Şimdi Ara

NİSSAN XTRAİL ALACAKLAR DİKKAT !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.sikayetvar.com/nissan/nissan-aracim-yag-kacirmasi
    10.01.2017'de sıfır araç olarak aldığım Nissan X-trail marka aracımın 21.12.2017'de yapılan kontrollerde ön zincir kapağından yağ kaçırdığı tespit edildi. Yetkili servislerin ellerinde olmadığından ancak 17.04.2018 tarihinde zincir kapağı değişti. 02.05.2018 tarihinde yine zincir kapağından yağ kaçırdığını motor kaputunu açınca gördüm. Fotoğraflarını çektim. 09.05.2018 tarihinde kapak sökülüp sıvı conta uygulanarak tekrar yerine takıldı.


    25.10.2018 tarihinde eksantrik zincir kapağı turbo borusu ve karter contasından tekrar yağ kaçağı meydana geldi. Yağ kaçakları tekrar giderildi. Aynı sorunları garanti süreci içinde üç sefer tekrarladığından dolayı aracımın motorunun sorunlu olduğunu, bundan sonra benzer arızalar çıkaracağını garanti süresinin de dolmakta olduğunu belirterek Nissan firmasına ve yetkili servise motorumun değişimi için mail attım.


    Bugüne kadar olumlu ya da olumsuz dönüş yapılmadı. Mecburen hukuki yollarla hakkımı arayacağım. Ayrıca yaklaşık üç ay önce travers takozlarının bozulduğunu tespit ederek videoya kaydettiler. Zaman içinde aradığımda Nissan’in yeni bir X-trail’in travers görüntülerini kaydederek göndermelerini karşılaştırma yapmak için talep etmişler. Bu konudan da yaklaşık üç ay olduğu halde bir sonuç çıkmadı. Bu paylaştığım konularla alakalı servis kayıtları ve fotoğraflar ekte mevcuttur.


    Böyle bir prestijli araçta bu kadar kısa sürede akü, vakum borusu, eksantrik zincir kapağı, kartellerden yağ kaçırması, aks dişlerinin yağsız kalması, salıncakların, denge çubuğunun, viraj demir lastiklerinin, ön kapağın, otomatik şanzımanın, turbo borusunun, eksoz manifoltunun, egr soğutucusunun bozulması kabul edilebilir bir durum değil. Ayrıca tüm bu ayıplar açık olduğu halde böylesine büyük bir markanın firma /servisleri tarafından sorunların gereği gibi ve zamanında halledilmemesi de anlaşılır değildir. Bu sebeple prestij ve markasına güvenerek aldığım araçtan olan büyük mağduriyetimi aynı araç almayı düşünen kişilerle de paylaşıyorum.







  • Geçmiş olsun
  • kronik bir durum gibi durmuyor lakin x-trail alacak para cebimde olsa gidip x-trail almam, hani qashqai bi nebze anlıyorum sürü psikolojisi fakat x-trail'in muadillere göre 1 tane bile artısı, farkı, kalitesi yok bana göre.
    zevkler tartışılmaz tabi.
    x-trail yerine yapıştırırım bi tane Forester XT, her kim ben SUV'um diyeni asfalta, çamura, kara, kışa, kuma gömer basar gider.
  • Gecmis olsun da aracin prestijini nerden anladiniz?

    ebatindan mi?
  • X-Trail 1.6 DCI renault motoru kullanmıyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.