Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3339. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67.019
Cevap
120
Favori
2.438.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33373338333933403341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • trgenesis T kullanıcısına yanıt
    eu2 oyuncularının daha iyi olduğunu okumuştum..bu doğrumudur hep şüphe ettim..ben light oynamıyorum..aslında spotu çok seviyorum ama kimseye değmez..bazen duramayıp ikinci sırada iken bile bct25t ile spot yapıyorum..duramıyorum..5000 spota bct25 t ile adam bir tebrik etmiyor..gj demiyor..oyunda fv4005 fv183 jge100 var ben tier X ben bct25t ile ortalaronda geziyorum..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın çoğunlukla başarılı olduğum bir taktik var..bana ait demiyorum ama işe yarıyor..balıkçı koyunda fishermans bay..ne taraftam başlarsanız aynı..başladığınızda..Bct25t ile diyorum ki ben değirmen hattına gidiyorum..yani koyun karşı hattı..arkama 2td koridorun başına gecsin..orayı bitirelim..koşup direk yolun altındaki çalıya pusuyorum..çıkanı indiriyorlar..hele fv4005 yada 183 varsa zaten yetiyor..geçen 277 bana çarpıcaktı öyle gördü işide bitti..bundan bile defalarca kazık yedim..td gelmedi..geldi duracağı yeri bilemedi..geldi vuramadı..ben her şekilde hasar yapıyorum ama ölmediğimde koy tarafı hemen çökmediyse benim taraftan oyunu alıyoruz..bunu bile anlayamıyor..tier X td oynuyor anlamıyor..yazmama rağmen direk koy tarafına gidiyor ezberlemiş ya..ondada gülmekten oynıyamıyorum..:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyundan bir...ko olmazda..donanımhaber in mesajı olsun forum kazansın..bu nedenle yazıyorum..
    tvp vtu ile 2100 hasar yaptım premıum gün ile 11.000 zarar verdi...
    şimdi face de oyuncakları millete soruyorlar...saatte 120 km ye çıkan tank..amerika WOT a para teklif etmiş. projeyi hayat geçirelim bizde yapalım seri üretilme geçelim diye :)))
    pre tank ve pre hesap olmadan oyun oynanmaz..alt seviyeler zaten kötü..ortalama 3 dk sürüyor bir savaş..
    çizgi filme şimdilik devam..
    bu arada T55a nın lT 14 görevinden 2 pre aldım..adamlara kızıyorum ya..aslında kızmamam lazım..
  • gerçekten oyuncakları oyuna ekliyorlar şaka gibi..
  • Videosunu seyrettim de çok çılgın aletler, açık arazili haritalarda hareket halinde vurmak için güdümlü füze lazım 🤣

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trgenesis T kullanıcısına yanıt
    onlarla savaştımda..hiç olmadı..üstelik bende o hatta açık..elc den çıkmam için az deneyim yeter..sonra hop oyuncak tank..gittiği yere kadar..WOT:World Of Toys oldu..bıktım söylemekten..kendileri bilirler..
  • Teşekkürler, yeni başlayan biri olarak yararlı bir konu olduğunu söyleyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu jeton olayı nedir anlayamadım ne işe yarar nedir?
  • Arada yazılanlara bakmaya geliyorum. WT gibi WOT'ta bitmiş. Her iki firmada tez zamanda batsında işini düzgün yapacak biri çıksın piyasaya.
  • Genel bi sogukluk var, oyunun bel kemigi denecek kitle bile son tekerlekli araclarin gelmesi ile ciddi oranda mutsuz, bakalim ilerleyen donemde neler olacak.
  • Aslında ortam tam da yepyeni bir oyunun bütün mevcutları silip süpüreceği bir hale gelmiş durumda, bakalım değerlendiren çıkacak mı? Hatırlıyorum da bundan bi 10 sene felan önceydi sanırım, bu tür oyunların ilk temelini Navy Field isimli deniz savaşlarını konu alan bir oyun atmıştı. Ama bir noktadan sonra öylesine ellerine yüzlerine bulaştırdılar ki, en son oyundaki gemilerin özelliklerini oyuncuların oluşturduğu bir kurul düzenliyordu. Hatta bir eleman İngiliz gemileriyle oynuyordu, kuruldakileri de etkileyerek oynadığı gemilerin daha da OP olmalarını sağlıyordu. Forumda bir sürü şikayetler, vb yangın yerine dönmüştü ama firmanın da umurunda değildi, boş vermişlerdi, sadece gelen parayı saymakla meşgullerdi. Derken WoT'un ilk haberleri düştü nete, kısa bir süre sonra da alfası, kapalı betası derken açık beta yayınlandığında ortada Navy Field diye bir oyun kalmamıştı. Daha doğrusu kalmıştı ama oyunun oyuncusu kalmamıştı. Şimdi WoT ve WT de aynı durumda, bakalım mevcut oyuncuları toplayabilecek yeni bir oyun çıkacak mı? Çıksa çok iyi olur doğrusu...
  • Tekerlekli araçlar kalkana dek,(ön cephe hariç) boykot ediyorum ve wot oynamayı bırakıyorum.

