Şimdi Ara

Winning Eleven 2008 (Ntsc-j) İngilizce dil desteği var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.play-asia.com/paOS-17-71-3-74-1jv-49-en.html

    quote:

    Konami's highly anticipated Winning Eleven 2008 is shipping today as Japanese release version for PlayStation3™ (region free) and Xbox360™ (NTSC/J only). The game features an English/Japanese language option (text + voices). Expected to be in stock tomorrow is the PlayStation2™ and Asia version PS3™/Xbox360™ editions.


    play-asia.com da böyle bir yazı var. ntsc-j olan eski wining elevenler hep japoncaydı, bu versiyon da ingilizce desteği var anlaşılan. kopyasını indirip deneyen varmı.

    edit: evet ingilizce seçeneği varmış. oyunun kendi sayfasındada yazıyor. ntsc-j ciler japoncadan kurtuldu.

    http://www.play-asia.com/paOS-13-71-br-49-en-70-2ad5.html

    quote:

    Original Name
    Release Date Nov 20, 2007
    Language English, Japanese
    Genre Sports
    Version Japan
    CERO A (Free)
    PAX-Code PAX0001814954
    Catalog No. VK015-J1
    Item Code 4988602138788



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkd66 -- 20 Kasım 2007; 18:10:39 >







  • Bize lazım olan NTSC-U versiyonu o da Şubat ayında çıkacak...
  • PES topicinde haberini vermiştim bu öğlen fakat ben inanmıyorum hala ingilizce olduğuna. İngilizcede kasıtları ana menü ingilizce diğerleri japonca olabilir. WE 07 gibi.
  • text+ voice demişler, anlaşılan full ingilizce.
  • Text + voice i görmedim nerede yazıyor tam olarak?

    Edit:: Tamam gördüm. İlginç ya tamamen eng. o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Kasım 2007; 18:24:44 >
  • Artık ingilizce yaparlar bu sefer herhalde
  • 22 kasım diyorlardı oyunun çıkma tarihi.. malum yerlerde bulan varmı ntsc-j ciler??
  • Hem artık oyunda bölge sorunuda yok diye biliyorum misal online oynamak istediğinde bütün bölgelerde ki oyuncularla oynayabiliyorsun sanırım. Haberin kaynağını bilmiyorum çok önceden bi yerde okumuştum ama doğru ise çok güzel birşey bu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cyrax

    Hem artık oyunda bölge sorunuda yok diye biliyorum misal online oynamak istediğinde bütün bölgelerde ki oyuncularla oynayabiliyorsun sanırım. Haberin kaynağını bilmiyorum çok önceden bi yerde okumuştum ama doğru ise çok güzel birşey bu.


    inşallah onuda yapmışlardır. geçen sene çıkanda tüm versiyonlar ayrı bir oyun gibi gözüküyordu.(isimleri ayrı, achivements leri ayrı)
  • aman inşallah full ingilizcedir ya kurtuluruz artık japonca öğrenmekten valla bu oyunu oynaya oynya japoncam baya ilerlemişti ama ingilizcem daha iyi !
  • Bu haber bana birşey ifade etmiyor çünkü genel bir araştırma yaptığımda, büyük bir çoğunluğun oyunu hiç beğenmediğini anladım. O yüzden henüz adam akıllı oynamış değilim oyunu Seneye artık. Umarım düzgün bir futbol oyunu çıkarırlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: elderzeus

    Bu haber bana birşey ifade etmiyor çünkü genel bir araştırma yaptığımda, büyük bir çoğunluğun oyunu hiç beğenmediğini anladım. O yüzden henüz adam akıllı oynamış değilim oyunu Seneye artık. Umarım düzgün bir futbol oyunu çıkarırlar.


