanız o zaman Nissan yatırım olarak doğru olmayacaktır.

    Sonuç olarak uzun vadeli düşünürseniz x-trail sizi üzmeyecek, satmak istemeyeceğiniz bir domuza (her yola gelir) sahip olmuş olursunuz.




  • Merhaba arkadaşlar bende 2005 model 2.0 Elegance A/T modelini almayı düşünüyorum. Yanlız aklımda bazı sorular var bu aracın yedek parça sorunu varmı? Parça fiyatları nasıl? Ayrıca sdahibinden veya diğer sitelere baktığım zaman aynı model aynı 2 araç 2side elegance birinde hız sabitleyici var diğerinde yok diyor veya aynı şekilde hava yastığı birinde 4 diğerinde 6 mı? Bu donaım listesi sabit değilmi? ve bu araç konusunda tavsiyeleriniz olumlu veya olumsuz nelerdir. Bakımları kaç binde yapılıyor? Debriyaj baskı balata, kayışlar v.s. İyi sürüşler
  • x-trail temiz bulunduğunda hiç düşünmeden alınacak harika bir araç.. muadillerinden off-road kabiliyeti çok daha üstün, şehir içindeD sınıfı otomobil gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.