    Ayda 1 hafta ön cephe oynar, kapatırım.

    Oyunun içine sıçtı bu alet.

    Bu ne böyle ya ?

    İyice paranoyak olduk, maç başlamadan rakip takım listesinde ebl 75 arar oldum,yoksa rahatlıyorum, varsa gerim gerim geriliyorum.
  • tanklarin eski halini begenenler beri gelsin.
    acinca gozlerim doldu yahu.
    resmen yillar oncesine gittim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Homerius

    tanklarin eski halini begenenler beri gelsin.
    acinca gozlerim doldu yahu.
    resmen yillar oncesine gittim :)
    Basitliğin mutluluk olduğunun deneysel ispatı oldu resmenve tank kasmanın kolaylaştırılması oyunu çok daha oynanabilir kılıyormuş.bi de wot'un bu halini oynadığımda ilkokul 6. Sınıftaydım şimdi üniversitedeyim güzel bi nostalji oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Homerius kullanıcısına yanıt
    o değilde bu oyunu halen oynayan var mı çok merak ediyorum oyun benim için artylerin Ap mermileri kaldırıldığı dönem bitti şu an yükledim resmen eziyet bu oyunu oynamak ötesi değil
  • Hala oynasam da ben de eskisi kadar oynamıyorum ki başında saatler geçiren biriydim.

    Ayın 15'inde ön cephe başlıyor, onu bekliyorum.
  • Seri sejkilde kan kaybediyor. Gunluk haftalik istatistiklerden bu net bi sekilde anlasiliyor. Tek umidim su tekerleklilerin en azindan kaldirilmasi. Bildigin uzaktan kumandali araba gibiler :)
    Bu arada onumuzdeki 2 yil icinde bir ihtimal olarak 11 ve 12 nci seviyeler icin calisma yapilabilirmis. Garip bir durum yani oyundaki o eski atmosfer suan kesinlikle yok. 11 ve 12 de gelirse ne yapariz bilemiyorum. Son olarak teleklekli araclar serisinde ingilizlerinde bir agaci olacakmis.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    nerede o 2011-2012-2013 dönemi heyt bea ne kavgalar ederdik oyun içinde hatta OVERLORD adında bir yazılımcısı vardı baya meşhurdu sabahlara kadar oynardı millet ap ile haşat ederdik tek atışta tankları hatta 8-10 arty girerdi karşılıklı 14-14 arty oynun oynamışlığım var


    neyse çok sorun değil zaten 3. dünya savaşı yakın Nato askerleri habire rus sınırlarına yığılıyor cephede görüşürüz
  • Dun yayimlanan habere gore de WOT artik P2W haline resmen gelmistir :) Bond ve fazladan bir harita blocklama sadece premium hesap sahiplerine saglanacak bir avantaj haline geliyor :D
    Mevcut premium bitsin bende bitiriyorum. Gidip Knight Online oynayacam :D
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Dedigin ozellikleri zerre gram bilmiyorum o yüzden anlamadim fakat su klasik dedikleri oyun modu sabit kalsa devam ederdim ama ona ragmen çekilmez arti eski oyuncularda yok klanlarda vs.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 33373338333933403341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.