    Sen başkalarının beğenisine göremi oyun oynusun dostum? Bence oynamadan karar verme istersen bi çıksında oyun öyle konuşalım..
  • Karar verilecek birşey yok, başkalarının beğenisi de yabana atmamak lazım o zaman senin burda işin ne derler adama? PES 2008 rezaletti, demoda penaltı noktasını bile koymamışlar oyuna o kadar baştan savmaydı. Oyuncular leylekler gibi koşuyordu, hatta koşmuyor sekiyorlardı. WE 2008'de aynı oyun işte, boşuna indirip yazmayın benden tavsiye.
  • Buna bırakta ben karar vereyim dimi demoda penaltı noktası yoktu diyosun ben daha we 2008i oynamadım ama pes2008 oynadım ve çokda beğendim..
  • Kendi kararını verme demiyoruz zaten ama başkalarının kararına bakmayacaksın diyorsan o zaman forumda ne işin var merak ettim. Pes2008'i beğenmek de marifet isteyen bir olay bence o kadar berbat geldiki Fifa 2008'in üstüne resmen nefret ettim. Belki Fifa 08 görmedin ondan beğendin bilemicem ama ben net olarak bu oyunu edinmeyin Fifa 08 varken derim ve bunun doğruluğundan da rahatlıkla şüphe etmeyebilirsiniz.
  • fifa oyunları pes oyunlarında kullanılan top bile olamaz fifa nedir yaa kalıplaşmış futbolcuk oyunu...

    bıu da benim fikrimdir bütün oyunları oynamış biri olarak...
  • Fifa 08'e kadar bizde Pes oynuyorduk ama saolsun Konami efsaneyi rezil etmesini de çok iyi becerdi.
  • fifa 08 i oynadın mı acaba? ben yıllardır pes fanı olarak artık arkadaşlara fifayı savunuyorum ... artık top sürerek yada bi anda yön değiştirerek adam geçme devri kapandı...
    bu arada winning eleven 2008 çıksın onla ilgili de yorum yaparım ntsc-j ci olarak...ama o çıksa da sanırım fifaya devam edeceğim
  • Winning Eleven'ı niye ayrı tutuyorsunuz Pes'ten onu da anlamış değilim, sihirli değnek dokunmayacakya oyuna aynı oyun işte Pes neyse o da o, Winning Elevenı denesende sonuç aynı kimse umutlanmasında.
  • fifa belli kalıpları olan bir oyun gibi geliyor bana,kendini tekrar eden goller pozisyonlar vs vs vs
    ben daha cok oynarken serbesti saglayan oyunlardan yanayım,ister araba yarısı olsun ister futbol
    zaten fps falan hep aynı al eline silahı hep aynı yerden adam cıakr birincisinde ölürsün ikincisinde ölürsin üöüncüsünde öldürürsün
    haa tek mantıgı multidir
    neyse konuya dönelim,pes bizlere oynarken belli kalıpların dısına cıkma sansı veren ve kendini tekrar etmeyen bir oyun sistemine sahip
    fifa demoyu indirmiştim ilk psyi kurdugumda 10 dk oynadıktan sonra kuzenle kapadık...sonra kardesim geldi gel dedim oynayalım,bir macı bitirmeden hemen sildik hemen,topa hala tam serbestlik kazandırılamamıs bence ama dogru yolda
    pesmi oynanabilirlige birsey denmez ancak bu sene konaminin yaptıgı ayıp,oyunu tam bitirmeden acıkcası piyasaya sürdüler ve inatla almamaya devam ediyorum,bir yanım cok agır basıyor ama bir yanımda konamiye ban akılları basına gelsin diyorum,kendi capımda protesto ediyorum
    ps2imde pes6 takılmaya devam edicem acıkcası,pes2009a kadar
    hayır madem bitmedi,madem lisansları alamadım bari adam akıllı bir edit koy,oyunu süper optimize et dimi
    yok yabancı forumlardan okuyorum sesi kapatın,stadyum efekti kapatın,spikeri kapatın daha akıcı oynanıyor diye,ee ne anladım ben bu işten,sen adam gibi cıkar piyasaya biz karar verelim kapatıp kapatmamaya demi ama
    bu japon versiyonda umarım bunları,en azından oyun içi lag problemeni düzeltirler hatta bir iki birsey ekleyipde cıkarsalar süper olur,stadyum falan filan...bos bluray bilmem kac gb,doldursunlar bari heba olmasın mavidisk.....




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.