Şimdi Ara

Wirelles verici yapmak istiyorum 3 km kapsamlı yardım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 3 km mesafeli Wirelles verici almak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim. Tekrar ediyorum ben wirelles alıcı yapmayacağım ben evimdeki bağlantıyı 3 km mesafedeki alana dağıtmak istiyorum bu konuda bilgisi olan varsa acil yardım maliyeti ne olur 4 tane laptopa dağılacak bu bağlantı Çok teşekkürler.



  • Airtiesin bi ürünü vardı 1 km yayıyodu o 1000 ytlden satılıyordu 3km yapmak istiyosun püüüf işin zor
  • el yapımı wiraless antenler ucuza gelir satılanların türkiyede de piyasası olmadıgı için fazladan pahalıya hatta kazık denilebilecek fiyata satıyorlar el yapımı wiraless diye aratırsan 1.5 2 km ye kadar çeken antenler yapmıştı bazı üyelerimiz
  • Türkiyede hele hele büyük bir şehirde oturuyorsan bu imkansız birşey.Ancak bişeylerle oynamayı başarıp 20 dbi bir antene 100 mw yerine 5 w falan verebilirsen.10-20 km bile yayabilirsin.
  • Sana Yardımcı Olabileceğim Konu Şu Olur Motorolaya Ait Olan MRF2010 İsimli Bir Entegre Mevcut 2300-2400 Ghz Aralığında 10W Çıkış Gücü Sağlayabilecek Hazır Ve Basit Bir Devreyede Sahip Tr de Bulabilmende Mümkün Ayrıca Bu Entegreyi Ama Tüm Bunları Yapsanda Karşında Hala Bir Problem Olacaktır Yaptığın Anfi Kesinlikle Piyasada Mevcut Herhangi Bir Access Pointin Frekans Aralığının Dışında Olacaktır.
    Bu Sorunuda Çözebilmek İçin Kullanabileceğin Kurtarıcı Sıfatlı Cihazımız Dlink DWL-2100 Bu Access Pointen Alıp Frekans Aralığını Hackleyip Anfinin Frekans Aralığına Uyum Sağlamasını Sağlayabilirsin.

    2 De Notum Olacak

    1 - Karşı Tarafta Kullanacığın Apninde Aynı Frekans Aralığında Olması Gerekir!
    2 - 10W Ciddi Bir Rf Çıkışıdır Yasal Problem Oluşturabilir (Farkedilirse)
    3 - 2300Mhz 10W Çıkış Gücünü Kesinlikle Her Yöne Olan Bir Antenle Kullanmanı Tavsiye Etmem (Milleti Kanser Edip Kul Hakkına Girersin)
    Kesinlik Bu Uygulama Point To Point Yapılmalıdır.

    Tüm Bunları Yapmaya Karar Verirsen Ayrıntılı Bilgi Şema Firmware İçin Bana PM Atmalısın.




  • 3 KM wireless verici yapmak

    AIRTIES firmasının ocak ayı gibi piyasa çıkaracağı WOB 201 Model bir cihazı var
    Cihazın içinde dahili yönlü anteni var isteğe göre harici ANT 107 model antenlerinden takılabilir.

    Bulunduğun evin çatısına monte edilen bu çihaz yönlü anteni sayesinde açık arazide 1.5 ile 2 KM arasında 60 derecelik açıyla yayın yapabiliyor.
    Tabikide 3 km sonundaki ulaşmak istediğin yerede WOB 201 koyman ve yönleri birbirine bakamsı gerek gerek ancak bu şekilde bağlantı sağlayabilirsin.

    ortalama 800$ civarı olan bu aletin ilerde bütün firmaların çatısında olacak bence. haftasonu pazar günü acil işin var bi evrak gerekli yada bilgilerne ulaşman gerek. hemen aradaki kurulum sayesinde şirket bilgisayarına girebilir istediğin gibi bilgiye yetkin dahilindeki lere ulaşabilirsin.
    zahmet yok oturduğun yerden...

    Saygılar




  • AIRTIES in 800 dolara yaptığı şeyi ben
    150 dolara yaptım. Şimdi burda gereksiz yere saçma sapan airties reklamları yapacağınıza diğer firmalara bakın derim. Ayrıca 10 Wattlık amfi çalışmaz nedeni ise sadece 2.4 ghz değil bunun birde kendi sistemi olmalı mesela 802.11g desteklemesi gibi eğer bunu desteklemezse rx tx olayları olmaz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

    AIRTIES in 800 dolara yaptığı şeyi ben
    150 dolara yaptım. Şimdi burda gereksiz yere saçma sapan airties reklamları yapacağınıza diğer firmalara bakın derim. Ayrıca 10 Wattlık amfi çalışmaz nedeni ise sadece 2.4 ghz değil bunun birde kendi sistemi olmalı mesela 802.11g desteklemesi gibi eğer bunu desteklemezse rx tx olayları olmaz...

    ustam sana yüzde-yüz katılıyorum wob-201 800 dolarlık alet deyil boşa reklam yapmayalım ben takmıştım 2 adet geri söktüm elimizde şişti şimdi açık alana taktım d-lin 12 db antenle, bakınca anteni görüyorum ama bağlantı çok zayıf kopuyor kanal değiştirince biraz düzeliyor.
    ama 800 dolarlık alet deyil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.