Şimdi Ara

Windows cok fena coktu acil yardim pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Bugun pc basindayken durup dururken pc ye biseyler oldu bende pc yi yeniden baslattim acildiginda bi baktim yazi anlamadigim dilde ama japonca falan diil @1$?0 hep boyle isaretler war yani butun dil gitmis bunlar gelmis hic bisey anlasilmiyor. sora administrator weya user in birini secmem gerekiyodu.user i denedim yine anlamadigim karakterlerle hata werio we girmiyo.adminisrator u denedim bu sefer biraz turkce cikti nasi oluyosa we tam olarak bu hatayi werdi:

    "Karsilasilan bir sorun nedeniyle, Windows'un bu bilgisayarin lisans durumunu dogru olarak denetlenmesi engellendi. Hata kodu 0x80070002"

    girdigim guvenli modlarda hic bisey yapilmiyor sistem geri yukleme, copy/paste, kullanici hesaplari, sistem gunlukleri falan cok kotu oldu kim yaptiysa virusu masallah her seyi dusunmus.

    nortonumu falan silmis calismiyo hata werio. baska the cleaner wardi ama bisey bulamadi. bende internetten biraz arastirmak icin ag destekli guvenli modda acmayi denedim fakat bu acilmadi lisans durumu nedeniyle engellendi girmem. bende simdi yazdigim laptoptan trojan we worm removal toollari cd ye kaydedip pc ye aktariyorum simdi scan oluo da bisey cikmadi hala. internet ten baya arastirdim blaster virusu diolar ama o da cikmadi. off napicami bilmiyorum format da atmak istemiyorum kurtarmak istedigim dosyalari da diger diske atamiyorum copy paste yapilmiyo cunku

    birde bu tum islemleri yapan program svchost. cpu %50 sini harciyor.hep bide pcden durup dururken sesler cikio kasio baya. ben bunu kapatmayi deneyince bilgisayar 30 saniye icerisinde kapaniyor diyor heralde anlasilmiyor karakterlerden. we hic bisey yapilmiyor

    ben hicbisey yapamadim eger siz acil yardim edebilirseniz cok iyi olur...
    cunku pazar sabahi tatile cikiyorum we gitmeden once duzeltmem lazim bu sorunu. olmazsa bilgisayarci cagiricam







  • Harddiski başka temiz bir makinaya takıp, Virüs ve Spy taraması yaptır, Eğer sorun bundan kaynaklanıyorsa düzelir ayrıca yedek alma işinde kolaylaşır. Kolay gelsin.
  • ok saol denerim.

    bendeki sorun bu galiba:

    http://forum.donanimhaber.com/m_766800/mpage_1/key_w32%252Csasser//tm.htm

    herseyi burdaki gibi tam olarak yaptim fakat worm u bulamadi. buna bir cozum yok galiba...
  • Linux knoppy cd siyle yedeklerini alıp formatlamak çözüm olabilir..Bu mümkünse bence en temizi bu
  • Baska yapilabilecek bisey yokmu??
  • Windows cd si ile acıp sistemi onar

    chkdsk /p /r

    komutlarını dene

    güvenli kip de giriş yapabilirsen eğer sistemi geri yüklemeyi deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.