Şimdi Ara

WoW u Free Oynamak ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wow ve de 1.10 patchini kurdum fakat internetten nasıl oynayacagımı bilmiyorum. Serveri adreslerini falan nereye girecegim. (Bayagı bi acemiyim anlayacagınız.) Yardım ederseniz sevinirim.



  • önce wowu kurduun dosyanın içindeki realmlist dosyasını notepad ile açıp içindeki yazıyı silip serverın adresini yazıosun örnein wow.somrenuit.org serverı ki kendisi 1.10 versiyon realmlistin içine set realmlist dkpub.servehttp.com yazıp saveleyip kapıycan sonra wow.sombrenuit.org sitesine kayıt olcan kendisi T.C kimlik no istiyo (çoğu türk serverı ister) sonra mailine aktivasyon maili gelecek ki merak etme gelmesi 1 hafta sürebilir çünkü TC kimlik no kontrolü yapıolar sonra da wow.exe ile oyuna girip forum kullanıcı adın ve forum şifreni yazıp oyuna dalıosun
  • Peki onerebilcegin yerli servervar mı?
  • Sombrenuit :D o yerlidir
  • Ya git sombrenuıt deme bana ya 3 aydır açılacak muhaha abiwww.turkwow.com a gel bence latency çok az ve orjinale en çok benzeyen turk serveri bence orjinalde sadece arkın hesabında oynadım söylyim ve turk wow da da admin falan değilim.
  • ben 1 yılı askın suredir orjinal ve free wow oynamaktayım.sombrenuitte de ilk wow oynayanlardan birisiyimdir.tek diyebilecegim sey orjinal wow oynamadan wow oynamis sayilmazsiniz.fakat bir yıl once sombrenuitte wow oynarken de cok fazla zevk aldigimi soylemek istiyorum yeterki uygun arkadas ortami yaratilsin.ancak herkes ayni degil,bircok kisinin buglardan yararlanmaya calismasi inasni ister istemez sogutuyor.suanki free serverlarin durumunu tam olarak bilemiyorum ama yazilanlara gore cok fazla yol alindigi kesin.bu konuda emek harcayan herkese tesekkur etmek lazim.ister orjinalde oyna istersen free serverda wow bir bagimlilik.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lede

    ben 1 yılı askın suredir orjinal ve free wow oynamaktayım.sombrenuitte de ilk wow oynayanlardan birisiyimdir.tek diyebilecegim sey orjinal wow oynamadan wow oynamis sayilmazsiniz.fakat bir yıl once sombrenuitte wow oynarken de cok fazla zevk aldigimi soylemek istiyorum yeterki uygun arkadas ortami yaratilsin.ancak herkes ayni degil,bircok kisinin buglardan yararlanmaya calismasi inasni ister istemez sogutuyor.suanki free serverlarin durumunu tam olarak bilemiyorum ama yazilanlara gore cok fazla yol alindigi kesin.bu konuda emek harcayan herkese tesekkur etmek lazim.ister orjinalde oyna istersen free serverda wow bir bagimlilik.


    evet arkadaşım sana katılıyorum bende 1 seneye yakın private serverlarda oynuyorum WOW u adamlar gitgide sorunları en aza indirmeye başladılar hemen hemen.Ben WOW a başladığımda 1.5.0 patch i vardı o zamanlar ama haritaların kimi noktalarında sorunluydu yada özellikler düzgün çalışmıyordu vs. ama şimdi ise çoğu serverlar gerek lag olsun gerekse diğer konularda olsun baya bi aşama kaydettiler.Hatta kimi serverlarda 250 kişiye kadar server kapasitesi bile yaptılar.




  • arkadaşım ödeme imkanın warsa orjinale geç eğer oyuna ilk defa başlıyosan öğrenmek için free güzel düşünce ama orjini oynamadan gerçektende oyunu oynamış sayılmazsın
  • Ahh ah banada bi kısmet olsa orjinal freede oynuyorum ama sırf orjinalde oynuyanları izlemek için kafeye gidiyorum.
  • arkadaşlar ben bu turkwow a girdim üye falan oldum. yeni başlayanlar için bir yazı yazılmış ve yanın başında aynen şöyle demekte: "Otomatik olarak Internet üzerinden bağlanacağımız Blizzard Avrupa sitesinde gerekli bilgileri doldurup, Kredi Kartı bilgilerimizi girdikten sonra hesabımızı aktive ediyoruz." iyi de ben para verdikten sonra free serverlarda niye dolaşiyim ki. bu turkwow nedir anlamadım. oyunu yükledim ama ne yapacağımı bilmiyorum.
  • WWTR'a gel arkadaşım o zaman.http://wwtr.awardspace.com
  • Saçmalama arkadaşım turkwowda böyle bir iş yok mırc adresine girip acc açmak için absolıtıon adlı gmmizle konuşuyosunuz ya sen olayı yanlış yaptın yada çamur atmaya çalışıyosun irfanyus kusra bakma.Hergun 60 online paralı mı oynuyor bitek sen yaşamışsın bu sorunu.Bence senden kaynaklanıyor ya çamur atıyon yada hatalı iş yaptın.
  • arkadaşlar bende wow un orijinali var bununla gerçek serverlarda bedava oynayabilir miyim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: irfanyus

    arkadaşlar ben bu turkwow a girdim üye falan oldum. yeni başlayanlar için bir yazı yazılmış ve yanın başında aynen şöyle demekte: "Otomatik olarak Internet üzerinden bağlanacağımız Blizzard Avrupa sitesinde gerekli bilgileri doldurup, Kredi Kartı bilgilerimizi girdikten sonra hesabımızı aktive ediyoruz." iyi de ben para verdikten sonra free serverlarda niye dolaşiyim ki. bu turkwow nedir anlamadım. oyunu yükledim ama ne yapacağımı bilmiyorum.

    Abi o türkwow iyi server ama yokyok a geçtim o daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.