Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3340. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
67.018
Cevap
120
Favori
2.438.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33383339334033413342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun güzel bir oyun, ilginin azalmasının en önemli nedeni oyuncuların doyuma ulaşması, oyundan bıkması, bunu da ne yaparsan yap geri çeviremezsin.
  • kendileri bıktırdılar illa marjinal güncelleme getireceksen aç 3-5 server 2 tanesine ayrı güncelleme diğerlerine yenilikçi güncelleme getir bilerek oyunu bitirdiler benim için artylerden ap mermi gittiğinde çöktü oyun adamların chat panelinde T harfi bile haç şeklinde kasıtlı ırkçılık oyunun kendi yapısında var vs.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 10 Nisan 2019; 20:2:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

    kendileri bıktırdılar illa marjinal güncelleme getireceksen aç 3-5 server 2 tanesine ayrı güncelleme diğerlerine yenilikçi güncelleme getir bilerek oyunu bitirdiler benim için artylerden ap mermi gittiğinde çöktü oyun adamların chat panelinde T harfi bile haç şeklinde kasıtlı ırkçılık oyunun kendi yapısında var vs.....
    Öyle değil olay, her gün döner yesen bıkmaz mısın ?

    Bulunduğun şehrin en kral dönerini ye, ilk gün miden bayram eder, iki ay sonra yeter ulan bıktım dersin.

    Bu olay da buna benziyor, bir oyun ne kadar iyi olursa olsun bir miadı, ömrü vardır.

    Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu oyunun da elbet bir sonu olacaktı.

    Neticede 2010 yazında çıkan bir oyun bu, 9 yıl oldu dile kolay.

    Sahibi de bu zaman aralığında dünyanın parasını götürdü, oyuna eskisi kadar talep olmasa da koymaz ona, küpünü doldurdu ziyadesiyle.
  • Oyun zaten p2w idi. Para azalmaya başladıkca ne yapacaklarını şaşırdılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "WOT8ANNIVERSARY"

    Şimdi girmeyin, heba olmasın, akşam işten eve varınca girin, sabaha kadar dalganıza bakın, bu kıyağımı da unutmayın




    ( Aklıma gelmişken, 8 yılını kutlayan bir firma üstelik de hayli müşterisini kaybetmişken ödül olarak vere vere 1 gün pre veriyor, böyle yamyam, böyle cimri, böyle çingene bir firma zihniyeti taşıdıktan sonra batmasa tuhaf zaten. )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caesar_ -- 12 Nisan 2019; 17:40:55 >
  • WOTINBERLIN19
    TANKSTW19STREAM
    CPCHARLIE19

    Twitchcon etkinliği kodları...
    https://worldoftanks.eu/tr/news/general-news/twitchcon-streams/

    Bunlarda dünküler, geçersiz olabilirler;

    TWTANKSBERLIN19
    TWFEELSGOOD
    TWSTILLROCKS
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

    o değilde bu oyunu halen oynayan var mı çok merak ediyorum oyun benim için artylerin Ap mermileri kaldırıldığı dönem bitti şu an yükledim resmen eziyet bu oyunu oynamak ötesi değil
    Bir iki el Arty atayım dedim.

    Arty'lerin hadım olduğu malumdu zaten güya bu güncellemede parametre marametre zart zurt değişikliği yapıldı artylere.

    Sonuç ; Arty'lerin tamamen bokunu çıkartmışlar, tier 10 T-92, E-100'e 141 vuruyor ya, 40 sn bekle bekle şiş, 4-5 saniye de odak küçülsün diye bekle, adamı uygun pozisyonda yakalamaya uğraş, ondan sonra atış yap ve tüm bu çaban 141 vurmak için olsun.

    Kıçı kırık buldog yandan yakalasa daha fazla vurur lan E 100'e, şaka gibi resmen.

    Arty'ler konusunda yapılması gereken şu ; ya eski vuruş gücüne ya da onun % 80'ine ulaşması lazım, ya da oyundan tamamen kaldırılması lazım, onun dışında yok parametre değiştirdik, yok onu yaptık, yok bunu yaptık hepsi hikaye.

