Şimdi Ara

Wix.com üzerinden site yapmalı mıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam forumdaşlar. Ben ve bir kaç arkadaşım ufak bi blog kurmak istiyoruz. Domainimiz var ve düşüncemiz şu yönde biz wixden siteyi kurarız 2 ay sonra baktık hoşumuza gitti wixden çıkıp iyi bi tasarım şirketine veririz. Şimdi sorum şu: Wixden 2 ayda çıkılır mı? Sizce mantıklı mı?

    (Biliyorum hemen herkes wix hakkında olumsuz düşüncelere sahip ama henüz heves olup olmadığını anlamadığımız bi işe 400-500 tl yatırmak istemiyoruz çünkü hepimiz maymun iştahlı adamlarız 2 gün sonra cayabiliriz :D )

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Wix kullanıyorum. 1 günde işimi görecek şekilde site kurdum. Kolay ve anlaşılır her şey sürükle bırak mantığı ile çalışıyor.



    Wix zaten ücretsiz başlangıç için. Mevcut tasarımlardan size uyanı seçin sitenizi oluşturun. Baktınız ki bütün alt yapıyı beğendiniz o zaman premium pakete geçersiniz.



    Aylık ücretlendirmeyi seçerseniz istediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Domain 1 yıllık mecburen alacaksınız.



    Ben e ticaret sitesi kurdum. Göz atmanızı tavsiye ederim.www.wildmilkboxer.com takıldığınız yer olursa bildiğim kadarıyla yanıtlarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer "BLOG" kuracak iseniz Wix'i önermem. Başlangıç için Blogger yeterli olacaktır. Profesyonel ve uygun fiyatlı destek için iletişime geçebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wix de yapacağın tasarımı daha sonra aynı şekilde normal bir hosting içerisine birebir taşıma sıkıntısı yaşarsın. Bence wix'e hiç bulaşma. Domain var diyorsun, bir hosting firmasından işini görecek bir alt paket alarak ve buraya wordpress kurup sonrasında ücretli güzel bir tema alırsın onuda istediğin gibi şekillendirebilir ve daha iyi sonuç alabilirsin diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.