Şimdi Ara

Windows Neredeyse Her İşlemi Durdurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Böyle bir hatayla ilk kez karşılaşıyorum arkadaşlar. Windows birden bire kilitlendi ve bende resetledim. Bilgisayarı açarken öncelikle Boot.ini dosyasını bulamadığını söyledi ancak sonrasında windows hiç görmediğim kadar geç oturumu açtı. Ardından oturum açıldığında; seslerin gittiğini, dosya kopyalama,kesme,yapıştırmanın inaktif olduğunu hatta Sistem Geri Yükleme gibi önemli geri kurtarma işlemerini bile kullandırmıyordu.

    Windows Media Player'a tıkladığımda "Low Memory" dedi ve genel bilgisayar özelliklerine baktığımda işlemciyi aygıt yöneticisinde gördüğü halde orada yazmıyor sadece 1 GB RAM ifadesi bulunuyor.

    Öncelikle PC'de hiçbir şekilde virüs ve trojan yok onu garanti ederim. Windows durduk yere neden böyle oldu neden birçok şeyi durdurdu anlamadım. Size şöyle söyleyim:

    Çalıştır'a msconfig.exe yazıp enter ladığımda gelen pencereden Hizmetler sekmesine tıkladığımda neredeyse hepsinin yanında "Durduruldu" ifadesi var Windows Ses'te içinde. Sanırım hata buradan kaynaklanıyor. Onları aktif edemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.







  • xp cdsinin takıp kurulum ekranında r tuşuna bas ve ms dos ekranına geldiğinde chldsk /p /r yazarak entere bas tarama bitiğinde yeniden başalt bakalım değişen bişey varmı
  • Hocam o olmadı uğraşamadım bende. Diğer diske yeni windows kurup öbür diskteki verilerimi kurtardım. Sonrasında 2 xp yi silip tek xp kurarak eski haline döndürdüm pc'yi. Durduk yere ne dertler açtı nasıl oldu hala anlamadım. Neyse yönetici arkadaşlar bu başlığı silebilirler.
  • yeni xp in hayırlı olsun virüssüz günlere, iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.