Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3337. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67.018
Cevap
120
Favori
2.438.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33353336333733383339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Ben pek kullanisli bulmadim, Testde de cesitli kombinasyonlarla oynadim ama oyundaki duragan mekanigi asmasi icin tasarlanmis olsalarda butun oyunun icine edebilecek kapasitedeler. Acikcasi ben olumlu bakmiyorum.
    Ya saçmalık, tankla ne ilgisi var o araçların da koyuyosun ?

    O zaman ben de Güstav'ı istiyorum, onu da eklesinler oyuna.
  • dün bayağı seyrettim.. hiç olmamış.. oyunu daha da çizgi film haline getiriyor..bir anda 100km ye falan çıkıyor..olmamış..WOT un tedavisi bu değil..her zamanki gibi teşhis yanlış olunca tedavide yanlış oluyor..bu oyunun-kendilerinin belirttiği amaç misyon ve kurgu ya göre- oyuncaklara ihtiyacı yok..kamuflaj özelliği, mermi mekaniği, delme açısı, mermi çeşitlerinde bahsedeceksin sonra oyuna oyuncaklar koyacaksın..bir sonraki adım sanırım büyücü yada sihir yapan komutanlar olucak..elbette tercih eden olacaktır..belkide benim için böylesi hayırlı olur WT ye gecerim..denerim.. belki daha iyidir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Ben pek kullanisli bulmadim, Testde de cesitli kombinasyonlarla oynadim ama oyundaki duragan mekanigi asmasi icin tasarlanmis olsalarda butun oyunun icine edebilecek kapasitedeler. Acikcasi ben olumlu bakmiyorum.
    Aynen, Chafee yarış modunu getirseler daha çok kişiye hitap eder
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caesar_

    Ya saçmalık, tankla ne ilgisi var o araçların da koyuyosun ?

    O zaman ben de Güstav'ı istiyorum, onu da eklesinler oyuna.

    Alıntıları Göster
    gustav nedir yahu?

    farenin sol tusuna bastigin an dunyanin internet trafigini cokerteceksin

    sevgiler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homerius -- 17 Ocak 2019; 14:27:11 >
  • Oyuna +9 Gustav ekleseler :)
  • WG ve WOT profesyonellikten projelerden bu kadar uzak bir ekip..beraber oynadığım arkadaşlarımdan biri yazın hesabını silmişti.adam oyuna geri dönmek istiyor..ama 45 günden sonra geri dönüş yok..yap işte bunu..bir havuz oluştur hesapları 2 yıl sakla..geri dönmek isteyenden al 10$-20$ ücret birde adamı teşvik etmek için 1000 altın ver..nasılsa altını merkez bankasından yada eşinin bileziklerinden vermiyorsun WG. altında ver adam sevsin seni boşa para vermiş gibi olmasın..hem para kazan hem oyuncu kazan..yok..bunu bile yapamıyorlar..tek yaptıkları şey "üzgünüz yardımıcı olamıyoruz""..ondan sonra oyuna oyuncak sokmaya sihirbaz eklemeye çalışıyorlar..
  • WG bircok seyden pisman olmadi sanirsam, Clan savaslarina bile katilim orani cok dusuk gorunuyor, genel olarak oyundaki tum oyunlari kapsayan bir sogukluk soz konusu. Bu aksam ilk savaslar yapilacak ancak clanlar katilimci bulamiyor en azindan Turk Clanlarinin cogu bu sekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Oyuna +9 Gustav ekleseler :)
    Aslında olur yani niye olmasın, haritanın belli bir bölgesinde kalıp başka yere gidememek ve bütün harita üzerinde de yalnızca belli bir bölgeyi görebilmek kaydıyla (arty gibi ama arty'den daha kısıtlı görüş alanıyla).

    5 dakka yükleme süresi verecen mesela buna.

    Mesela düşün, dağ geçidinde artylerin yattığı yerdesin güstavla, maç başında rakibin karşı tarafta dağın yamacından hızla geçtiği yere gönderiyosun kargoyu, ya da başka bir haritada rakibin kümelendiği ama spotlanmadığı için kaç kişinin belli olmadığı bir yere.

    Bizim hüsam kargoyu bir gönderiyor, hooop, 4 tek atış (4 full tank)

    Süper olurdu :)

    Şimdi mümkün olmasa da artık oyunun tükenmeye yakın iyice bokunun çıktığı zamanda oyuna eklenebilir, battı balık yan gider, hadi bunu da ekleyelim de içimizde kalmasın hesabı.

    Gerçi şöyle de bir sorunsal var, hadi kargoyu ödemeli gönderdin, aldın 4 kelle, bunun bir de sana gelecek faturası var, bu zamazingonun durduğu yer kabak gibi belli, tren rayı üzerinde, rayı gördün mü gönder faturayı, ilk adreste bulunamazsa bile ikinci adreste teslimat garanti

    @Homerius
  • Gustav olmayabilir belki ama sturmtiger ya da karl gerat olabilir.
  • Oyuna eğlence modu eklenmeli. Gustav gibi ilginç şeyler de burda önceden denenmiş olur. Beğeniler test modunda oyun ortamına alınır. Orda da begenilirse oyuna alınır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donemsel olarak boyle seyler geliyor ama hep dandik etkinlikler. Clan savaslari olamsa bir oyuna giresim yok, o derece :)
  • oyuna girebilen var midir?
    servet hazir degil diyor :)
  • Ön cephe modu yakında gelecek, hem de uzun vadeli olarak. (Kaynak: Facebook - world of tanks sayfası, world of tanks türkiye olanı değil)

    Şimdiye kadar gelen modlar içinde egemenlik moduyla beraber en sevdiğim birkaç moddan biriydi, Rhm ile iyi işler çıkarmıştım ön cephede.

    Mk-1'e yolda sabotaj yapma da zevkliydi.

    Bilginiz olsun.

    Çam ağacında yaptığı şerefsizlikten sonra, oyundan biraz daha soğudum, 13'ünden beri el sürmüyorum. (dandik bir kamuflajı vermemek için makina aynı süsleri çıkarıp durdu, koleksiyonu tamamlayamadım.)

    Oyuna girersem ön cephe gelince girerim, onun dışında işim olmaz.
  • benim de almam gereken 6-7 tane süs kalmisti.
    olsun, hatunlari kapip 268 e aktardim. hedefime ulastim yani.
    simdi is-m ile oynuyorum. berbat bir makine oldugunu rahatca soyleyebilirim.
  • bug'a bakın..maç bitti telefon geldi hattı çektim koptum geri tekrar oyuna girdim şifrelerle tabii..bct tamir olmuyor..para yok..altın yok..bakiye yüklenecek diyor..progetto ile oynad World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]ım yine yok..bct tamir olmuyor..hata veriyor .. World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]
  • tvp vtu  World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]ile savaş yaptım girdim öldüm çıktım yine para yok..ping yeri sayıyor..bizim altınlar gümüşler gitti mi ya??? World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 24 Ocak 2019; 1:28:2 >
  • Dün gece aynısı bana oldu 20 dk sonra duzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    Biz bunları anlattık

    https://wothaber.wordpress.com/2019/01/24/sunucularda-teknik-ariza/
  • sorun düzelmiş..
  • Arkadaşlar cümleten iyi günler, uzun zaman oynadım wot'u ve pre üyelik pre tank için çok para verdim ve 2 yıldır oynamıyorum. Hesap boşta duruyor, hesap satma durumu var mı ve sattığımda mail adresini değiştirebiliyor muyuz.
  • 
Sayfa: önceki 33353336333733383339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.