Şimdi Ara

windows mobile 7 mi? Androidmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadşlar Htc markalı telefon almayı düşünüyorum .çok kararsız kaldım.ben 3 yıldır Hp 614c win mobile kullanıcısıyım .artık sabrım tükendi değişiyorum :) yardımcı olurmusunuz?

    1 : windows mobile 7 mi? Androidmi?

    2 : Htc nin hangi modeli

    3 : Sıfırmı yada 1 veya 2 aylık temiz 2. elmi alsam



  • 1. kesinlikle android öneririm.. windows 6.5 kullanıcısıydım htc hd2 kullanıyorum fakat bunu androide cevirdim cok rahatladım. uygulama oyun vs wındowstan cok daha fazla bulabılırsın. windows 7 yı kullanmadım ama androıd kadar sorunsuz ve uygulama destegının oldugunu sanmıyorum.

    2. bu ara piyasadaki htc nın en guzel telefonları sensation ve evo 3d ... tabi fiyatları bıraz pahalı...

    3. bu sorunun cevabı sende bıtıyor senın tercıhın :)
  • Android tabii ki de
  • bende hp kullanıcısıyım tüm modellerini eskittim windows beni hasta etti sabrımı zorladı ama yinede biyanım windowsu bırakamıyor. dosya yapısı kopyala yapıştır v.s. gibi pc ile benzerliği hoşuma gidiyor androidde böyle değil sanırım alışabilirmiyim bilmiyorum. birde aldığım cihazı en az 3 yıl kullanmak istiyorum. başka marka model de olabilir tavsiyelerinizi bekliyoruz .yardımcı olanlardan şimdiden ALLAH razı olsun.
  • WP7 kötü bir işletim sistemi değil güzel fakat çok yeni daha önünde yılları var o yüzden İOS Android secilebilicek en iyi işletim sistemleri
  • Windows daha pc'de bile stabil değil :)
    Telefon için çok yeniler o yüzden ben de Android diyorum.
  • usta nasıl win yeni olurki ben wini cepte 5.0 la başladım ve bi dünya sürümü çıktı android daha dün çıktı NASIL ii oluyorki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion06

    Windows daha pc'de bile stabil değil :)
    Telefon için çok yeniler o yüzden ben de Android diyorum.

    Windows stabil değil de Linux mu stabil arkadaşım? Android dediğin şey bildiğin Linux çekirdeği ile hazırlanmış bir işletim sistemi. Hani şu Windows'un tırnağı bile edemeyen işletim sisteminden bahsediyorum. Uygulama sayısında Windows'un 10'da 1'i kadar edemeyen işletim sisteminden bahsediyorum.

    Telefon için ben de Android öneririm şimdilik. Windows Phone 8 çıkıp da iyi bir şeyler yapana kadar Android. Ondan sonra tercih meselesi artık. İyi bir rakip olacağına inanıyorum çünkü.
  • sucvceza usta sende andoridi hem kötülemişsin hemde tavsiye etmişin? ben htc sensition alsam sonradan win 7 kurabilirmiyim?
  • ben android diyorum kesinlikle. isiniz geregi wp7 kullanmaniz gerekmiyorsa yada bir yerden hediye gelmediyse kullanmaya gerek gormuyorum.

    hangi htc yi sececeginiz yada 2.el alip almayacaginiz tamamen butceniz ile alakali bir durum. ama su an htcnin iki amiral gemisi var, biri sensation digeri de onun 3D cekim yapabileni olan evo3D. her iki cihaz da turkiyede satista ve sifir yada ikinci el olarak bulunabilir.
  • htc titan ve radar modelini gördüm dehşet amerika sitesinde var sanırım gelmesi 1 yıl sürer
  • HD2 kullanıyorum Windows 6,5 ile başladım Android ile devam ettim Windows 7 ile sonlandırdım.

    Şuan Windows 7 kullanıyorum,gayet memnunum,stabil çalışıyor,hızlı ve sorunsuz.

    Android'in yüklediğim versiyonunda kamera çalışmıyordu,arada bir kilitlenmeler ve reset atmalar oluyordu,o yüzden Windows 7'ye döndüm.

    Bence Android'in en büyük artısı ücretsiz uygulama ve oyunları.
  • Windows Phone 7 kullanıyorum. Kesinlikle öneririm. Kullanımı farklı ve rahat. İşletim sistemi cihazı tam bir internet telefonu haline getiriyor. Windows Live ve Facebook entegrasyonu çok güzel. Ayrıca hiçbir performans sorunu yaşamadım. Yeni çıkacak "Mango" kodlu güncellleme ile etkinliğinin ve verimliliğinin daha da artacağını düşünüyorum. Mangonun 1 ay içerisinde yayınlanacağı söyleniyor.

