Şimdi Ara

X-Men: First Class (2011) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
0
Favori
13.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    X-Men serisi iyidir. Her türlü izlenir.

    +1
  • Bence magneto ya daha cokkk var cunku suan Ian mckellan hobbit filmini cekıyor tabıkı hemen ertesı yıl ise hobıt 2
  • Wolverine II ve Magneto önce bir çıksın da, bunlar sonra çıksa da olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: war735

    Wolverine II ve Magneto önce bir çıksın da, bunlar sonra çıksa da olur.


    bencede..
  • X-men:Evolution adında çıkan çizgi filminin film şekli diye bekliyorum ben.X-men'in oluşumunda akademidekilerin güçlerini keşfetmesini ele alıcak sanırım öyle olursada baya güzel bir film olur.
  • X-MEN HAYRANLARINA MÜJDE!

    X-Men hayranları için yönetmen Bryan Singer’ın özel bir yeri vardır. 90lı senelerde çevrilen üçüncü ve dördüncü Batman filmlerinin elde ettiği başarısızlık sonrası süper kahraman filmleri sessizliğe gömülmüştü. 2000 senesinde yönetmenliğini Bryan Singer’ın yaptığı “X-Men” filmi sektöre hareket getirmeyi başardı ve daha sonra 2003 senesinde Bryan Singer serinin ikinci filmini de yönetti. İkinci film sonrasında Bryan Singer beklenmedik şekilde X-Men serisinden ayrıldığını açıkladı ve X-Men serisi Brett Ratner’ın yönetmenliğinde üçüncü filmi ile sevenlerinin karşısına çıktı ama genel olarak olumsuz eleştiriler aldı. Bu sene de Wolverine için çevrilen filmi Gavin Hood yönetti ve bana göre en zayıf X-Men filmi oldu.

    Bu hafta içerisinde Avatar filminin Los Angeles’da gerçekleşen galasına katılan Bryan Singer ile yapılan röportaj basında kendisine geniş yer buldu. Bryan Singer’ın yaptığı açıklamada “X-Men: First Class” filmini çevirmek üzere Fox firması ile anlaştığını açıkladı.





  • Yeri gelmişken hatırlatalım; Bryan Singer; Olağan Şüpheliler (The Usual Suspects), Superman Returns, Valkyrie filmlerini de yönetmiştir. House dizisinin yapımcılarındandır, ayrıca 3 bölümünü de yönetmiştir.

    X-Men 4: First Class sanırım X-Men'in kuruluşu ve ilk öğrencileri üzerine bir film olacak. Sonunda güdük Wolverine'siz bir film izleyecez, bu açıdan memnunum. Zira serinin üç filminde Wolverine'e odaklanılması, yetmeyip bir de üstüne kendi filminin çekilmesi, diğer kahramanlara çok büyük haksızlık oldu.. Benim gibi çizgi roman severler eminim anlamışlardır demek istediğimi. Hatta ilk X-Men ve en büyük liderlerden birisi olan Cyclops'un öylece harcanması, ve tüm çizgi romanlara aykırı bir biçimde ölmesi son derece saçma olmuştu; hoş, öldüğünü de görmedik ya.

    Sanıyorum ilk sınıf; Cyclops, Iceman, Beast, Angel (ilerde Apocalypse sayesinde Archangel oluyor)'dan oluşuyordu. Ancak filmde Iceman'in bir bebe olduğunu, Angel'ın da en son filmde katıldığını gördük. Rogue, Nightcrawler, Gambit gibi kahramanlar da filmde hikayeye sonradan dahil oldular. Buna göre, ilk öğrenciler hikayeden bayağı değişik olacaktır.




  • Geçtiğimiz haftanın en çok yazılıp-çizilen dedikodularından biri gerçek oldu: Bryan Singer, X-Men: First Class’ı yönetmekten vazgeçti. Yapımcı olarak projeye destek vermeye devam edecek olan Singer’ın yerine kimin geçeceği belli değil. Fox, yeni yönetmen arayışında aceleci davranmasa da, Bryan Singer’ın filme vakit ayıramamasına sebep olan; “2011’de vizyona girecek” sözünden dönmüş değil. Bu süreç zarfında Bryan Singer, Warner Bros. İçin Jack the Giant Killer’ı çekiyor olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    Geçtiğimiz haftanın en çok yazılıp-çizilen dedikodularından biri gerçek oldu: Bryan Singer, X-Men: First Class’ı yönetmekten vazgeçti. Yapımcı olarak projeye destek vermeye devam edecek olan Singer’ın yerine kimin geçeceği belli değil. Fox, yeni yönetmen arayışında aceleci davranmasa da, Bryan Singer’ın filme vakit ayıramamasına sebep olan; “2011’de vizyona girecek” sözünden dönmüş değil. Bu süreç zarfında Bryan Singer, Warner Bros. İçin Jack the Giant Killer’ı çekiyor olacak.

