Şimdi Ara

WoW Oynamak İstiyorum (Sıfır Bilgi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok yok hocam siz de WOTLK dönün de benim oynarken soru soracağım birileri olsun ^^

  • 2 ay sonra Shadowlands kalkıcak zaten shoptan bence gerek yok gibi şu an. 2 ay Wotlk'da takılırsın hoşuna giderse dragonflight alıp Retail'den devam edebilirsin.

  • Bende 16 yasindayim almayi dsunuyordum ama 150 tlyi felan almistim tam alcaktim ailem interneti kapatacagim dedi bende almadim iyi oyunlar retail freesi var bi deneyin derim ben yapamadim siz yapin iyi oyundur bende 1 2 yillik mobil mmo ve 1 aylik guild wars 2 tecrubem vardir guzel oyun iyi oyunlar.
  • Merhabalar. Daimi aktif olarak 4 paketi deneyimledim. Ve her pakette wow yeni başlayanlara yönelik bir takım törpülenme geçirdi.
    Bu sebeble güncel oyun yeni başlayanlara yönelik olarak evrildi. Sıfırdan başlayacaklara kesinlikle güncel oyunu oynamasını öneririm.
    Klasik versiyon daha çok eskiyi özleyen ve çok uzun süre oyunu oynamış kişilere yönelik.
    Ek olarak; çok fazla oyun değiştiren biriyseniz sizlere hitap etmez. Wow her zaman, ben tek oyunum. Benden başka birşey oynama diye bağırır.
    ( Sürekli FIFA, destiny oynayan oyuncu profillerine yönelik)
    Şuan yeni paket öncesi durum. Sıfırdan başlamak için en güzel zaman. Paket gelinceye kadar çoktan oyunu öğrenmiş olursunuz.
    Bir paketi aktif oynadıktan sonra klasik paketleri öneririm ben.
    Class seçimi için; genelde yeni başlayanlara kolay karakterler öneriliyor. Aksine ben spesifik skill sayısı fazla olan karakterleri öneririm. Oyuna çok daha iyi adapte olursunuz. Zamanla öğreneceksiniz zaten. Korkacak bir şey yok. Bu classlar. Warlock, druid, rogue
    (Diğerleri çok kolay diye bir şey yok ama spesifik skill sayısı çok daha az)

    En önemli tavsiyem; bütün classlara bakın. Hangisini sevdiyseniz onu oynayın. Bu oyunu siz oynayacaksınız sonuçta. Sevmediğiniz bir class oyunu biraktirir belki de.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Arkadaşlar doğru demiş. Classic başla, expansion çıksın, az bekle sonra istersen geçersin. O zamana kadar oyunu öğrenip hangisi sana göre karar verirsin. Yani çıktıktan 3 ay sonra ne olacağı belli olmayan bir expansion için hemen şimdi kutu alman riskli olur.


    Classic'te çok daha fazla yeni oyuncu gördüm retail'dan. Belki retail fazla renkli geldiği, belki de wow'u bir şekilde kaçıranların olayı baştan görmek istedikleri içindir.


    Not: Bir de classic sadece eskiyi özleyenler için falan değil. Sürekli aynı şeyi söylüyor retailciler "eski" diye. Bu kafayla satranç oynayanları asmamız lazım, 4000 bin yıllık çünkü, çok eski. Oyunun eskisi yenisi olmaz, iyisi kötüsü olur.

  • Satranç sürekli güncellenen, mekanik eklenip çıkarılan bir oyun değil. Sabit bir oyun. Her pakette oyun tamamen başka bir hale bürünüyor. Benzetme olmamış.
    Güncel oyun haricinde ki tüm patchler eskidir. Paket demiyorum. Tüm patchler.
    İyi kötü konusu göreceli bir şey. Kime göre iyi neye göre kötü tartışılır.
  • Aynen onu diyorum.
    Bir şeyin sürekli güncellenmesi onu daha iyi yapmıyor. Yenisi yenisi diye her şeye zıplamaya gerek yok yani.
  • Selamlar,


    Buna en güzel örneği ultima online üzerinden verebilirim. Her yeni expansion ile, hatta oyunun 3D olmasıyla beraber sürekli oyuncu kaybetti. Oynayanlar hala eski sürümü tercih ediyor. Eski = Güzel olmadığı gibi Yeni = Güzel değildir. Güzel olan güzeldir.

    Başlığı açan arkadaş WOW'u oynamamış daha önce. Sadece aylık ücretiyle classic wotlk ile başlaması benim fikrime göre en doğrusu. Retaile fazla para verip oyunu sevmezse ne olacak? WOW'u sevip sevmediğini WOTLK classic ile anlayacaktır zaten.

  • Classic tbc için aldım wotlk çıkana kadar bakayım diye ama inanın hiçbir şey anlamadım. 20 levela kadar deneme olduğu için güncel sürümü de indirdim oynamasi doğal olarak daha kolay geldi. Questleri tarif etmesi, skillerin açılması vs. İle. Bilmiyorum kesinlikle oynamak istiyorum ama oldschool bir sürümde sıfır bilgiyle tutunabilir miyim acaba
  • jAkz kullanıcısına yanıt

    Add-on araştırın. Neyi vendora satıp neyi satmayacağınızı bile gösteren addonlar var.

  • Merhaba bir şey sorcaktım. WoW shadowlands alcaktım burdaki mesajları görünce classic kafamı karıştırdı. Daha önce private serverlarda oynadım. Bildiğim kadarıyla shadowlands'i aldığımda token kazanıp gelecek expansionları alabiliyorsun üzerine gametime almanada gerek kalmıyor ve oyunu her zaman oynayabiliyorsun ama classicte token alma yok ve her seferinde para yatırmak gerekiyor abonelik için dimi bana biri açıklarsa çok sevinirim.