    Mevcut durumda görev mörev harici arty ile oyuna girmek akıl karı değil.
  • Her oyunda 3 arty görüyoruz. Azalmadilar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arty konusunda cidden cok beceriksizler. Once nerf sonra gizli buff ve ardindan buyuk guncelleme oncesi bir gizli buff daha.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nerede o eski artyslik yaptigimiz gunler :)

    bu arada wowpteki (dhwot) klanimizdan ciktim, umarim ayip etmemisimdir :)
  • Artyler Hala uzayan oyunların kaderini belirliyor. Hafif veya Med oynarken ya arty avlamaya ya da arty korumaya gidiyorum oyun ortasına doğru.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Homerius kullanıcısına yanıt
    Orda DHWOT mu varmis :D ben unuttum bile.
  • Ben farkli bi konuda fikirlerinizi merak ediyorumic 9.ve10. Seviye tanklarda 3.yildizi almis adamlar gordunuz mu ben uzun zamandie denk gelmedigi icin soruyorum hafifler haric diyexegim ama onuda gormez oldum bende t30 var 2.mark var 3.marki almak icin bi kasma durumuna girsem mi diye dusunuyorum imkansiz gibi 95 basari.yada benim seviye yerde o yuzden mi bana gelmiyor bu adamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadrainman kullanıcısına yanıt
    mark kasacaksan tek hasar atmak yerine spot veya palet den adam aldirmayi dene. 2000 cani olan adama ates edersin t30 la en fazla 750 vurursun ama o adamin paletini alirsan 2000 hasari senin hanene yazar, yada iyi bir noktada spot yaparak 5-6k yardim hasarini hanene yazdirarak daha kolay mark kasmis olursun.
  • Evet cok dogru t30 tam spor canavari bazen sasirtiyor ama palet olayini herzaman yapamiyorum onden goruyorsam adami palet atinca hasar vermiyor bende alta calisiyorum mecbur aslinda oynama bicimimle alakali onde basiyorum ama bi deneyecegim bu taktigi tskler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    mark kasacaksan tek hasar atmak yerine spot veya palet den adam aldirmayi dene. 2000 cani olan adama ates edersin t30 la en fazla 750 vurursun ama o adamin paletini alirsan 2000 hasari senin hanene yazar, yada iyi bir noktada spot yaparak 5-6k yardim hasarini hanene yazdirarak daha kolay mark kasmis olursun.
    Alfa hasarı düşük dpm yüksek tanklarda paletlemek hasardan daha fazla kazandırıyor genellikle. Med Ler örneğin. Karşıda ağır tank varsa önden delme ihtimali de düşükse palete atıyorum, kazanç ihtimali yüksek. Yandan da biraz fazla nişan alıp tam çarka ateş ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son japon ağacı kasarken yine sıkılıp bıraktım eski havası yok lise yıllarımda rdr klanında iken ne heyecanlı clan savaşları oluyordu o günleri arıyorum iyice suyunu çıkardılar bir dönemde wt'ye başladım başlarda iyiydi sonradan onlarda cıvıttı ağaçların cacığını çıkardılar deniz ve hava taraflarında durumlar nasıl ship'e başlasam mı diye düşünüyorum.
  • Fv'ye gelen NERF sonrası tam bir çöp olmuş. Ayrıca bazı arty,lere de NERF geliyor. Yılların artycisi olarak wg'yi kınıyorum. İnsanların arty den şikayet etme nedeni çok vurması yada güçlü olması değil her oyun 3'er tane gelmesi. Bunu her oyun 1 tane arty gelecek şekilde ayarlasa olurdu bu kadar kasmaya gerek yok.
    Ayrıca oyunun dengesinin yeni gelen tekerlek li araçlar ile iyice bozulduğunu düşünüyorum. Çoğu maç 6-7 tane hafif tank olduğu oluyor tekerlek li tanklar ile ortalarda terör estiriyorlar ne biz onları vurabiliyoruz ayrıca sürekli spot da tutuyorlar. Oyuncu kalitesi düşünce de çoğu maç 2 dakikadan az sürede yenilgi yada win oluyor. Oyunun dengelenmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Arty Ler Hala çok güçlü olduğu için her oyunda 3 kişi oynuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

    Arty Ler Hala çok güçlü olduğu için her oyunda 3 kişi oynuyor.
    Arty'ler artık güçlü falan değil, 2.000 vuran arty şimdi 250-280 o civarda geziniyor, eski gücüyle uzak yakın alakası yok.

    Görevler için oynuyorum, bir de ön cephede oynarım ayda 1 hafta o kadar, arty ile işim olmaz artık.
  • 
Sayfa: önceki 33383339334033413342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.