Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (4089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
83.837
Cevap
191
Favori
2.468.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40874088408940904091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Belli olmaz orası. Geçen sene Marcao'ya ağlıyorduk yeri dolmaz diye, bu sene kendisini arayan oldu mu?

  • yabancı transferinde hiç endişem yok olmazsa olmaz icardi derim zaniolo yu satın gelen bütün parayı bağlayın sonra çok ağlarız

    yazılan isimler kante auba tielemans devrij dimaria vs daha ligler bitmedi, benim asıl merak ettiğim konu 3.yerli kim olacak kesinlikle işin içinden çıkamıyorum

    yakıştırdığım isimleri alamayız ya da gelmezler diğerleri çok sırıtır böyle bir kadroya

    koca sezon 3 yerli deneyip şampiyonluk maçında dubois atmak zorunda kaldı okan hoca

    umarım ona bu ders olmuştur önce nasıl kerem apokerimi tahtaya ilk yazıp devamını getiriyorsa 3. bir isimi de sezon başlamadan bulmalı

    yoksa bi hafta yunus bi hafta berkan bi hafta bay bi hafta kazımcanla olacak iş değil bu

  • Gelir gider hesabı. Wandanın hareketlere bakarsak çok pahalı ve uzun bir kontrat alacak alırsa. Bu adama bunları verip arkasına da aynı kalite en az 3 isim daha alman lazım ki avrupada ciddi işler yapalım. Eğer bu adamı alıp arkasını dolduramayacaksak almayalım çünkü arkası dolmadığı sürece avrupada başarı gelmeyecek. Avrupada başarı gelmezse de ekonomik olarak sıkıntı. İstediklerini verelim ancak sadece icardi bize uzun vadede ciddi yük olmasın. Adam iyi hoş bende seviyorum ama bu sezon bile yaşadık bu adamı arkası beslemezse kaybolup gidecek. Bizim keremi tuttuğumuz senaryoda arkaya 1 kanat 1 on numara 1 orta saha takviye etmemiz lazım. Bunlar öyle deneyelim tutar belki cinsinden adamlar olmamalı icardi kalitesinde adamlar lazım buralara. Wandanın zekasını da hesaba katarsan çok ciddi şeyler isteyebilir karıyı hafife almayın sırf instagram paylaşımları bile akıl kokuyor kadının.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 1 Haziran 2023; 18:8:1 >
  • Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yerli kaleci

    kalırsa dubois kaan? abdülkerim transfer

    torreira transfer

    transfer

    kerem transfer

    Icardi



    Dediğim gibi icardiyi tuttuğun her senaryoda arkaya ciddi isimler alman lazım.


    Zaniolo boey nelsson keşke bu 3ü toplam 60 milyon bandı getirse ki baktığında getirmeleri de lazım.




    Kanat bölgesine rashica alınmasın taraftarıyım ancak alınacak gibi duruyor bekleyip göreceğiz.


    Mertens iyi hoş ama 1 yıl daha götürmeyecek belli bu sezon bile 2. yarıdan sonra sallanmaya başladı.


    Oliveirayı 1 yıl daha görmeye o 1 yıl daha boş top kayıplarını ve faul alamadan kendini atışlarını kaldıramam. 2 3 veren varsa yollanmalı kontratının ağırlığından ve bunun maaş yükünden kurtulmak harika olur.


    Defans hattına ne kadar harcayabiliriz bilmiyorum ama duboisi tutup sağlam bir sol bek alırsak arkada da kaan veya danimarkadan aldığımız bebeyi deneyebiliriz.


    Kaleci artık yerli olmalı muslerayı emekli etmek gerekiyor yavaştan.





  • İlkay çok iyi olur bize gelirse. Kendisi zaten gs li. Yerli sıkıntımız olmaz.

  • CyberDiamond C kullanıcısına yanıt

    İlkay cityde 11 oynuyor daha anca iyice suyu çıkacak elden ayaktan düşecek o zaman canım vatanın canım GS muhabbetleri başlar.

  • Cengiz Ünder gelsin, O bizim işimizi görür.

  • Arkadaşlar şampiyonluğunuzu kutlarım. Hep beraber spor bölümü olarak Discord falan açsak nasıl olur? Muhabbet, sohbet falan ederiz. Küfürsüz, saygılı bir biçimde. Herkes güzelce tartışır vs.

