Şimdi Ara

Windows Update güncelleştirme arama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar elime biraz eski bir model olan Toshiba A200-1AH laptopu geçti. Cihaza format atılmak için Windows 7 yüklenilmeye çalışılmış ama yanlış adımlar yapılmış olmalı ki hiç masaüstüne gelemeden bir sürü mavi ekran hatalarıyla kapanıyordu cihaz. Neyse cihaz Windows Vista Home Premium x86 işletim sistemi ile çıkmış fabrikadan. Recovery CD'si elimde ancak CD çok eski olduğu için veri kayıpları yaşamış, düzgün çalışmıyor. İnternetten untouched bir Vista iso buldum ve bilgisayarın altındaki COA stickerındaki serial ile formatladım. Windows etkinleştirildi hiçbir problem yok. Fakat Windows Update'den güncelleştirme aradığımda "Güncelleştirmeler araştırılıyor..." kısmında takılıyor kalıyor.

    + Microsoft'un FixIt aracı ile onarımlar işe yaramadı.
    + services.msc'den gerekli servisler tekrar aktifleştirildi işe yaramdı
    + SoftwareDistributions klasörü içerisinde Microsoft'un resmi yardım sitesinde belirtilen dosyalar silindi fakat düzelmedi.
    + Başka internet bağlantılarında denedim düzelmedi.
    + Aynı internet bağlantılarında Windows 8.1 bilgisayar çok rahat güncelleniyor.

    Daha sonra denemek için Windows 7 Home Basic işletim sistemi ile format attım. Sistemin deneme sürümü içinde Windows Update'i çalıştırıyorum; yine aynı ekranda takılıp kalıyor. Cihazda mı problem var, Microsoft'un bir bloke sistemi mi var anlamadım arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum.







  • Merhaba, aynı sorunları hem ben hem de dünya genelinde bir çok insan yaşamakta. Sorun bizden kaynaklı değil Microsoft'un sunucularıyla ilgili bir sorun, güncelleme sunucudan kaynaklı olarak yüklenemiyor uzun süredir. Güncellemeleri otomatiğe alıp beklemek lazım arada bir güncellemeleri manuel olarak denetlersek muhtemelen sunucu açıldığında almış oluruz. Çünkü uzun denemelerin sonucunda güncellemeleri yükleyen arkadaşlar var. Bol şans :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.