Şimdi Ara

Windows tabletler'de batarya değişimi-batarya ömrü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birşey merak ediyorum, uzun süredir yani en azından 1 yıldır falan bu tür tabletleri kullananlar daha iyi bilir, mesela başta 6 saat olan bir batarya, 2-3 günde bir şarj etme ile 1 yıl sonra ne kadar kalır bilginiz var mı? Yada bataryaları değiştirme imkanı var mı mesela casper vb. tabletler için.



  • Model farketmez tabletde batarya bozulunca serviste orjinaliyle yada yan sanayisiyle değiştirilir,
    Canavarca kullanilmadiktan sonra her batarya kendi miyadi kadar gider, Windows tabletlerde şarj sıkıntıdır arkaplanda sürekli işler yapar, android tabletlere gore daha güçlü işlemci ister ve Windows tabletin ekranı mutlaka büyük olmalıdır 7-8 Inc yetmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani windows tabletlerin bataryası daha kısa sürede mi yıpranır diyorsunuz? O zaman garanti süresi içinde tamamen ölürse değiştiriyorlar ama olmazsa idare ettiği kadar mı gidiyor? Uzun süre tablet kullanan arkadaşlar iyi anlar sanırım bundan. Çünkü batarya süresi bir yıl sonra 1-2 saate inerse o zaman tableti almanın pek bir anlamı olmaz gibi birde batarya değişmiyorsa, elinde kalır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren131313 -- 17 Haziran 2016; 18:35:39 >
  • Millet Windows tabletten kaçmaya çalışıyor ikinci çeyrek satışlarına Bak storesi zaten batmış, bu zamanda bilgisayar dışındaki cihazlarda Windows kullanmak delilik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya küçük bir cihaz arıyorum hem ucuz olsun hemde bazı işlerimi yapabileyim, aynı anda internete girip bir kaç programı arka planda kullanmak gibi. Bir netbook var bir tablet bunu yapmak için. Netbook larda kaldırır mı bilmiyorum her işlemi.
  • eren131313 E kullanıcısına yanıt
    Kaldırmaz youtubede notbuk performans testlerine bakabilirsin
    10inclik sağlam marka tabletler işini görür

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.