Şimdi Ara

>>>X-BOX PORTABLE ÇIKIYOR !!!<<<

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft yeni konsolu Xbox 360 ın başarısının keyfini sürerken PS3 ün nefesini iyice ensesinde hissetmeye başladı. Sony nin PSP sine karşılık Microsoft mühendislerinin yarısı Xbox Portable üzerinde çalışmalarını hızlandırmış olacak ki ilk prototipler ortaya çıkmaya başladı. Yeni psp2 piyasaya çıkmadan önce Microsoft ve Nintendo dan karşı atakları izleceyeğiz gibi gözüküyor.
    Link

     >>>X-BOX PORTABLE ÇIKIYOR !!!<<<







  • dostum artık bunları geçsek diyoruz xbox düşmanı olduğumdan değil ters algılama ama bunlar fake haberler resmi bir duyuru yok ortada o resim de fake zaten bi konular arasında gezin aynısını bulursun
  • "dostum" haberde yazdıklarımın hangisi fake !? Xbox ın ps3 ün nefesini ensesinde hissetmesi mi ? Microsoft mühendislerinin Xbox Portable ile ilgili çalışmalara başlaması mı ? Verdiğim tüm haberlerde Link veriyorum ki ortaya biri atlayıp "bu fake ,şu fake ,hadi ordan atma" demesin. Verdiğim linke tıklarsan Microsoft un portable projesine başladığını okuyabilirsin. Fotoğraf ise eli photoshop tutan birinin yapabileceği türden haklısın ama sırf bu bile sana "HABER FAKE" deme hakkını vermiyor.

    Önce biraz okuyalım , sonra yorum yapalım değilmi "dostum"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.