  • eferex E kullanıcısına yanıt

    Evet retailde token ile oyuna devam edebilirsin ama clasicte token yok o yüzden her zaman para vermen gerekecek tabi retailde token kazanıp classic oynamaya devam edecekm zamanın varsa o şekilde de yapabilirsin...

  • jAkz kullanıcısına yanıt

    Oynayacağın Class'ı belirle ve oyna ister Retail isterse Classic olsun fark etmiyor bunun yanında hangi tarafı olacağını da belirlersin en son da Server seçimi.


    Retail için zaman var yeni ek paket'de başlarsın onun çıkacağı 1 ay önceden oyuna girersin hazırlanırsın biraz.Böylelikle Shadowlands'i almak yerine Dragonflight'ı alırsın olayı kapatırsın.


    Classic de şu anda oyuna girmen lazım fakat Classic 'de Server seçimi de çok ama çok önemli Class seçimi yanında Classic'de her şey biraz daha katı o yüzden sıfırdan başlayacağın için çok da seni yormaz Retail'den gelen bir oyuncuya göre.Yani Retail oynamış fakat Classic dönemi oynamamış insanlar da var Classic'de.

    Server seçiminde kalabalık serverlar da oyuna girmek zordur fakat Ticareti çok iyidir ve hiç bir zaman ölü server statüsüne geçmez en kötü zamanlarda bile.Tabi buralarda farm yapması biraz daha zordur kalabalıklıktan dolayı.

    Classic'de server değiştirme var Türkiye adresindeysen indirimsiz 249 ₺ Avrupa adresindeysen bu Euro ile.


    Classic'de orta karar bir server seçip sonradan daha kalabalık bir server'a geçebilirsin tabi burada seçtiğin taraflara dikkat etmen gerekiyor.

    Örnek veriyorum: Orta karar Horde ağırlıklı bir server da Horde olarak başladın sonradan da Firemaw Alliance ağırlıklı bir yere Horde geçilmes tavsiye edilmez o zaman da Horde karakterimi Alliance yaparım dediğin zaman sana pahalıya patlar bunun o durumda Firemaw değil de Gehennas'a geçmen tavsiye edilir bazende bu tip kalabalık serverlara transfer'i kapatıyorlar bunu da bilmen lazım.


    Kısaca server seçiminde kalabalık da farm yapma ve oyuna girememeyi göze alıyorsan server'ı ilgilendiren her konuda daha iyi olacağını biliyorsun.Orta da başlarım sonradan transferi olurda parasını verir doğru server'a geçerim diyorsan öyle de yapabilirsin.





  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Yorumunuz için teşekkürler hocam. Tek çekincem anlayamamak oyunu. Biraz daha katı ve sade dediğiniz gibi. En azından leveling aşamasını birlikte geçireceğim insanlara ihtiyacım kesinlikle olur wotlk classicde.

  • jAkz kullanıcısına yanıt

    Senin gibi oyuna başlayanları Guildlerine alan ve Discord'u olan bir guild bulursan discord üzerinden sana yardımcı olacaklardır diye tahmin ediyorum çok da onları darlamadan oyunu belli başlı öğrenirsin gerisi de senin öğrenme çabana bağlı.


    Knight Online ve Ultima Online gibi bir PvP üzerine kurulu bir oyun değil WoW sırf bu yüzden Burning Crusade ek paketi mükemmelin bir tık altında bir ek pakettir PvP 'de ki "Resilience" sistemi ek paketin tek kusurudur onun dışında bugüne kadar ki yapılmış dünyanın en iyi oyunda ilk 10 ilk 5'e girer rahatlıkla dönemi açısından baktığın zaman.

  • Oyuna başlamaya karar verdiyseniz ;


    Hiç kimseye bir şey sormayın.


    Yanlış yapa yapa kendiniz öğrenin.


    Clickbait gold farm videolarına inanmayın.Örnek : 5 dakika da 1 milyon gold tarzı videolar.


    Karakteri oluşturup oyuna başladığınız da zaten kendinizi oyunun içinde bulacaksınız.Oyun sizi yönlendirecek.Başkasına gerek kalmayacak.


    Bunu yaptığınız zaman oyundan daha çok zevk alacaksınız.


    İstediğiniz her şeyi yavaş yavaş elde etmeniz sizin için daha iyi olacaktır.


    Ben sizin yerinizde olsam guild dahil hepsini sonraya bırakırdım.


    İlk önce kendinizi oyun içinde bulmanız ve kavrayabilmeniz her şeyden daha önemli. 

  • CB1111 C kullanıcısına yanıt

    Shadowlands'i alıyorum shadowlands base edition harici bir şey almama gerek kalmıyor dimi? Bi de shadowlands alınca sınırsız o expansionu oynayabiliyor muyuz yoksa süresi var mı?

  • eferex E kullanıcısına yanıt

    Her ay 150tl sub ücreti var retail ya da classic farketmiyor. Aylık üyeliğinizin süresi dolduğunda oyuna giremezsiniz. 150tl verip 1 ay süre alıp tekrar giriş yapabilirsiniz.

  • Yani 399 lira shadowlandsi alsam bile ayrıyetten aylık abonelik mi almam gerekiyor? Shadowlands base edition aldığımda 1 aylık oynamam sürem oluyor mu? Kusura bakmayın pek bilmiyorum satın alma işlemlerini hep private serverlarda oynadım teşekkür ederim yardımlarınız için

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.