    Her an belirlenen zamanın bir sonraki seneye sarkmasına hazır olun
  • Daha Xmen origins wolverine 2 var sonra magnetto biliyorum yav ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    X-Men serisi iyidir. Her türlü izlenir.


    aynen ilk izlediğimki heyecanla birçok kez izledim tüm seriiyi
  • X-Men: First Class'ın Yönetmeni Belli Oldu!

    Uzun süredir ortalıkta dolaşan dedikodulardan sonra nihayet X-Men: First Class'ın yönetmeni belli oldu: Matthew Vaughn. X-Men filmlerinin öncesini anlatacak yapımda hikayenin fikrini ortaya atan ve ilk iki filmi yönetmiş Bryan Singer'da yapımcı olarak yer alacak. Filmin ABD için vizyon tarihi ise 3 Haziran 2011.

    Peki kimdir bu Matthew Vaughn? Yönetmen, yapımcı hatta senarist olan Vaughn, Guy Ritchie'nin efsane filmleri Lock, Stock and Two Smoking Barrel ve Snatch.'te yapımcı olarak yer aldıktan sonra 2004 yılında sevdiğimiz filmlerden Layer Cake'in yönetmen koltğunda başarılı bir işe imza attı. Bundan sonra yönettiği Stardust (2007) ve ülkemizde henüz gösterime girmeyen Kick-Ass'in senaryolarında da imzası bulunan Matthew Vaughn, Kick-Ass için henüz bir şey diyemesek de, şimdiye kadar iyi işler çıkarmış görünüyor.

    Bryan Singer'ın da bu sefer projeye dahil olduğunu düşünürsek yeni X-Men filmi için bir umut ışığı var, hayırlısı bakalım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.Nadir


    quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    X-Men serisi iyidir. Her türlü izlenir.


    aynen ilk izlediğimki heyecanla birçok kez izledim tüm seriiyi



    Filme Hugh Jackman çok ayrı hava katıyor.Onsuz X-men serisi izlenmez diye düşünüyorum




  • X-MEN SINIFI GENİŞLİYOR

    Yönetmenliğini Matthew Vaughn’un yapacağı ”X-Men: First Class” filminin 3 Haziran 2011′de Amerika’da gösterime girmesi bekleniyor. Filmde yeralacak oyuncuların bazıları resmiyet kazandı ve basında yeni isimlerin de adları geçmeye devam ediyor.

    “X-Men: First Class” için konuşulan son isim Twilight serisinde canlandırdığı Jacob Black karakteri ile genç kızların sevgilisi olan Taylor Lautner oldu. 20th Century Fox firmasının Taylor Lautner’i kadroya katmak istediği ve genç aktörün de bu teklife sıcak baktığını açıklayan haber sayfaları oldu. Bazı haber sayfaları ise yapılan teklifi doğrularken Taylor Lautner’in rolü kabul etmeyi düşünmediğini duyurdu.

    Taylor Lautner’in “X-Men: First Class” filminde yeralma ihtimali basında olumlu eleştiriler alırken X-Men hayranlarını ise ikiye böldü. Genç yıldızın filmde hangi rolde yeralacağına dair ise X-Men hayranları forumlarda Warpath isimde birleşiyorlar.

    KS




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tımestop


    quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    X-Men serisi iyidir. Her türlü izlenir.


    aynen arkdaaşım seri her türlü izlenir..
  • X-Men izlenmezmi ya bayılırım.
  • Gelsin gelsin daha var filme ama güzel olur büyük ihtimalle.Bekliyoruz.
  • En begendigim X men filmi 2. filmdi.
  • 1 yıl olmuş hala ses soluk yok sanırım filmden
  • X-Men'de İki Yeni İsim

    Kevin Bacon ve Jennifer Lawrence resmen X-Men...

    Kevin Bacon'ın Matthew Vaughn'un yöneteceği "X-Men: First Class" filminin kadrosuna katıldığı resmen duyuruldu.

    Detaylar henüz belli olmasa da daha önceki dedikodularda söylendiği gibi Bacon filmde Charles Xavier (James McAvoy) ve Magneto'nun (Michael Fassbender) karşısına dikilecek kötü bir süper-kahramanı canlandıracak. Detaylı bilgiler önümüzdeki günlerce Comic-Con'da açıklanacak...

    X-Men'de kadroya eklenen diğer isimse, "Winter's Bone" filmiyle izleyeceğimiz Jennifer Lawrence. Lawrence'ı filmde şekil değiştiren Mystique rolünde izleyeceğiz. Böylelikle aynı rol için yapılan Amber Heard dedikoduları da sonlanmış oldu.

    Filmin çekimleri yaz bitmeden Londra'da başlayacak.






  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.