Şimdi Ara

Windows Phone Uygulamalarımız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Biz iki öğrenci olarak Windows Phone için 1 senedir uygulama geliştiriyoruz. Geçen sene Microsoft Açık Akademi'nin düzenlediği Windows Phone uygulama geliştirme yarışmasında ikimiz de ayrı ayrı yarışmayı kazandık. O zamandan bu zamana kendimizi ciddi anlamda geliştirdik ve Windows Phone'un Türkçe uygulama açığını görerek Türkçe uygulamalar ve oyunlar yazıyoruz (Bazı uygulamaların İngilizcesi de mevcut). Yazdığımız uygulamalardan hiç bir gelir elde etmediğimiz gibi bu işi tüm boş zamanlarımızı harcayarak zevkle yapıyoruz. Bunun için de uygulamalarımızı indirip 5 yıldızla oylayarak bize destek olmanızı bekliyoruz. Aşağıda uygulamalarımız ve indirebileceğiniz linkler yer almaktadır.

    Pishti
    Bildiğimiz Pişti oyunu olup ilk yayınladığımızdan bu yana çok gelişmeler katetmiştir. 2.4 güncellemesiyle birlikte Görevler eklenmiş olup oyunda En İyiler Listesi ve Rozetler de yakın zamanda gelen güncellemeler arasında yer almaktadır. Premium versiyonunda daha fazla puan kazanarak En İyiler listesine girmeniz kolaylaşmaktadır. Ayrıca yakın zamanda Facebook ve Twitter sayfamızdan duyuracağımız Turnuvaları düzenlemeye başlayacağız. Ücretli versiyonunu indirerek bize maddi anlamda da destek olabilirsiniz.
    Pishti TR = Ücretli Versiyonu.
    Pishti TR Ücretsiz = Ücretsiz Versiyonu
    Pishti En = İngilizce Versiyonu

    Bağlama Çal
    Az zaman önce yayınlamış olduğumuz uygulamamızdır. 1.2 versiyonu ile birlikte uygulamamızda rahatlıkla baglama çalmanız için yeterli notalar bulunmaktadır. Ayrıca bu notalar rahat bir kullanım için planlı bir şekilde yerleştirilmiştir.

    eTaboo
    eTaboo bildiğimiz Taboo XL oyununun Windows Phone'a uyarlanmış halidir. Her an her yerde arkadaşlarınızla oynayabiliceğiniz bir oyundur. eTaboo'nun İngilizce versiyonudur.

    Caps
    Komik içerikli resimler içeren uygulamalarımızdır. Resimleri seçerken çok seçici davrandığımızı da belirtmeliyiz. İntenetsiz versiyonunu da buradan indirebilirsiniz.

    KarikaTürk
    Espri kalitesi yüksek karikatürleri topladığımız uygulamamızdır. İnternetsiz sürümünü de buradan indirebilirsiniz.

    Daha fazlasını buradan bulabilirsiniz.

    Teşekkürler.







  • Güzel konu tutar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrik ederim,
  • teşekkürler :)
  • Batak, pis yedili vs. kahvehane oyunları çıkar. Piştiyi bebeler oynuyor zaman geçsin diye. Bi de niye ücretli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teAtalay'dı sanırsam bide batak ihaleli çıkarsanız hiç fena olmicak be kardeşim kaç aydır markete batak gelmesini bekliyorum adamın teki ücretli yapmış kredi kartım yok alamıyorumda herşeye el atmışsınız bide batak yapsanız hiç fena olmayacak.
  • Merhaba, batak ile ilgili bir çalışmamız bulunmuyor maalesef, büyük bir bilgi yarışması yazıyoruz. Belki daha sonra.

    @StevieRayVaughan
  • o oyunlar markette dolu zaten bilgi yaışması vs tutmaz anlayın artık onlarla zaman geçiriceğinize arkadaşın dediği gibi kahve oyunları çıkartın çoluk çocuk oyunları deyil
  • Peki o yarışmalarda kaç soru var :) Çok büyük bir veritabanı ile yazıyoruz.

    Pis yedili aklımızda vardı ancak UNO adlı oyun pis yedilinin aynısı olduğu için yazmadık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.