    WP7'nin şu anki tek dezavantajı AppleStore kadar uygulamasının olmaması ama uygulama sayısı her geçen gün artıyor.
    Android telefon hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
  • Windows Phone 7 Kullanıcısıyım (burada da geniş bir inceleme yaptım, okuyup bakabilirsin ;http://forum.donanimhaber.com/m_47642228/mpage_1/key_/tm.htm ).

    Şimdi ilk önce birkaç noktaya vurgu yapayım;

    • Telefonumdan çok memnunum
    • Kırılsa, bozulsa - yine Windows Phone 7 alırım
    • BEN bir sorun yaşamıyorum


    Telefon harika, çok güzel ve yeni gelecek olan Mango (27 eylülden itibaren güncelleme yayınlanmaya başlıyacak) diğer hiçbir platformda bulamayacağın entegrasyonu telefona getirecek. Buraya kadar güzel. Ancak bilmen gerekenler var;


    • Türkiyede marketplace (appstore) henüz çalışmıyor, bu nedenle biraz uğraşıp gavur live adresi alman lazım, buna da kredi kartı eklemek cidden ölüm
    • Türkçe dil seçeneği yok
    • Türkiyeye özel app'lar yok (banka appları özellikle)
    • App sayısı çok hızlı artıyor, ancak şu anda 30.000 civarında app var (biraz daha artmıştır gerçi, bakmayalı oldu). Ayrıca soket desteği olmamasından skype gibi programlar ŞU ANDA çalışmıyor - gerçi bu çok da sorun değil, mango güncellemesi 10 gün içinde çıkıyor ve onunla soket desteği geliyor.


    Bunları göz ardı etme, ayrıca windows phone 7 alacaksan vodafone LG'ni,n bir modelini satıyor (garantili TR) ona da bakabilirsin. Ben yukarıda yazdıklarımdan pek etkilenmiyorum, birtek banka v.s. programları canımı sıkıyor ancak artıları ve kullandığım servisler ile o kadfar entegreki başka hiçbir sisteme geri dönemem.

    Telefona reset atsam - yada yolda windows phone 7 bulsam, 30 saniye iinde rehberim ve fotoğraflarım dahil tamami ile kendi telefonuma çevirebilirim (entegrasyon on numara :) ). Ayrıca yeni gelecek olan güncelleme (mango, 27 eylül) ile entegrasyon bir adım daha da ileride.

    Kısacası, WP7 tavsiye ederim ANCAK türkiyede eksiği var, bunları da bil ona göre kararını ver. Android tavsiye etmem.




  • her iki işletim sisteminide kullanıyorum.2 tane hd2 ye sahibim.şunu söyleyebilirim
    android dersek hersey elinin altında pratik ve özgür.istediğin şeyi istediğin yere koyup hemen ulaşabiliyorsun.uygulama sıkıntısı çekmezsin.oyunlar hariç nedense gameloft un oyunları angry birds falan dışında bişe çıkmıyor adam gibi.yani parmakla sayabilirsin neredeyse.
    wp7 ise online entegrasyonda super.yani ilk kurduğum hafta ne oluyor lan bildiğin online yaşamaya falan başladım dedimfacebook messenger twitter derken bir bakıyorsun bütün sosyal ağlarda parmağın oluyor ve hersey otomatik olarak gerçekleşiyor.android 2.2 desire hd romlarında biraz benzeri vardı facebook entegrasyonunun.yani kişinin rehber kayıtlarında facebook profilleriyle ilgili birçok şeye dahil olabiliyordu telefon.ama wp7 i görünce nasıl olması gerektiğini anlıyorsun.yani people denen kısa yolun ardında gerçekten bütün tanıdıklarının bütün sosyal yaşantısı var.biraz alışman gerekiyor ama wp7 ye.yani arkadaşımla sms yoluyla iletişim kurduğumu zannederken meğer messenger üzerinden yazıştığımın farkına vardım
    özetle:özgür,kendi isteğine göre dizayn edip,her işini ayrı bir uygulama üzerinden yapacaksan android.
    yok abi ben sosyal adamım facebook twitter messenger isterim telefon cebimdeki sosyal ağım aradığım zaten bir kaç uygulama dersen WP7




  • Android
  • İkinci el al hd2 hem wm 6.5 kullan hemde SD android dediğimi yaparsan en doğrusunu yapmış olursun . Neden leri o kadar çokki
  • ben androidi tercih ederdim,
    daha hizla gelisen ve desteklenen isletim sistemi.
  • wmp 7 yi tercih ederdim hem akıcı hemde androidden daha stabil varsın uygulama eksiği olsun zaten ana uygulamalar bütü oslar için var
  • Suan android 2-3 sene sonraki Jenrosyanda WP7 Terich edilebilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.