  • naak98 kullanıcısına yanıt

    Ilkay gidiyor bu sene. Barca soylentileri var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt

    ilkayın sözleşmesi bitiyor. Barça söylentileri dolaşıyor ortada ama sözleşmesi elinde olan oyuncuyla ve bu oyuncu galatasaraylı ise olabilir neden olmasın. 32 yaşında zaten mesut özil gibi posası çıktıktan sonra gelmesin zaten.

  • amma velakin kullanıcısına yanıt

    AA MANİPÜLASYON YAPIYOR ANKAYA GÖRE DAHA ICARDI GİTMEDİ HOCAM FORUMLARI TERK ETMEYELİM.

  • Icardi gidecek 10 milyon bonservis yıllık 2.5 milyona X alacağız tutmayacak, X'i göderip 10-15 milyona Y alacağız yıllık 2,5 - 3 arası tutmayacak keşke Icardi'ye verseydik istediği parayı diyeceğiz. Dünyada forvet kıtlığı var Madrid 35 yaşında Benzema, Barça 34 yaşında Lewa, Bayern Moting, Tel falan takılıyor City Haaland'ı aldı final gördü velhasıl Icardi çok değerli tutmak lazım. Bu arada Torreira - Kante ortasahası rüya gibi bir şey olur.

  • Boomcu kullanıcısına yanıt

    Icardi şuan Bayern'de ya da Chelsea'de olsa 11 çıkar hocam ne Belotti'si Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 


    Kim gider kalır pek fikrim yok (Nelsson, Boey banko gidecek geri kalanlar muamma) ama umarım Erden/Dursun ikilisi sırf 1-2 senelik başarı için saçma sapan işler yapmazlar. Ben 90'ların ortasından 2000'lerin ortasına kadar Avrupada her sene güçlü takımları yenen/zorlayan Galatasaray'ı istiyorum. 1-2 sene Cl'de bir şeyler yapıp daha sonra senelerce gelen geçenden 4-6 yiyen takımı değil.

  • Biliyorum ancak mevcut ilkay posası tam anlamıyla çıkmadan GS gelmez. Adamın alacağı maaşı biz veremeyiz kendisi de inanılmaz bir maaş indirimi yapmaz.

  • naak98 kullanıcısına yanıt

    hocam icardi alınırsa bildiğim kadarıyla 10m euro civarında bir rakama alınıcak.icardi gibi bir adam için bedava.hele ki dünyada forvet kıtlığı olduğu bir dönemde.

    arkasında doldurma konusunda bende dediklerine katılıyorum ama yönetimin ilk işinin icardi olup arkasından transferler olmalı. icardinin arkasına cicaldau falan koyarsak bir halt olmaz ki bunu okan buruk erden timur biliyodur. şuan gündemde kante konuşuluyo doğru mudur yanlış mıdır bilmem ama eğer olursa muazzam olur. alınmadan önce sağlık raporunun iyice incelenmesi lazım. geçen sene ali koç toplam 40m euro harcadı bizde bu rakamlara çıkabiliriz. bu sene chelseadan ziyechle kanteyi çözebilir miyiz bilmiyorum. zanioloda eğer kalırsa rashica ile iyi bir forma mücadelesine girer

    velhasıl bu yaz transfer dönemi çok heyecanlı geçicek

    galatasarayımız için en hayırlısı neyse o olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatasaray ı anlatan en iyi tweet olmuş


    Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!Ali Emre AYDINtwitter
    “Şu aşağıdaki zihniyetle, Türkiye kupasını alıcaz moruk zaten yönetimin son senesi bir sene daha devam etsin diyen zihniyet bir olabilir mi?”
    https://twitter.com/AliEmreAydin12/status/1664223091000594432
  • Louise Attaque kullanıcısına yanıt

    adam oynamadı ki hocam, forma giydiği son avrupa ligi maçında en yüksek ratingli adamdı yine, marcao sakatlık işinden kaybetti yoksa as 11 oyuncusu ve belki brezilya milli takımının kapısındaydı

  • https://twitter.com/lemarkespors/status/1664294913561829380?t=itTFz1X3aD4i_CVa2M0V1A&s=19

    Collina nerde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt

    Sevilla için demiyorum hocam, bizim için diyorum.


    Marcao gittikten sonra yerini aynı şekilde dolduramayız diye düşünürken, bu sene Abdülkerim-Nelson tandemi bize hiç Marcao'yu aratmadı.

  • 
Sayfa: önceki 40874088408940904091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.